sarımsak olayı doğru mu?:/

yaptırdım da yapan doktor açık dedi. kendi doktorum sızdırıyo tam olarak açık diyemem dedi. kim haklı kim haksız şaşırdım

Ne yaptırdınız tam olarak? Tüplerin açık olup olmadığı rahim filmi çekilerek anlaşılıyor. Kapalıysa da bu işlem açılmasına sebep olabiliyor. Sisdiriyor dediğimiz ne acaba

eğer şartlarınız müsaitse Türkiye'ye gelin...bir üniversite hastanesinin infertilite bölümüne başvurun...sorununuz araştırılsın ve tedavinize başlansın...belki tüp bebek tedavisine kadar gidebilecek bir sorununuz vardır....kadın doğum doktorlarına kısırlık sorununuz için gitmeniz zaman ve para kaybından başka hiçbir şey değil...
tavsiyeniz için teşekkür ederim. yapmak isterim tabiiki. ama durumumuz müsait değil

Ne diyon bacim sen yaaaaa sarimsak koymak miiiiiii :olamaz::ruh: canim sarimsak vajina Florasıni bozabilir biliyorsun degil mi ustelik gece boyunca kalmis normal tamponun bile belli saatten sonra kalmasi sepsis riski taşır. Hic bir doktor sarımsak koy demez tüpleri acmak için histerosalpingo grafi (HSG) çeker eger kapaliysa bu islemde bi cogu açılır açılmayan icin de doktorunuz uygun tedaviyi onerecektir zaten. Bi daha ki sefere sogan sarimsak filan koymayin. Zira cocuk soganla sarimsakla olsaydi ulkemde infertilite diye bisey olmazdi:KK31:

Ne yaptırdınız tam olarak? Tüplerin açık olup olmadığı rahim filmi çekilerek anlaşılıyor. Kapalıysa da bu işlem açılmasına sebep olabiliyor. Sisdiriyor dediğimiz ne acaba
şöyle söyleyeyim yapan kadın ikisi de açık dedi. kendi doktoruma sonucu gosterdiğimde hayır tam olarak açık değil sızıntı gibi. tüplerin ağzı soğuk algınlığım ve akıntım dolayısıyla büzüşmüş gibi dedi sızdırıyo sadece. kime inanacağımı şaşırdım. bana önce fizyoterapi sonra lazer tedavisi dedi ben yapmadım. zararı olur diye

Ne diyon bacim sen yaaaaa sarimsak koymak miiiiiii :olamaz::ruh: canim sarimsak vajina Florasıni bozabilir biliyorsun degil mi ustelik gece boyunca kalmis normal tamponun bile belli saatten sonra kalmasi sepsis riski taşır. Hic bir doktor sarımsak koy demez tüpleri acmak için histerosalpingo grafi (HSG) çeker eger kapaliysa bu islemde bi cogu açılır açılmayan icin de doktorunuz uygun tedaviyi onerecektir zaten. Bi daha ki sefere sogan sarimsak filan koymayin. Zira cocuk soganla sarimsakla olsaydi ulkemde infertilite diye bisey olmazdi:KK31:
haklısınız. her kes yap diyince düşünmeden yaptım işte. hep bi umut yaşıyoruz offf

benim kayinvalideminde meshur soğan yöntemi varmış.ilk duyduğumda şok olmuştum:KK57:
onun sayesinde kaç kişi hamile kaldı diye anlatır durur.
ben inanmıyorum öyle şeylere pek
zarar verebilir diye ama deneyenler olduğunu duymuştum.
inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evladiniz olur.

benim kayinvalideminde meshur soğan yöntemi varmış.ilk duyduğumda şok olmuştum:KK57:
onun sayesinde kaç kişi hamile kaldı diye anlatır durur.
ben inanmıyorum öyle şeylere pek
zarar verebilir diye ama deneyenler olduğunu duymuştum.
inşallah en kısa zamanda hayırlı sağlıklı bir evladiniz olur.
Amin.. cok teşekkür ederim.. Allah isteyen her kese kısmet etsinn :dua:

Hanimlar durun hemen taslamayin. Bunu istanbulun gobeginde biri yapsa ben de aynisini dusunurdum. Tarafsiz yaklasamazdim sanirim. Ama konu sahibi azerbaycanda.

