- 31 Ocak 2015
- 2.501
- 4.015
- 133
3 sezeryan oldum ilk ıkisinde cabuk toparladım sıfır gobek 3. nde şuan 8 aylik oldu ama gobek beni birakmadi benimde payim var bogazima cok düştüm eskiden yerinde duramayan ben şimdi giyinip evden çıkmak zor geliyor bu pandemi hepimizi hantallaştirdiMerhaba kızlar.. 22 gün önce doğum yaptım.. Aldığım kiloların sadece 7 kilosu doğumla beraber gitti..Aslında sorunum fazla kilomdan çok sarkmış olan göbeğim.. Sezeryan ile doğum yaptım bilmiyorum etkisi var mı ama gördükçe çok moralim bozuluyor.. Şimdi doğum sonrası depresyon, lohusalık falan gibi düşünebilirsiniz belki ama cidden abartmıyorum baya baya sarkık deri parçası oldu göbeğim
Benim gibi olan var mı?? Eğer böyle olan olduysa bu görüntüden kurtulan oldu mu? Pilates, mekik gibi sporları yapmak için henüz erken diye düşünüyorum.. Sezeryandan ne kadar zaman sonra bunları yapabilirim?? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım lütfen bir el atın şu konuya. Çevremde 2 3 kişi ile bu durumu paylaştım bana sadece biraz toparlanacak fakat eskisi gibi olmayacak dediler.. İnanmak istemiyorum
Acele yok 6 ayda anca vücut kendini toparlarMerhaba kızlar.. 22 gün önce doğum yaptım.. Aldığım kiloların sadece 7 kilosu doğumla beraber gitti..Aslında sorunum fazla kilomdan çok sarkmış olan göbeğim.. Sezeryan ile doğum yaptım bilmiyorum etkisi var mı ama gördükçe çok moralim bozuluyor.. Şimdi doğum sonrası depresyon, lohusalık falan gibi düşünebilirsiniz belki ama cidden abartmıyorum baya baya sarkık deri parçası oldu göbeğim
Benim gibi olan var mı?? Eğer böyle olan olduysa bu görüntüden kurtulan oldu mu? Pilates, mekik gibi sporları yapmak için henüz erken diye düşünüyorum.. Sezeryandan ne kadar zaman sonra bunları yapabilirim?? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlarım lütfen bir el atın şu konuya. Çevremde 2 3 kişi ile bu durumu paylaştım bana sadece biraz toparlanacak fakat eskisi gibi olmayacak dediler.. İnanmak istemiyorum
Sanırım bunun biraz genetik mirasla ilgisi var.
Bir-çok örnek duyarsınız bununla ilgili.
Mesela ben normal yaptım ama hiç göbeğim kalmadı / kaldı.
Ya da ben szryn oldum hic gobegim kalmadı/ kaldı gibi. Birbirindrn farklı birçok hikaye dinlersiniz.
Ben hiç çocuk doğurmadım
Ama hayatım boyunca ayva göbekten kurtulamadım. Kuzenim de benim gibi.
Bu arada ben 50 kg dan yukarı cıkmış değilim. Kilom yok. Ama ayva göbeğim sabit.
Iştahli da değilim. Sanırım bu genetik miras .
Siz de şimdi çok düsünmeyin derim. 1 çocuk getirdiginiz dünyaya. Önemli bir değişim geçirdiniz. Düzelir düzelmez bilemem ama düzelmezse de her şeyin 1 caresi var artık. Eskisi gibi değil. Üzülmeyin.
Bence fark etmiyor,sonuçta kaslar zayif ise zaten 9 ay boyunca müthiş zorlaniyorlar bebek + kiloKas yırtılması doğum anında mi oluyor sezeryan/normal fark ediyor mu bunun oluşmasında? Bir de bunu nasıl anlıyoruz?
