Sarımsak Metabolizmayı Hızlandırıyor!

sarımsağa şu sıralar devam ediyorum fakat bir türlü başlayamadığım spor yüzünden istediğim sonucu alamıyorum günde 100 gr gidiyor sarımsak ile yediğime de dikkat edersem ama sporla eminim sonuç çok daha güzel olacak

arkadaşlar merhaba

ben sarımsağa biraz ara verdim. acayip iştahım açılmış durumda.sarımsaktanmı kaynaklanıyor diye ara verip sonucu görmek istedim. 3 gündür yutmuyorum sarımsak sanki biraz biraz düzene girmeye başladı iştahım. benim gibi olan varmı arkadaşlar:uhm:

bu acıkma durumu bende de oluyor acaba metabolizmayı hızlandırıyo ondan mı aceplaelaelaelaelae

kizlaaar Bende Nihayet Uzun Bi Aradan Sonra Başladim Sarimsağa..ben Sadcee Akşam Yemeklerinden Sonra Yutuyorum 2 Gündür..çok Fayddasini Gördüm..acayip Tuvalete çikiyorum Yaaa..yaşasin Sarimsak...

kizlaaar Bende Nihayet Uzun Bi Aradan Sonra Başladim Sarimsağa..ben Sadcee Akşam Yemeklerinden Sonra Yutuyorum 2 Gündür..çok Fayddasini Gördüm..acayip Tuvalete çikiyorum Yaaa..yaşasin Sarimsak...

ya koku olayını nasıl hallediyosunuz kızlar acaip koku yapıyo ya ağzıma sonra bir karanfil atıp çiğniyorum ama nafilee

canım valla bende sadcee tuvalette sorun oluyo..banyom kokuyo biraz:Roflol: bi arkadaş sarımsağı yutmadan önce tost makinesinde 5 dk ısıt koku ve gaz olmaz demişti canım dene istersen..bense şöyle yapıyorum; sarımsağı bütün olarak yutuyorum..defalarca denedim ve gördüm sarımsağı bi kaç parçaya kesip yuttuğumda inanılmaz koku ve gaz yaptı..herkes rahatsız oldu ve bende bıraktım mecburen..ama bütün bütün bol su ile yuttum sorun kalmadı..arkasındanda yeşil çay içtinmi yada bi elma yedinmi sorun kalmıyor..

iki haftadir yediklerime icdiklerime pur dikkat ediyorum ama yok 1 gr bile gitmemis.. bide sarimsagi deneyelim bakalim,bunyem buna nasil dayanacak

bi konu var anlayamadim, kac kere aliyoruz bu sarimsagi, kimi 5 demis kimi 3 ... tecrubeliler siz ne diyorunuz gunde kac kez almak lazim....

şekercim bende tecrübeli sayılırım sorunu yanıtlayabilirim..ben kendimce şöyle yapıyorum akşam yemeklerinden sonra eğerki diş küçük ise 4 büyük ise 2-3 tane bütün olarak atıyorum ağzıma üzerine bol su içiyorum..her öğün sonrası içilmesi taraftarı değilim ben..hem koku hem gaz sıkıntısı yaşayabilirsin..ya akşam ymeekelrinden sonra ortlama 3 diş yada çok fazla yediğin bi öğün sonrası alırsan iyi olur canım..umarım yardımcı olmuşumdur..a.s.

kızlar merhaba bende yutsam faydası olurmu acaba hipotroidim var metobolizmam hiç çalışmıyor

canım sarımsağın metobolizma hızlandırıcı etkisi var ama gende ben sana illaki kullan diyemem canım..istersen bi bilirkişiye danış arkadaşım..ve forum kurallarının yazılı olduğu falan başlıklar var..ordan forum kullanımı ile ilgili tüm bilgileri bulabilirsin canım..

