Sarışından uzak dur !!

Ben varım olur mu :)
Benim erkek kardeşim daha da sarışın ve yeşil gözlü. Dünyanın en pozitif ve ılımlı insanıdır, hatta bazen sabır taşı çatlar o yine sakin

Sarışın mavi gözlüyüm:) Dünyanın en sabırlı ama çirkef insanı olabiliyorum. Huysuzum evet. Son noktaya gelene kadar hiçbir şey yokmuş gibiyimdir. Son anda yakarım :)) bence uzak durma ya minnoş bile sayılırızz✌

Ben sarışın erkekten haz etmem çekici gelmez ama o kadar tanıdım sinirlide olmuyolar yani bilemedim

Pehhh ! Ne yani şimdi Kıvanç gelse teyzen olmaz kızım bunlar çok aksi çok inat oluyorlar mi diyecek

Eşim beyaz tenli eniştem esmer bildiğin adam kara ama ikisi de inatçı ellerinden gelse inatları için nefes almazlar

Bence teyze soyle demeliydi:

"Kizim erkeklerden uzak dur bu tur kizlar icin sakincali ve tehlikelidir"

Teyzeniz tam babamı tarif etmis. Bir gulumseme oldu. Saka bi yana bu is sariya esmere bakmazki.
Size davranislari sevgisi nasil bunu en iyi siz bilirsiniz. Baskalarina kulak asıp da iliskinizi mahvetmeyin.

Sarışın görünce bi ürperirim. Çok itici gelir. Ama çoğu arkadaşım sarışın. Yani diyeceğim o ki; önyargı bunlar.

Anlaşılan teyzen geçmişte bir sarışından darbe yemiş
Ama bende ayrıl diyorum, hemde ciddi olarak, zira "acaba" demissin zaten, seven acaba demez, heleki boyle bir sacmalik icin aklindan dahi gecirmez.

E benim sevgilim Arap kökenli, esmer ama tersi çok pis, onunla da geçinemediğimiz oluyor
Renk meselesi değil işte o et ve kemiğin içini görmek lazım. Bilemedim ya.

Teyzen sacmalamis.
Ne guzel yesil gozlu falan.

Ayricalikli iste..

Keske renkli goz geni artsa memlekette.

2 hafta önce sarışındım. Çok fenaydım, ters aksi inat bişeydim. Neyse ki saçlarımı siyaha boyattım da düzeldim.

Annen ne diyor teyzenin bu muhtesem yorumuna.Teyzen hakli ayril demiyordur insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…