çiçeeeeeeeek kilo çizelgen nereye kayboldu kilo mu verdin yoksa.
ben sarmısağa ara vermiştim 2 haftadır yutmuyordum hiç..tekarar mı başlasam.
bi de az önce yukarı sayfalarda tere tohumumu okudum .ona da mı başlasak .
çicek sarmısak sende yeni saç çıkardı mı.benim saçlar az da ona da faydası oluyor mu sendee hiç gözlemledin mi güzelim
tamam çiçek başlayalım .akşam yemeği yemicem bugün belki atıştırırım.bende de yeni küçük kıllar var alnımda.ben bugün funda yapraklı yeşil çaya da başladım tekrar o da çok faydalı hilal de içiyordu hatırlarsan onun topiği vardı .bakim o topiğe bi çıkaralım tekrar.
bu hafat gitti 1 kilo protein diyetinde .şimdi bugün regl başladı benimde ama gariptir canım hiç tatlı istemedi bu sefer.
serferra tere tohumunu sormuşsun canım ben kullandım sonucunu aldım ve birdaha verdiğim kiloları almadım kullanacaksan en az 1 veya 2 ay kullanacaksın 1 ay kullanıp a bu bana yaramadı kilo veremiyorum demiyeceksin sonradan hızlı bir şeklinde gün aşırı 1 veya 2 kilo vermeye başlıyacaksın görürsün ama kesinlikle teretohumunu balla kullanacaksın inan sonuç mükemmel ama içimi çok kötü
iyi aksamlar guzeller
malum ben bu sarimsaga 3 gun oluyor baslayali, basladigim gunden bu yana ufak bi hareket yapsam hemen terliyorum, buyuk abdeste pek cikmiyorum ama kucuk abdestim bile sarimsaksi kokuyor, haa bide malum gaz sorunum cok, it is normal ?
tulipscim canım sen kaç kilosun ne kadar zayıfladın merak ettim çizelgen de yok görünürde.maşallah gayretlisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?