Sarımsak Metabolizmayı Hızlandırıyor!

merhaba tatlım uzun zaman oldu konuşamadık..57.6 idim ya hani en son..57.0 olmuşum 600 gr cık gitmiş ama olsun o da bişi dimi:)) evet tatlım sarımsak bendede yeni saçcıkların çıkmasına neden oldu:)) bu arada bence sende başla sarımsağa..bende uzu nsüre ara vermiştim ama gene başladım..2 gündür akşam yemeğinden sonra kullanıyorum..yemekten 1 saat kadar sonra ve sabahları acayip wc ye taşınıyorum..içim boşalıyo resmen rahatlıyorum..hemde yağ depolarını azaltıcı etkiside varmış daha ne olsun değilmi anacım:sm_cool:

tamam çiçek başlayalım .akşam yemeği yemicem bugün belki atıştırırım.bende de yeni küçük kıllar var alnımda.ben bugün funda yapraklı yeşil çaya da başladım tekrar o da çok faydalı hilal de içiyordu hatırlarsan onun topiği vardı .bakim o topiğe bi çıkaralım tekrar.
bu hafat gitti 1 kilo protein diyetinde .şimdi bugün regl başladı benimde ama gariptir canım hiç tatlı istemedi bu sefer.

benimde regl zamanım var 1-2 gün sonra bakalım ne yapacam tatlı isteğim had safhada oluyo hep reg döneminde...canım bende 5 gün diyetindeyim şuan..bugün ilk günüm 4 adet yumurtamı yedim 1 tane hakkım kaldı onuda 19,00 gibi yemeyi düşünüyorum..kahve içtim rejime uymayan tek şey olarak ama şekersiz..napiyim kahveden vazgeçemem yaa...yeşil çay ve fundaya başlaman ii olmuş tatlım..bende yeşil çay+zencefil karışımı içiyorum sabahları aç karna..aslında bi yağ ölçümü yaptırsak diyorum fena olmaz zambakcım..vücudumda ne kadar yağ var merak ediyorum aslında bi yandanda etmiyorum amatatlicadiarzu

bu arad tebrikelr tatlım 1 kg 1 kilodur yani..az diye üzülme sakın..benim 600 gr gitti. onda bile havalara uçtum yani...yeterki sudan değil yağdan gitsin ben 100 gr ada razıyım valla:Roflol:

yağdan olduğuna eminim neden?inceldim çünkü kaç zamandır giymediğim kıyafetlerim daha iyi oluyorlar.kollarımda toparladı biraz sarkıktı şimdi daha iyi

nuraycım tere torumu kullanırken diyet yapıp yapmadığımı sormuşsun özellikle bir diyet yapmadım sadece yediklerime dikkat ettim nasılmı börekte yedim tatlıda yedim herşeyden yedim kendimi kısıtlamadım sadece kızartma yemedim ekmekde yedim ama sınırlı sabah simit peynir çay veya kepek ekmeğine beyaz peynirle tost,öğlen ne varsa farketmez yarım porsiyon 1 tatlı,akşam 1 çeşit yemek ama hiç usanmadan her sabah teretohumumu içtim.şimdi tekrar başlıyacağım

ben bunu ender saraçtan duydum ertesi gün onun dediği gibi içtim sonucunu gördüm ama şunu unutma devam edeceksin kilo verene kadar içeceksin 1 hafta kullanıpta ben kilo veremiyorum diyip bırakmıyacaksın çünkü bu tere tohumunu içmeye başlıyorsun vücud onu tanıyor alışmaya başlıyor sonra 1 veya 2 hafta bilemedin3 hafta birşey olmuyor 1 gram bile veremedim derken bir bakıyorsun 2 günde bir 1 kilo aşşağıya çekiyorsun yani hızlı birşekilde kilo veriyorsun azimli olucaksın tadı çok acı ama

ttalım:
1 tatlı kaşığı tere tohumunu yarım tatlı kaşığı balla birelikte 1 bardak yada içebildiğin kadar su eşliğinde içiyorsun her sabah aç karnına zayıflamana yardımcı oluyor..tere toıhumun çekilmiş olması gerekiyor..ayrıca en azından 1 ay düzenli olarak kullanmak şart..yani 1 hafta kullanıpta aman işe ayramadı diyerek bırakmak olmaz...arkadaşımız çok iyi sonuçlar almış denemkte fayda var..bu arad ben tere tohumunu balsız sadece su ile içiyordum burnumu kapatıp ağzımı açıyordum ve haaammm!!!

serferra tere tohumunu sormuşsun canım ben kullandım sonucunu aldım ve birdaha verdiğim kiloları almadım kullanacaksan en az 1 veya 2 ay kullanacaksın 1 ay kullanıp a bu bana yaramadı kilo veremiyorum demiyeceksin sonradan hızlı bir şeklinde gün aşırı 1 veya 2 kilo vermeye başlıyacaksın görürsün ama kesinlikle teretohumunu balla kullanacaksın inan sonuç mükemmel ama içimi çok kötü

sen kaç kilo verdin kaç ayda verdin sölermisin rica etsem kaç ay sonra etkisin gördün felan..

