• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sarımsak olayı doğru mu?:/

Rica ederim. Bilmiyorum malesef ruscayi konusabilirim ama tam da bilmiyorum ogrenmek istiyorum :)
Annem saf rus babam turk kokenli. ama fransada calisiyorken orda tanismis evlenmisler. Ben de orda dogdum buyudum. Simdi ben de turkle evliyim istanbuldayim.

Burdaki arkadaslar seni anlayamaz cok normaldir sakin yanlis anlama. Kimse kitu niyetle yazmiyor sana. Sok oluyirlar sadece. Zarar vermeni veya kendini yok yere uzmeni istemiyorlar. Ben de turkiyeye ilk geldigimde her en ufak hastalikta hastaneye kosmayi anlayamazdim. Biz buna alismamisiz onlar da ortaasya tip gelenegine alismamis. Halbuki bunlar senin de dedigin gibi turklerin kendi yontemleri ve cin yontemleri. Ama turkiyede gercekten bunlar yok. Turkiye diger turki cumhuriyetlere gore cok daha bati etkisinin altinda.

Konuna donersek; hakkinda hayirlisi olsun. Bol saglik sifa ve hayirli evlat dilerim.
çok çok teşekkür ederim. anlaşılmak güzel bişey) ama o kadar korktum ki artık tövbe. bişey yapmıycam. inşAllah hayırlısıyla Allah bana ve tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

doktor kendi tavsiye etmiş kız yapmış. sarımsağın ne gibi zararı olur ki bilemedim :110: bana da yap dedi yaptım ama koku gelmedi ağzımdan.:KK14:

sarımsak asitli birşey direk yutulduğunda mideyi delebiliyor gerçekten inanamıyorum bunu denediğinize..

derinize yapıştırsanız yara yapar o derece asitli.. ve bravo gerçekten her duyduğunuza inanın siz.

güzel kardeşim bu da sana dost tavsiyesi olsun.. benim tüplerim tıkalı idi küçükken ateşli hastalık geçirmişim ve açamadılar o derece yani tam 6 kere rahim filmi çekildim malesef olmadı.. koca denen dengesizde 2 tane sperm çıktı onlarda sağlam değildi netice itibariyle 5 yıl sonra kendiliğinden arka arkaya iki çocuğum oldu tıp dünyası şaşrı kaldı..

önce anne olmaya herkesin her lafını dinlemeden başla.. ya enfeksiyon yaptıysa oraya o sarımsak.. hey allahım daha neler duyacağım

ülkemizin doğusunda kalan ülkelerde ve rusya da alternetif tıp yöntemleri çok sık kullanılır misal rus kardiyologların mucizevi ilacı sarımsak ve limon karışımı gibi ,bize anormal gelmesi normal antibiyotiklerle ve körlemesine doktorların verdiği tüm kimyasallarla kendimizin kafamıza sıktık orası ayrı..
konu sahibi türkiye de pek normal karşılanmaz bu yazdığın çünkü bizde alternatif sistem kapalı ,doktor tüplerin açık demiş sarımsak yöntemini kendi doktoruna danışıp denemelisin..
zararı olmaz dünyadaki en doğal antibiyotik gdo lu değil ise sarımsağın en fazla neopenatron(bir vajina fitili) edasıyla vajinanda ufak bir bakteri temizliği yapmışsındır.

Yapma gözünü seveyim bir ara kasim döküldü sarimsak surdum yakti, sen nasil durdun sabaha kadar gözünü sevim

Insan herseyi denemek istiyor böyle durumlarda, belki bir umut diye.

Ben size hak verdim. Yaşadığınız yer ve şartlarımız bunu yapmanıza sebep olmuş ki tamamen yanlış bir durumda olmayabilir, alternatif yıl doğru uygulandığında gerçekten iyi sonuçlar verebiliyor.

Üzülmeyin , bir defa kullanmakta yapı mapı bozulmaz.
Ancak üzülmeyin doğru netice vermemiş olabilir.

