Hnmefendi yanlış anlamayın ama siz cahilmisiniz. O bölgeye bu tarz şeyler sokmayın. Rahim filminde tuplerinizin açık olup olmadığı çıkar. Rahim filmi çekilin. Ayrıca tüpler dışında bir suru detay var. Yumurtluyomusunuz, yumurtlamıyormusunuz, yumurtladığınızda yumurtanız çatlıyor mu. Rahim içi açık mı, yoksa kapalı mı rahim içi yapışıklıklar varsa çocuk olmaz, fsh hormonu değeri kaç düşük olmalı, TSH hormonu kaç, prolaktin hormonu kaç, gelelim eşinin spermine toplam sperm sayısı kaç, hareketliliği yüzde kaç, ileri hareketliliği yüzde kaç, sperm morfolojileri sağlıklı mı, saglıklı sperm yüzde kaç daha neler var var. Ben çocuk için uğraşıyorum araştır oku git gel bilgime doktorlar saygı duyuyorlar. Bu tarz şeyler asla bir daha yapmayın ayrıca sarmısak iyiki çıkmış derine gitseydi doktor mudahalesi ile çıkardı. Hangi ildesiniz bilmiyordum. Bulundugunuz ilde infertilite ünitesi olan devlet hastanesine gidin, esinin spermlerine , sende adetin 2. Yada 3 günü gidip muayeneni ol, kan vereceksin hormon değerlerine baktır, rahim filmi çekil. Ortaya çıkar bişey var mı yok mu?