ha birde tere tohumu dicem de bu nasıl birşeydir bilmiyorum çekilmiş olucak dendi doğrumudur içilmesi kolaymıdır tam kullanım klavuzunuda alim işe yararsa hayır dualarımı alırsınız

ben yine sarımsaktan bahsedeceğim , normalde sarımsak bende yok denecek kadar az gaz yapıyordu ve rahatsız edici bir boyutu da yoktu ama bugün sarımsağı içtim içeli acayip gazım var ve baya rahatsız ediyor çevreyi rahatsız etmemek için sürekli lavaboya gidiyorum,
başta niye böyle olduğunu düşündümfisfisfis sonra aklıma geldi bu akşam biberiye çayını demlerken içine bir tatlı kaşığı da rezene atmıştım fazla suyu attığını okumuştum
ama rezenenin gaz söktürücü etkisi de var dolayısıyla sarımsağın bütün gazlarını ve karnımda var olan ufacık gaz teneciklerini bile bırakmıyor, bir daha kesinlikle sarımsak aldığım gün rezeneden uzak duracağım yasakkelime , sizin de aklınızda olsun

iyi aksamlar guzeller
malum ben bu sarimsaga 3 gun oluyor baslayali, basladigim gunden bu yana ufak bi hareket yapsam hemen terliyorum, buyuk abdeste pek cikmiyorum ama kucuk abdestim bile sarimsaksi kokuyor, haa bide malum gaz sorunum cok, it is normal ?

I think anormalsırnaşık şey anacım azalt bence sarımsağı..bende çok fena etkileri oldu..tamam mutlaka faydası vardır yararlı bişey ama..geçtiğim her yer sarımsak kokusundan sararıp soluyo ayol:Roflol: 3 gündü 1 falan yiyebilirsin..ben pişman oldum başladığıma şahsen..adım sarımsak bacıya çıktı:Roflol: tamamen bıraktım bena.s.

İŞTE SARMISAKLI ÇAYIN TARİFİ

KÜÇÜK bir taze zencefili soyun ve 2 fincan suyla kaynatın. 6 dakika kaynadıktan sonra içine 2 diş ezilmiş sarmısak, 2 çay kaşığı bal ve 2 çay kaşığı limon suyu ekleyin ve iyice karıştırın. Çayın soğumasını bekledikten sonra süzün ve soğuk için.

biraz sonra bu çayı deneyeceğim içtikten sonra tadının nasıl olduğunu yazarım güzel birşeye benzemiyor bakalım tadı nasıl

başta cesaret edemedim nerdeyse vaz geçecektim çünkü sarımsağı hiç sevmem o nedenle boğazıma koyup bir anda suyla yutuyordum, ben de az bir miktar deneyim dedim ve bardağın dibinde küçük bir miktar hazırladım önce ;
tahmin ettiğim gibi, içilemeyecek kadar kötü değil ama tadı sonuçta kötü başka bir alternatif düşündüm ve sarımsağı su ile yuttum hemen arkasından da limonlu ballı zencefil çayımı içiyorum , nasıl olsa hepsi midede karışmayacak mı ?

inşallah zehirlenmem arkadaşlar çünkü baya fazla yüklendim ben bugün 3 büyük diş sarımsağı ezip yuttum hemen arkasından da 1,5 büyük fincan zencefil çayı içiyorum , umarım fazla gelmez

ABD’li bilimadamları sarımsağın gizemini çözdü. Sarımsak yemenin kalp sağlığı üzerindeki etkilerini araştıran bilimadamları, sarımsağın sırrının ona kokusunu veren allisin maddesinde yattığını ortaya çıkardı.

Buna göre allisin, vücutta parçalanarak oluşturduğu bileşenler sayesinde, organlara daha fazla oksijen taşınarak kalp üzerindeki baskıyı azaltmaya yardımcı oluyor.

Uzmanlar, bununla birlikte, aşırı tüketildiğinde kanı seyrelttiği için sarımsak ve sarımsaklı besin takviyelerinin ölçülü olarak tüketilmesini tavsiye ediyor.

(alıntıdır)

lütfen dikkat edin canlarım

tulipscim canım sen kaç kilosun ne kadar zayıfladın merak ettim çizelgen de yok görünürde.maşallah gayretlisin.

zambakcığım 73 kilo ile başladım 7 ayda 11 kilo verdim şu anda 62 kiloyum son zamanlarda küsüratı da oluyor ama ramazandan önce indiğim en son kilo 61,3 idi maalesef ramazanda aldığım 1 kiloyu veremedimsenağlama sarımsağa başlayınca küsürat gitti 62 oldum tekrar fakat bikaç gündür kendimi iyice dağıttımsenağlama nasıl toplayacağım bilmiyorum:1no2: ama kendimi salmış değilim inşallah silkelenip tekrar sporuma başlayacağım ve eski sistemime devam edeceğim hedefim kilomu 58 de sabitlemek
hepimiz de inşallah amacımıza ve hedefimize kavuşacağıza.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…