Hnmefendi yanlış anlamayın ama siz cahilmisiniz. O bölgeye bu tarz şeyler sokmayın. Rahim filminde tuplerinizin açık olup olmadığı çıkar. Rahim filmi çekilin. Ayrıca tüpler dışında bir suru detay var. Yumurtluyomusunuz, yumurtlamıyormusunuz, yumurtladığınızda yumurtanız çatlıyor mu. Rahim içi açık mı, yoksa kapalı mı rahim içi yapışıklıklar varsa çocuk olmaz, fsh hormonu değeri kaç düşük olmalı, TSH hormonu kaç, prolaktin hormonu kaç, gelelim eşinin spermine toplam sperm sayısı kaç, hareketliliği yüzde kaç, ileri hareketliliği yüzde kaç, sperm morfolojileri sağlıklı mı, saglıklı sperm yüzde kaç daha neler var var. Ben çocuk için uğraşıyorum araştır oku git gel bilgime doktorlar saygı duyuyorlar. Bu tarz şeyler asla bir daha yapmayın ayrıca sarmısak iyiki çıkmış derine gitseydi doktor mudahalesi ile çıkardı. Hangi ildesiniz bilmiyordum. Bulundugunuz ilde infertilite ünitesi olan devlet hastanesine gidin, esinin spermlerine , sende adetin 2. Yada 3 günü gidip muayeneni ol, kan vereceksin hormon değerlerine baktır, rahim filmi çekil. Ortaya çıkar bişey var mı yok mu?
1cisi cahil değilim sizin bildiklerinizin tümünü belki daha fazlasını biliyorum çünkü aynı işlemlerden ben de geçtim. hepsini yaptırdım. temiz çıktı. eşimin de sonuçları iyi. bir tek tüple bağlı kuşkularım var o kadar. sizde cahillik sayılan şey bizde tıp önerisi. bilmeden yargılamayın kimseyi. doktora gide gele her şeyi biliyorum

ha bir de onu tampon gibi yaptım yani sarıp yaptım ucunu da dışarıda bıraktım öyle çıkarması zor olmuyo. ne de yakmadı bidefa yaptım zaten. o kadar

1cisi cahil değilim sizin bildiklerinizin tümünü belki daha fazlasını biliyorum çünkü aynı işlemlerden ben de geçtim. hepsini yaptırdım. temiz çıktı. eşimin de sonuçları iyi. bir tek tüple bağlı kuşkularım var o kadar. sizde cahillik sayılan şey bizde tıp önerisi. bilmeden yargılamayın kimseyi. doktora gide gele her şeyi biliyorum
O zaman hnmefendi siz tıp dışında çare aramaya devam edin. Bakın herşeyi biliyorsunuz.
Tıp doktorlarına sorun lütfen sarmısağı içime attım doğru mu die.

birisi yapmış çıkmış. var yani yapan

iyi de doktora gidip öğrenmek varken?

ayrıca canınız yanmadı mı ben anlamadım sarımsak asitlidir yani, iğrenç. sabunla bile yıkanmaması gereken bi bölgeye sarımsak sokmak nedir?

:halay:Bu mantığa göre doğum sırasında çocuk ağızdan da çıkabilir yada oral seksle de hamile kalınabilir

ülkemizin doğusunda kalan ülkelerde ve rusya da alternetif tıp yöntemleri çok sık kullanılır misal rus kardiyologların mucizevi ilacı sarımsak ve limon karışımı gibi ,bize anormal gelmesi normal antibiyotiklerle ve körlemesine doktorların verdiği tüm kimyasallarla kendimizin kafamıza sıktık orası ayrı..
konu sahibi türkiye de pek normal karşılanmaz bu yazdığın çünkü bizde alternatif sistem kapalı ,doktor tüplerin açık demiş sarımsak yöntemini kendi doktoruna danışıp denemelisin..
zararı olmaz dünyadaki en doğal antibiyotik gdo lu değil ise sarımsağın en fazla neopenatron(bir vajina fitili) edasıyla vajinanda ufak bir bakteri temizliği yapmışsındır.

Cok benzerlerini yazdim az evvel
Rusum. Cok akrabam var ozbekistanda kirgisistanda turkmenisda. .

Ben fransada buyudum istanbulda yasiyorum
Istanbulda sok oluyorm her yer hastane ve eczane.

Bizde hastaneye nasil gidilir? Dogu tibbini her turlu denersin olmaz iyilesemezsin. Otlar bitkiler hayvanlar...En sonunda lanet olsun dersin dayanamazsin bir sey alayim da uyusturarak da olsa bunyemi mahvetse de gecirsin der ilac kullanmayi kabul eder gidersin.

Sezeryan oldum onda bile antibiyotik yazildiginda kullanmadim.

