Zigavus ile ilgili ben de konu açmıştım canım.Ama priorini bitirip geçemedim bir türlü.Aktarım çok iyi olduğunu söyledi ama kullanınca söyleyebilirim ancak sonuçlarını.Benim de saçlarım çok kötü ve seyrek.Umarım hepimiz istediğimiz gibi eski güzel saçlarımıza kavuşuruz...
habipoğlunun ısırgan otlu şampuanı da işe yarıyor,sarımsak özlüsü de iyi olabilir
bende sarımsak kattım bakalım sonuç ne olucak. bide ben sarımsak sürüyodum kaşlarıma ve kirpiklerime. saçımın önleri de açık gibi. oralaraa süreyim saç çıkar dedim. 2-3 kez sürdüm ve ufak ufak saçlar çıktı. yani saç demek yerinde değil şu ince ince saçlardan çıktı.
kızlar belki klasik gelebilir ama 1buçuk yıl öncesine kadar saçlarım çok güzeldi sonra ameliyatdı kilo vermeydi saçlarımda yıprandı ve çok fazla döküldü...''bugün ne giysem'' diye bir program var eminim herkes biliyordur o programa 2kız kardeş katılmıştı ve saçları harikaydı...yarışmacılardan biri saçımı kazıttım sarımsaklı sabun kullandım çok faydalı oldu dedi ama hangi marka olduğunu söylemediya kullanan var mı ?hangi marka daha iyi ?sonuç nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?