kızlar ben hipotroit rahatsızlığım var metobolizmam hiç çalışmıyor ve bu hastalıktaki kişiler kilo alırlar veremezler diyetlerle kilosunu ancak yerinde sayabilirler ama ben kilo verdim sihirli fomül teretohumu öğütülmüş teretohumu belki duymuşsunuzdur ama ben kullandım ve sonucunu gördüm ve verdiklerinizi almıyorsunuz yani teretohumunu bırakınca verilen kilolar alınmıyor güzeldimi:dance:

tere tohumunu duymuştum almıştım bile ama içemedim bi türlü başlayamadım daha doğrusu sen nasıl kullandın öğütülmüşmü aldın yoksa öğütülmemişmi bide nekadar zamanda kaç kilo verdin biraz aydınlatırmısın arkadaşım...

burada tere tohumu ile ilgili bi başlığımız vardı..kendisinden haberdarız yani canımcım :)) bende bi ara kullanmıştım arkadaşlar bal ve sıcak su ile kullanıyorlardı...bende bi fayda sağlamadı ne yazıkki..belkide yanlış kullandım bilemiyorum...öğütülmüş değildi benim kullandığım tane tane idi susam gibi..sen kullanım şeklini ve ne kadar sürede kaç kilo verdiğini paylaşırmısın arkadaşım..merak ediyoruz çok..:uhm:

aktarlardan öğütülmüş teretohumunu alıyorsun her sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı teretohumu ve yarım tatlı kaşığı bal ile birlikte yutuyorsun peşinden 2 bardak sıcak su ıçebildiğin kadar sıcaklıkta olsun bir dikişte içilebilecek kadar içiyorsun okadar 70 kiloydum 62 kiloyum 1 ayda verdim çok acı zorlanabilirsiniz ama sonucu güzel :teytey:

cevap için teşekkürler bir sorum daha olacak acaba bunu uygularken yediklerine dikkatde ettinmi yani diyet falan yaptınmı beraberinde....

daha önce konuşlmuş olabilir ben kendimde sonucu gördüğüm için yazdım ve benim çok zor kilo vermem rahatsızlığımı söylemiştim o halde bile verebildiysem siz hayli hayli verirsiniz canım sen sakın tohumluk teretohumu kullanmış olabilirsin :a015:

soruma cevap vermedin tere tohumunu alırken diyette yaptınmı aynı zamanda demiştim...

Sarımsak ve soğan:Hücrelerin Yağ Depolarını Azaltmasına Yardım Eder.

Ayrıca Sarımsak İçeren Her Besin Maddesinin Antibiyotik Ve Bağışıklık Yükseltici Etkisi Vardır.Yüksek Tansiyon Ve Kalp Hastalığı Tehlikesini Azaltırlar. Soğan, Mide Kanserine Yakalanma Riskini; Sarımsak Da Bağırsak Kanserine Yakalanma Riskini Azaltır. Kalp Ve Alerjik Hastalıklara Karşı Etkili

12. Baharatlar: Metabolizmayı hızlandıran baharatlar zencefil, acı biber ve köridir. Tarçın, kan şekerini dengeler.Zencefil metabolizmayı hızlandırır, şişkinliği azaltır.Rezene, fazla suyu atar.Kekik, kolesterol düşürücü , yağ yakıcıdır

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sağol bilgiler için..gerçekten tüm kk ya faydası olacak şeyler var bu linkte..bende doğru yoldayı mdemekki..yemekten onra sarımsak yutuyorum ve sabahları aç karnına yeşil çay+zencefil çayı içiyorum...işede yarıyor kesinlikle...tavsiye ederim...

çiçeeeeeeeek kilo çizelgen nereye kayboldu kilo mu verdin yoksa.
ben sarmısağa ara vermiştim 2 haftadır yutmuyordum hiç..tekarar mı başlasam.
bi de az önce yukarı sayfalarda tere tohumumu okudum .ona da mı başlasak .
çicek sarmısak sende yeni saç çıkardı mı.benim saçlar az da ona da faydası oluyor mu sendee hiç gözlemledin mi güzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…