Şampuan ve Saç Kremleri Sarımsaklı şampuan kullananlar lütfen yardım:(

Benimde dogumdan sonra cok dokuldü.2 hafta ònce aktardan aldim fiyto adinda sarimsakli bi sampuan.hic kokusu yok.15tl3.yikamadan sonra hemen faydasini gördüm. Super valla bu kafarini beklemezdim. Ilk defa aktardan bisey aldim artik her derdim oldugunda bitkisel takilcam;-)

Benimde dogumdan sonra cok dokuldü.2 hafta ònce aktardan aldim fiyto adinda sarimsakli bi sampuan.hic kokusu yok.15tl3.yikamadan sonra hemen faydasini gördüm. Super valla bu kafarini beklemezdim. Ilk defa aktardan bisey aldim artik her derdim oldugunda bitkisel takilcam;-)

"hint yağı ve sarımsak sabunu" var piyasada buna bir bak canım. hint yağı çok faydalı saça, sarımsağın ne olayı var bilmiyorum ama, böyle bir sabun var.

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım şampuanlardan muzdarip biri olarak ilk iş şampuan tavsiyelerine bakmaya başladım :)

sarmısaklı şampuan kullanıyorum ben de uzun süredir Mecitefendi diye bi markanın gramajı fazla olduğu için bayağıdır gidiyor yardımcı olsun diye yazayım içinde şunlar varmış :Sarımsak ekstratı sarı sabır, kayın ağacı, papatya, sarı darı, atkuyruğu, adaçayı, ısırgan, yeşil çay, dulavrat otu, kına ve şerbetçi otu eksrtatlarıyla Vitamin B3,B7, B5 bi de buğday proteini

üzerinde de zayıf,cansız,dökülen ve kepekli saçlar için diyo

umarım bi fikir vermişimdir :)

evet mecitefendinin de iyi olduğunu duymuştum...başka kullanan var mı???*

Konuyu hemen hemen bi yıl önce açmışsın ... halen daha alıp kullanmadın mı
son durumun nedir yazar mısın saçlarında...???

Konuyu hemen hemen bi yıl önce açmışsın ... halen daha alıp kullanmadın mı
son durumun nedir yazar mısın saçlarında...???

sarımsaklı şampuan kullanmadım ama prozinc diye bir şampuan kullanıyorum doktor tavsiyesi üzerine saçlarımda muthiş parlaklık ve dolgun gösterme oldu ama dökülme var hala mecitefendiyi aldım bu bitmek üzere onu kullanıcam

bende sabah eczaneye uğradım eczanedeki abi minoxsil kullanıyormuş baya önerdi şaşrıdım ne alacağıma ya

[ı]evet doktor onu da önerdi aman deneme tahtasına döndüm...[/ı]

aynen ya inanır mısın kaç gündür saçımı düz suyla yıkıyorum ne kullanacağımı şaşırdım ama galiba sebamed alacağım içinede çam tarebentin mi ne varya ondan koyacağım...zeytinyağı ve yumurta maskesi çok işe yarıyor onada devam ederim :{

Canım hevesini kaçırmak gibi olmasın o çam terebenti hiçbir işe yaramadı....
sertleştirdi saçımın dökülmesi hiç durmadı

Ha bu aralar bu ürünü kullanıyorum
Saçlarımın sağlıklı görünmesini sağlıyor ayrıca dolaşmasını engelliyor memnunum...

Eklentiler

• $fs.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 270
ben zıgavus forte kullanıyorum sıyah sarımsaktan uretılmıs cok memnunum sacım daha hacımlı ve parlak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…