sevimlikartanesi El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 5 Ekim 2010 Mesajlar 1.716 Emoji Skoru 489 Puanlar 148 16 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Carrie #61 milletin açtığı konularla dalga geçip ve herkesin kendine has dertlerini küçümseyip de böyle bir konu açmak son derecede gülünç bi durum. Son düzenleme: 16 Temmuz 2013
milletin açtığı konularla dalga geçip ve herkesin kendine has dertlerini küçümseyip de böyle bir konu açmak son derecede gülünç bi durum.
ehlimana Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 11 Haziran 2010 Mesajlar 3.416 Emoji Skoru 208 Puanlar 363 Yer istanbul 16 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Carrie #62 Carrie .!.: yok ki listesinde kimse daha doğusu arkadaş listesi gizli ben görmüyorum, yada o öyle sanıyor.çünkü ben şifresini öğrendim ve girip baktım Genişletmek için tıkla... bence şarkıdan daha mühim daha çok kafa patlatılması gereken bir konu var: gizli bir arkadaş listesi. insan eşinden gizler mi? bence ilk bunun için üzül
Carrie .!.: yok ki listesinde kimse daha doğusu arkadaş listesi gizli ben görmüyorum, yada o öyle sanıyor.çünkü ben şifresini öğrendim ve girip baktım Genişletmek için tıkla... bence şarkıdan daha mühim daha çok kafa patlatılması gereken bir konu var: gizli bir arkadaş listesi. insan eşinden gizler mi? bence ilk bunun için üzül
Mune Nirvana Yönetici Super Moderator Katılım 12 Temmuz 2006 Mesajlar 62.803 Emoji Skoru 239.883 Puanlar 1.723 Yaş 54 16 Temmuz 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi Carrie #63 Carrie .!.: yine açsınlar yine tutarım Genişletmek için tıkla... Carrie, konunu bir potporiyle kapatıyorum. Direk topiğine yazdım ki üzerine alınasın, duvarına yazmayınca alınmıyormuşsun çünkü. Hoplayıver çekirge Zıplayıver çekirge Benim canım çekirge Pıtı pıtı pıtı çekirge ------ nane nane nane nan nane nane nane şekeri bu ne bahane şahaneyim şahane ----- Manda yuva yapmış söğüt dalına –aman aman Yavrusunu sinek kapmış gördün mü Amanin yandım. Amanin amanin amanin yandım
Carrie .!.: yine açsınlar yine tutarım Genişletmek için tıkla... Carrie, konunu bir potporiyle kapatıyorum. Direk topiğine yazdım ki üzerine alınasın, duvarına yazmayınca alınmıyormuşsun çünkü. Hoplayıver çekirge Zıplayıver çekirge Benim canım çekirge Pıtı pıtı pıtı çekirge ------ nane nane nane nan nane nane nane şekeri bu ne bahane şahaneyim şahane ----- Manda yuva yapmış söğüt dalına –aman aman Yavrusunu sinek kapmış gördün mü Amanin yandım. Amanin amanin amanin yandım