kızlar belki klasik gelebilir ama 1buçuk yıl öncesine kadar saçlarım çok güzeldi sonra ameliyatdı kilo vermeydi saçlarımda yıprandı ve çok fazla döküldü...''bugün ne giysem'' diye bir program var eminim herkes biliyordur o programa 2kız kardeş katılmıştı ve saçları harikaydı...yarışmacılardan biri saçımı kazıttım sarımsaklı sabun kullandım çok faydalı oldu dedi ama hangi marka olduğunu söylemediya kullanan var mı ?hangi marka daha iyi ?sonuç nedir?
kızlar belki klasik gelebilir ama 1buçuk yıl öncesine kadar saçlarım çok güzeldi sonra ameliyatdı kilo vermeydi saçlarımda yıprandı ve çok fazla döküldü...''bugün ne giysem'' diye bir program var eminim herkes biliyordur o programa 2kız kardeş katılmıştı ve saçları harikaydı...yarışmacılardan biri saçımı kazıttım sarımsaklı sabun kullandım çok faydalı oldu dedi ama hangi marka olduğunu söylemediya kullanan var mı ?hangi marka daha iyi ?sonuç nedir?
merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım şampuanlardan muzdarip biri olarak ilk iş şampuan tavsiyelerine bakmaya başladım :)
sarmısaklı şampuan kullanıyorum ben de uzun süredir Mecitefendi diye bi markanın gramajı fazla olduğu için bayağıdır gidiyor yardımcı olsun diye yazayım içinde şunlar varmış :Sarımsak ekstratı sarı sabır, kayın ağacı, papatya, sarı darı, atkuyruğu, adaçayı, ısırgan, yeşil çay, dulavrat otu, kına ve şerbetçi otu eksrtatlarıyla Vitamin B3,B7, B5 bi de buğday proteini
üzerinde de zayıf,cansız,dökülen ve kepekli saçlar için diyo
umarım bi fikir vermişimdir :)
Konuyu hemen hemen bi yıl önce açmışsın ... halen daha alıp kullanmadın mı
son durumun nedir yazar mısın saçlarında...???
[/COLOR]Mecitefendi başarılı bu konuda...
Eki Görüntüle 493711
bende sabah eczaneye uğradım eczanedeki abi minoxsil kullanıyormuş baya önerdi şaşrıdım ne alacağıma ya
[ı]evet doktor onu da önerdi aman deneme tahtasına döndüm...[/ı]
aynen ya inanır mısın kaç gündür saçımı düz suyla yıkıyorum ne kullanacağımı şaşırdım ama galiba sebamed alacağım içinede çam tarebentin mi ne varya ondan koyacağım...zeytinyağı ve yumurta maskesi çok işe yarıyor onada devam ederim :{
Canım hevesini kaçırmak gibi olmasın o çam terebenti hiçbir işe yaramadı....
sertleştirdi saçımın dökülmesi hiç durmadı
CİDDİ MİSİN YAA:s
ben zıgavus forte kullanıyorum sıyah sarımsaktan uretılmıs cok memnunum sacım daha hacımlı ve parlakkızlar belki klasik gelebilir ama 1buçuk yıl öncesine kadar saçlarım çok güzeldi sonra ameliyatdı kilo vermeydi saçlarımda yıprandı ve çok fazla döküldü...''bugün ne giysem'' diye bir program var eminim herkes biliyordur o programa 2kız kardeş katılmıştı ve saçları harikaydı...yarışmacılardan biri saçımı kazıttım sarımsaklı sabun kullandım çok faydalı oldu dedi ama hangi marka olduğunu söylemediya kullanan var mı ?hangi marka daha iyi ?sonuç nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?