şarkı

çok romantikk bence senin için paylaştı cidden. erkekler feysbuku bizim taktığımız kadar takmıyor. ona göre ha kendi duvarında paylaşmış ha senin duvarında :)

ama benim için aynı şey değil işte.
belkide eski sevgilisini hatırladı onun için paylaştı bende şalvardan çıkmış şey gibi balıklama atlıycam beğenicem

bu arada oktay kaynarca bana küstü, yazmıyor artık

Eşin o senin ya sevgilin değil ki tabi ki senin için paylaşmıştır, ama keşke şarkının başlığına benden sana gelsin felan deseydi ama biraz alıngansın gibi geldi bana bunaltıyo gibisin eşini

Son düzenleme:
Eşin o senin ya sevgilin değil ki tabi ki senin için paylaşmıştır, ama keşke şarkının başlığına benden sana gelsin felan deseydi ama biraz alıngansın gibi geldi bana bunaltıyo gibisin eşini

çok alınganım ben

Konuşma bugün başladı

12:16
Oktay Kaynarca
selam
Bugün

16:02
Carrie
a.s.
taptaze profil 5 saatlik
hayırlı uğurlu olsun

17:03
Oktay Kaynarca
k.bakma özür dilerim rahatsız ettim ama öteki facesim kitlendi

17:08
Carrie
öteki derken

17:09
Oktay Kaynarca
kendı facesim vardı 4,985 ekliydi dün akşam yigenim kurcalarken kapanmış yanı acmaya calıstım acılmadı bende yenı actımama özür dilerim rahatsız ettm sız

17:13
Carrie
bir başkasının resmini ve ismini kullanmanız hiç hoş değil

17:14
Oktay Kaynarca
hayır kendı resmımzaten

17:15
Carrie
bende inandım

17:16
Oktay Kaynarca
inannıp ınanmamak sana kalmıs

17:17
Carrie
tabiki bana kalmış ))))
oktay kaynarcanın başka işi yok
beni ekleyecek

17:18
Oktay Kaynarca
eklemedım sadece mesaj attım

17:18
Carrie
peki oktay kaynarcanın başka işi yokmu

17:19
Oktay Kaynarca
sadece konusmak ıcın ama daha atmıcam baaby

17:19
Carrie
yemezler :)))) byee

allaam yaa ne kadar mal insan var memleketteeee insanı aptal yerine koyuyolar

ahahahah bu insanların işi gücü yok mu yahu, çok güldüm. bu tip sivri zekalılar tespit edilip, ülkeye rezil edilecek aslında bak bakalım bir daha yapıyorlar mı..

kimse için olmasına gerek yok şarkı hoşuna gitmiştir paylaşa basmıştır birde senin duvarınla mı ugraşcak adam ne saçma leyleri takıyosunuz ya kusura bakma ama sesli guldum haline

ahahahah bu insanların işi gücü yok mu yahu, çok güldüm. bu tip sivri zekalılar tespit edilip, ülkeye rezil edilecek aslında bak bakalım bir daha yapıyorlar mı..

bide resimleri koymuş oktay kaynarcanın

Allah esinizin yardimcisi olsun

aminn

kimse için olmasına gerek yok şarkı hoşuna gitmiştir paylaşa basmıştır birde senin duvarınla mı ugraşcak adam ne saçma leyleri takıyosunuz ya kusura bakma ama sesli guldum haline

o hiç bi zaman hiçbirşey paylaşmazki, ayrıca hiç türkçe müzik dinlemez o

konu kapansın istiyorum ya
silinsin istiyorum
niye sesimi kimse duymuyor

Biz kadınlara gerçekten iyilik yaramıyor.
adamın aklına sokarsan habire başka kadın başka kadın diyee sonrası iyi olmaz arkadaşım senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…