- 8 Kasım 2014
- 4.864
- 10.575
- 408
HahahahahhaEski kocam urfaliydi kara kaşlı kara göz.. dünyadaki tüm sarışınlar toplansa onun kadar lanet olamaz...
Burcu balık canım :)eşim sarısın ve cok düzgün biri :9 sacma teyzenin söyledigi burcuna bak sen bende burca göre sölim sana
Ay çok güldüm siz çok yaşayın :)))))))Eski kocam urfaliydi kara kaşlı kara göz.. dünyadaki tüm sarışınlar toplansa onun kadar lanet olamaz...
Benimki balık :)Sarışın esmeri boşvee koç burçlu bir erkek olması kafidir kaçılması için .dd. Ah ah zamanında benide uyarsalardı ya .dd bnm eşimde esmer teyzen onu tarif etmiş bence .dd
ooo balık burcu zararsızdır.cok hayalcıdır ama iyi nıyetlıdır.biraz kuskuları olur gelgıtlerı olur.ihanet etmez sevdigine.mızımız olur,gezmeyi cok sever yalan söylemeyı beceremez.cok kıskanctır,kıskanınca delırır,cok konusur eskılerden uzatırda uzatır.kalbınde kötülük olmaz.mıllete akıl vermeyı sever cevresınde yanlıs bırı varsa ölümüne onu düzeltmek ister,kendı kötü olacagını bılsede savasır.kararsızdır cok fazla detaycıdır.bı saka yapsan acaba ne demek istedi die karıstırırda karıstırır.hemen evlenme sıp sevdi olabılır eger gercekten asıksa evlen.Burcu balık canım :)
nişanlım sarışınİyi geceler hanımlar
3 yıllım bir ilişkim var ailelerin bildiği bn 25 sevgilim 29. Sevgilim sarışın yeşil gözlü birisi Ben de siyah saç kara göz ,kara kaşlı ,beyaz tenli biryim. Ablamın düğünü olmuştu sevgilimde katıldı düğüne ve haliyle akrabalar da gördü kendisini. Teyzemin sevgilim hakkındaki yorumu ;
- kızım sarışın insandan kork uzak dur. Sarışın insan ters , aksi . İnat , geçimsz olur. Bu her yerde bilinen ve doğru olan bişeydir dedi .
bnde güldüm geçtim.
Ama ne zaman karşılşsak bize gelse aynı şeyi söylüyor esmer birini bul şarışınla yapamazsın diye.
Ben şimdye kadar böyle bişey duymadım. Sevgilimin çok iyi yönleri var ama inat ve sinirli birisi acaba doğru mu diye düşünüyorum teyzem böyle dedikce :)
Sizlere sorum eşi veya tanıdığı sarışın olup da böyle kötu huyları olan var mı yoksa teyzem ayrılmam için bahaneler mi üretiyor
Eskilerin bir lafı var küçüklükten beri çok duyarım " alma sarı satma sarı bahçende bul at dışarı" diye. Buna rağmen sarışın aldım mı? Aldım:)) sinirlimi? Offf :)İyi geceler hanımlar
3 yıllım bir ilişkim var ailelerin bildiği bn 25 sevgilim 29. Sevgilim sarışın yeşil gözlü birisi Ben de siyah saç kara göz ,kara kaşlı ,beyaz tenli biryim. Ablamın düğünü olmuştu sevgilimde katıldı düğüne ve haliyle akrabalar da gördü kendisini. Teyzemin sevgilim hakkındaki yorumu ;
- kızım sarışın insandan kork uzak dur. Sarışın insan ters , aksi . İnat , geçimsz olur. Bu her yerde bilinen ve doğru olan bişeydir dedi .
bnde güldüm geçtim.
Ama ne zaman karşılşsak bize gelse aynı şeyi söylüyor esmer birini bul şarışınla yapamazsın diye.
Ben şimdye kadar böyle bişey duymadım. Sevgilimin çok iyi yönleri var ama inat ve sinirli birisi acaba doğru mu diye düşünüyorum teyzem böyle dedikce :)
Sizlere sorum eşi veya tanıdığı sarışın olup da böyle kötu huyları olan var mı yoksa teyzem ayrılmam için bahaneler mi üretiyor
Ailecek sarisiniz lakin sinir inat bende yoktur o kisilikle alakaliİyi geceler hanımlar
bnde güldüm geçtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?