Konu sahibi sen yine de doktora da danissaydin keske. En azindan bir zarari olur mu diye...

Ama dogu tibbi boyle bir sey hanimlar. Ben rusum. Var boyle seyler. Azerbaycanda degil belki ama turkmenistanda kirgizistanda ozbekistanda cok akrabam var. Doktora gittiklerinde hep bu tarz tedaviler. Bati tibbini sadece ilac satmak icin tuzak olarak goruyorlar ve yuzyillardir vallahi bu yontemlerle yasiyorlar buyuk cogunlugu. Dogu tibbi turkiyede de zenginler arasinda cok yayildi. Kirgiz bir doktor muglada bir otele yilda bir hafta geliyor. Randevusunu bulmak icin 1 yil evvel siraya giriyor insanlar. Yarim saatlik terapisi icin 10 bin dolar gibi paralar oduyorlar. (Calisma alani kadin dogum vs degil...)
Benim kuzenim kirgizistanda. Bu doktorun asistani. Ben de ordan biliyorum.

Iyi kotu dogru yanlis demiyorum buna girmeyelim cunku cikamayiz...
Ama yasanan yerin sartlarini bilmeden kirici yorum yapmayalim lutfen

ya doğru dürüst doktor mu var sanki burda? burdaki doktorları gırtlaklayasım var artık. hepsi başından savıyo. ne yapacağımı şaşırdım. bişey olmaz diye diye kafamın etini yediler ben de koydum. ne bileyim
Korkma canim birsey olmaz.ama vajinaya koyduğun sarimsagin ağzından kokma ihtimali saçma geldi bana,hadi geldi tüplerinle ne alaka ordaki borular girtlak borusuyla baglantilimi? İyi bir doktor bulman ümidiyle...

İnsan çaresiz kalınca her yolu dener anlıyorum da. Açık olup olmadığını anlamak istediğiniz tüpler rahimle yumurtalıklar arasında değil mi. Ağızla ne ilgisi var. Koku gelmedi diye yok yere ümitsizliğe kapılmayın.

Sarımsak asitli bi madde koyulurmu hiç zarar verir.hem oraya koydugun şeyin kokusu ağzından nasıl çıkcak nasıl bi mantık bu :silah:

Hanimlar durun hemen taslamayin. Bunu istanbulun gobeginde biri yapsa ben de aynisini dusunurdum. Tarafsiz yaklasamazdim sanirim. Ama konu sahibi azerbaycanda.

Konu sahibi sen yine de doktora da danissaydin keske. En azindan bir zarari olur mu diye...

Ama dogu tibbi boyle bir sey hanimlar. Ben rusum. Var boyle seyler. Azerbaycanda degil belki ama turkmenistanda kirgizistanda ozbekistanda cok akrabam var. Doktora gittiklerinde hep bu tarz tedaviler. Bati tibbini sadece ilac satmak icin tuzak olarak goruyorlar ve yuzyillardir vallahi bu yontemlerle yasiyorlar buyuk cogunlugu. Dogu tibbi turkiyede de zenginler arasinda cok yayildi. Kirgiz bir doktor muglada bir otele yilda bir hafta geliyor. Randevusunu bulmak icin 1 yil evvel siraya giriyor insanlar. Yarim saatlik terapisi icin 10 bin dolar gibi paralar oduyorlar. (Calisma alani kadin dogum vs degil...)
Benim kuzenim kirgizistanda. Bu doktorun asistani. Ben de ordan biliyorum.

