Sarışından uzak dur !!

Burcu balık canım :)
ooo balık burcu zararsızdır.cok hayalcıdır ama iyi nıyetlıdır.biraz kuskuları olur gelgıtlerı olur.ihanet etmez sevdigine.mızımız olur,gezmeyi cok sever yalan söylemeyı beceremez.cok kıskanctır,kıskanınca delırır,cok konusur eskılerden uzatırda uzatır.kalbınde kötülük olmaz.mıllete akıl vermeyı sever cevresınde yanlıs bırı varsa ölümüne onu düzeltmek ister,kendı kötü olacagını bılsede savasır.kararsızdır cok fazla detaycıdır.bı saka yapsan acaba ne demek istedi die karıstırırda karıstırır.hemen evlenme sıp sevdi olabılır eger gercekten asıksa evlen.

nişanlım sarışın
bende sarışınım
aksi ve geçimsiz değil ama
çok inat

Eskilerin bir lafı var küçüklükten beri çok duyarım " alma sarı satma sarı bahçende bul at dışarı" diye. Buna rağmen sarışın aldım mı? Aldım:)) sinirlimi? Offf :)

Herkesin bir sinirli yanı, inat bir yapısı vardır. Birisi bir şeye sinirlense aman sarışında onda böyle demek komik olur. Bir de üstüne bütün sarışınlar böyle diye çıkarım yapılmaz. Teyze eleştirecek bir şey bulamamış saçmalamış.
Çevre sürekli konuşur. Siz he deyip geçin.

aaa 25 yaşında insansınız bunlara itibar edilir mi Allah aşkına, önemli olan karakteri, size olan davranışları vs. değil mi?

Ailecek sarisiniz lakin sinir inat bende yoktur o kisilikle alakali

Ne saçma bi düşünce bence teyzenin söylemek istediği başka bi durum var bunu bahane ediyo olabilir sizi va geçirmek için

Benim eşimde sarışın mavi gözlü,kızımda sarışın,ve bende öyleyim inatçıyız evet,hatta sarı damarı tuttu derim kızım için bazen. Genel anlamda uyumlu,sakin bir çocuktur ama bazen cidden inadın,huysuzluğun dibine vuruyor.
Eşimde ,gayet uyumlu,aklıselim bir insan ama inatçılık ve kararlılık en belirgin özelliği,kafaya taktığını yapar,ikna etmeye çalışırsınız,ettiğinizi sandığınız olur çokça ama o yine yapar aklındakini.
Bende sarışınım sakinim eşimle kızıma nazaran ama bende inatçıyım maalesef.
Ha ten rengi,saç rengiyle ilgilidir degildir bilemem ama bizim ailede herkes böyle. Bu sebeple uzak durulur mu kısmına gelince,bence durulmaz. Sonuçta hepimizin farklı özellikleri var,genellemek doğru olmaz ten ve saç rengiyle.

nasipte varsa
karakaş karagözde de inatı bulursun

inatı bilmem ama 2 yakın arkadaşımın eşi sarışın ve mavi gözlü biri kimse yoksa eşine yardım eder biri olsa da olmasa da ikisi de çocuk bakımına yardım eder, sadece birkaç konuda inat ediyor onun dışında eşi de çok iyi der bizimde gördüğümüz çok iyi
esmer adamla evli çok fazla arkadaşım var geneli İllallah ediyor

teyzeni dinleme insanın iyisi kötüsü kaşdan gözden tenden belli olmaz
boş konuşuyor teyzen

Eski erkek arkadaşım sarışın mavi gozluydu.
Hayatımda gördüğüm en sinirli insandı.
Öfkesini yenemezdi.
Bence iyi bir insan da değildi.
Ne zaman ki yanımda annesine öfkeyle cocuk azarlar gibi bağırdı- kitaplarının yerini değiştirdi diye- o zaman zaten düşündüğüm ayrılığı netlestirdim bir anda ve bir daha bana ulaşamadı.

Ha gel gelelim eskilerden bende duyarim bu sözü. Hatta bu cocukla görüştüğümde teyzem bana da derdi malianestezi hic icime sinmiyor bu sarışın cok uzer seni cok sinirli huysuz olur sarisinlar diye.
Tabi benim bitirme nedenim sarışın olmasi degil karaktersiz olmasıydı.
Böyle bi kanı var bazı insanlarda evet.
Neye dayanarak söyleniyor bilmiyorum.tecrube mi kulaktan duyma mi...
Lakin ben insanlari rengiyle değil kalbiyle degerlendirenlerdenim.belki dogru olabilir bilemem ama asla buna göre hareket etmem.
Iliskiniz iyiyse kulaklarinizi tikayin bu soylemlere.
Edit:sarışın yabancı bir arkadaşım var dunya iyisi ve cok sakin.hayatimda tanidigim en muhtesem insan..: )

Eşim sarışın ve ela gözlüdür ve Anlattığınız huylarla hiç bir alakası yok. Çok sabırlı anlayışlı sakın bir yapısı var bence düşmeyin o tuzağa ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…