Tabi ki hic bir nimetinden faydalanmayalim demiyorum. Ben de hastanede dogum kontrol sureci gecirdim dislerimi yaptirdim. Ama hic grip oldum diye hastaneye gitmedim. Kendim tedbirini alirim. Daha da gecmezse giderim. Demir eksikligi olan kisilere doktorun "temiz toprak bulursan onu ye" dedigi bir cografyadan bahsediyoruz. Bu hanimi daha fazla hirpalamaya gerek yok bence.

O zaman hnmefendi siz tıp dışında çare aramaya devam edin. Bakın herşeyi biliyorsunuz.
Tıp doktorlarına sorun lütfen sarmısağı içime attım doğru mu die.
daha kaç defa söyliycem bilmiyorum ama zaten doktor söyledi bunu. ve kız denemiş agzından koku gelmemiş. gidip baktırmış gerçekten kapalıymış ameliyyatla açtılar. bi anlayın şunu artık Türkiyede sıradışı olabilir Azerbaycanda yapılıyo böyle şeyler

Cok benzerlerini yazdim az evvel
Rusum. Cok akrabam var ozbekistanda kirgisistanda turkmenisda. .

Ben fransada buyudum istanbulda yasiyorum
Istanbulda sok oluyorm her yer hastane ve eczane.

Bizde hastaneye nasil gidilir? Dogu tibbini her turlu denersin olmaz iyilesemezsin. Otlar bitkiler hayvanlar...En sonunda lanet olsun dersin dayanamazsin bir sey alayim da uyusturarak da olsa bunyemi mahvetse de gecirsin der ilac kullanmayi kabul eder gidersin.

Sezeryan oldum onda bile antibiyotik yazildiginda kullanmadim.

Tabi ki hic bir nimetinden faydalanmayalim demiyorum. Ben de hastanede dogum kontrol sureci gecirdim dislerimi yaptirdim. Ama hic grip oldum diye hastaneye gitmedim. Kendim tedbirini alirim. Daha da gecmezse giderim. Demir eksikligi olan kisilere doktorun "temiz toprak bulursan onu ye" dedigi bir cografyadan bahsediyoruz. Bu hanimi daha fazla hirpalamaya gerek yok bence.
işte bi de ben anlata bilsem :kızgın:

iyi de doktora gidip öğrenmek varken?

ayrıca canınız yanmadı mı ben anlamadım sarımsak asitlidir yani, iğrenç. sabunla bile yıkanmaması gereken bi bölgeye sarımsak sokmak nedir?
sarımsagı oyle lap diye koymadım ki. sarıp tampon gibi koydum. kendiniz hiç yapmadınız mı tampon ya da koymadınız mı? ezmeden bir diş sarımsağı akşam büküp koydum sabah erkenden çıkardım o kadar yani. hsg de çektirdim ama doktorlar gah açık gah sızdırıyo dedi. anlamadım

doktor kendi tavsiye etmiş kız yapmış. sarımsağın ne gibi zararı olur ki bilemedim :110: bana da yap dedi yaptım ama koku gelmedi ağzımdan.:KK14:

Böyle mışlar,mişler hiç bitmez.uzun bir süre önceydi bir tanıdığın çocuğu olmuyordu kadının biri şöyle bir tavsiye vermişti.bir yün yumağı nı içine yağ ve bilemediniz birşeyler daha koyup içeri tık demişti.ha bu arada yün pis olcakmis.dedim bu bildiğin cinayet olur.yani demem o ki sakın dinleme böyle şeyleri.doktor sizi doğru yönlendirecek tır.

merhaba kızlar. ben 2 yıldır evliyim daha bebeğim olmadı. tüpler için komşum sarımsağı tampon gibi akşam kullan sabaha ağzından sarımsak kokusu geliyosa açık, gelmiyosa kapalı demişti. ben de bu akşam yaptım ve gelmedi:KK43: siz duydunuz mu hiç böyle bişey? ben borularımı kontrolden çıkartmıştım ama hastanede yapan doktor açık demişti, kendi doktorum sızdırıyo demişti. :kızgın: bu sarımsak olayı da böyle olunca çok üzüldüm :KK61: nasıl açtırılıyor ki borular? hiç bilmiyorum
Tüplerin açık mı kapalı mı öğrenmek için rahim filmi çekiliyor. O nasıl doktor Allah aşkına uçmuş... Git rahim filmi çektir lütfen. Tüplerin kapalıysa rahim filmi çekilirken verilen sıvı bazı vakalarda açıyor diye biliyorum kapalıysa kesinlikle tüp bebek gerekir...

Back
X