Iyi kotu dogru yanlis demiyorum buna girmeyelim cunku cikamayiz...
Ama yasanan yerin sartlarini bilmeden kirici yorum yapmayalim lutfen
çok çok teşekkür ederim yorumun için. Azerbaycanca biliyomusun? russun galiba, belki biirsin dedim. evet buralarda Türkeçare diyorlar böyle şeylere. halk tababeti. yapılıyor yani

Korkma canim birsey olmaz.ama vajinaya koyduğun sarimsagin ağzından kokma ihtimali saçma geldi bana,hadi geldi tüplerinle ne alaka ordaki borular girtlak borusuyla baglantilimi? İyi bir doktor bulman ümidiyle...
arıyorum iyi bir doktor. teşekkür ederim

İnsan çaresiz kalınca her yolu dener anlıyorum da. Açık olup olmadığını anlamak istediğiniz tüpler rahimle yumurtalıklar arasında değil mi. Ağızla ne ilgisi var. Koku gelmedi diye yok yere ümitsizliğe kapılmayın.
moralim bozuldu tabi ama bilemedim ki

çok çok teşekkür ederim yorumun için. Azerbaycanca biliyomusun? russun galiba, belki biirsin dedim. evet buralarda Türkeçare diyorlar böyle şeylere. halk tababeti. yapılıyor yani

Rica ederim. Bilmiyorum malesef ruscayi konusabilirim ama tam da bilmiyorum ogrenmek istiyorum :)
Annem saf rus babam turk kokenli. ama fransada calisiyorken orda tanismis evlenmisler. Ben de orda dogdum buyudum. Simdi ben de turkle evliyim istanbuldayim.

Burdaki arkadaslar seni anlayamaz cok normaldir sakin yanlis anlama. Kimse kitu niyetle yazmiyor sana. Sok oluyirlar sadece. Zarar vermeni veya kendini yok yere uzmeni istemiyorlar. Ben de turkiyeye ilk geldigimde her en ufak hastalikta hastaneye kosmayi anlayamazdim. Biz buna alismamisiz onlar da ortaasya tip gelenegine alismamis. Halbuki bunlar senin de dedigin gibi turklerin kendi yontemleri ve cin yontemleri. Ama turkiyede gercekten bunlar yok. Turkiye diger turki cumhuriyetlere gore cok daha bati etkisinin altinda.

Konuna donersek; hakkinda hayirlisi olsun. Bol saglik sifa ve hayirli evlat dilerim.

merhaba kızlar. ben 2 yıldır evliyim daha bebeğim olmadı. tüpler için komşum sarımsağı tampon gibi akşam kullan sabaha ağzından sarımsak kokusu geliyosa açık, gelmiyosa kapalı demişti. ben de bu akşam yaptım ve gelmedi:KK43: siz duydunuz mu hiç böyle bişey? ben borularımı kontrolden çıkartmıştım ama hastanede yapan doktor açık demişti, kendi doktorum sızdırıyo demişti. :kızgın: bu sarımsak olayı da böyle olunca çok üzüldüm :KK61: nasıl açtırılıyor ki borular? hiç bilmiyorum
Hnmefendi yanlış anlamayın ama siz cahilmisiniz. O bölgeye bu tarz şeyler sokmayın. Rahim filminde tuplerinizin açık olup olmadığı çıkar. Rahim filmi çekilin. Ayrıca tüpler dışında bir suru detay var. Yumurtluyomusunuz, yumurtlamıyormusunuz, yumurtladığınızda yumurtanız çatlıyor mu. Rahim içi açık mı, yoksa kapalı mı rahim içi yapışıklıklar varsa çocuk olmaz, fsh hormonu değeri kaç düşük olmalı, TSH hormonu kaç, prolaktin hormonu kaç, gelelim eşinin spermine toplam sperm sayısı kaç, hareketliliği yüzde kaç, ileri hareketliliği yüzde kaç, sperm morfolojileri sağlıklı mı, saglıklı sperm yüzde kaç daha neler var var. Ben çocuk için uğraşıyorum araştır oku git gel bilgime doktorlar saygı duyuyorlar. Bu tarz şeyler asla bir daha yapmayın ayrıca sarmısak iyiki çıkmış derine gitseydi doktor mudahalesi ile çıkardı. Hangi ildesiniz bilmiyordum. Bulundugunuz ilde infertilite ünitesi olan devlet hastanesine gidin, esinin spermlerine , sende adetin 2. Yada 3 günü gidip muayeneni ol, kan vereceksin hormon değerlerine baktır, rahim filmi çekil. Ortaya çıkar bişey var mı yok mu?

Back
X