Doğumdan sonra birkaç ay sarkıklık göbek oluyor ama eğer kilolar tamamen giderse göbek de eski haline dönüyor. Ben hiç korse giyemedim canım yanıyordu kendi kendine kilo verdikçe gitti. Zaten bebekle epey hareketli bir hayatım olduğu için ekstra bir şey yapmama gerek kalmadan doğum öncesi kiloma dönmüştüm. O yüzden hiç bunları kafana takma. Sadece bebeğini besleyebilmek için sağlıklı, süt yapıcı şeylerle beslenmeye bol su içmeye bak. Benim gibi oturup yarım tepsi bisküvi pastası yeme deMerhaba kızlar.. 22 gün önce doğum yaptım.. Aldığım kiloların sadece 7 kilosu doğumla beraber gitti..Aslında sorunum fazla kilomdan çok sarkmış olan göbeğim.. Sezeryan ile doğum yaptım bilmiyorum etkisi var mı ama gördükçe çok moralim bozuluyor.. Şimdi doğum sonrası depresyon, lohusalık falan gibi düşünebilirsiniz belki ama cidden abartmıyorum baya baya sarkık deri parçası oldu göbeğim
Doktorunuza danışın hemen korse alın derim. Yamuna en iyisi sanırım bir araştırınMerhaba kızlar.. 22 gün önce doğum yaptım.. Aldığım kiloların sadece 7 kilosu doğumla beraber gitti..Aslında sorunum fazla kilomdan çok sarkmış olan göbeğim.. Sezeryan ile doğum yaptım bilmiyorum etkisi var mı ama gördükçe çok moralim bozuluyor.. Şimdi doğum sonrası depresyon, lohusalık falan gibi düşünebilirsiniz belki ama cidden abartmıyorum baya baya sarkık deri parçası oldu göbeğim
Kız o imkansız kadın sezeryen olmuş göbek baglayamaz ağrır patlar dikişlerCanım göbeğini bir şeyle sar, kuşak yap yani. Tamamı olmasa da %40 gibi toparlanır. Sonra da spor diyet falan çaresine bakarsın.
Ayrıca tabi sarkık olacak şu an dur biraz toplansın zaman ver.
Bol su iç günde 3,5 litre su içiyorum canım ben Sütümde var çok şükür yiyeceğin şeyler dereotu salatalarında yoğurdunda kullanabilirsin.
Tahin bana çok yararı oldu ben bilmem kaçıncı kilosunu almışımdır 3 aydan beri. Ama önce bol su ve gece emzirmesi. Spor ben daha önce 4 ya da 5 aylıkken başlamıştım önce dikişlerinin geçmesi lazım canım çünkü içeride de dikişler var.
Toplamda 15 kilo aldım.. 7 kilosu gitti fakat sorunum hamur gibi olan göbeğimKaç kilo aldınız toplamda ? Sezeryanla alakası yok,inanmayın eskisi gibi olmayacak diyen göbekli kadınlara. Kısa aralıkla 2 kere sezeryan doğum yaptım,ilk hamileliğimde 24 ikincide 17 kilo aldım. Her iki doğumdan kısa süre sonra karnımda bedenimde eski halindeydi. Emzirmek karnının toplanmasında çok önemli. Ben korse kullandım,doktorum her nekadar bilimsel gerçekliği yok desede.. Biraz toparlanın spor için ilk 3 ay karın bölgesini zorlayacak hareketleri önermiyor doktorlar. Yürüyüşe başlayın şimdiden,tempolu yürüyün hergün 1 saat. Birkaç ay sonra güzel bir spor programıyla toparlarsınız kendinizi.
Korse giymeye başladık bugün fakat korse karın toplamada faydalı değil diyor doktorlar .. Ben yine de giydim ama bana korse mantıklı geliyor ne bilim yaaa.Doktorunuza danışın hemen korse alın derim. Yamuna en iyisi sanırım bir araştırın
Canım sıkıntı yapma bende ilki normal oldu hemen karnımı şal ile bağladım sarkma olmasın diye gayet de eski formuma kavuştum ama 5 yıl sonra ikinciyi sezeryan yaptım hiç birşey yapamadım hiç baglamadim şal falan çünkü çok ağrıyordu sporda yapamadımMerhaba kızlar.. 22 gün önce doğum yaptım.. Aldığım kiloların sadece 7 kilosu doğumla beraber gitti..Aslında sorunum fazla kilomdan çok sarkmış olan göbeğim.. Sezeryan ile doğum yaptım bilmiyorum etkisi var mı ama gördükçe çok moralim bozuluyor.. Şimdi doğum sonrası depresyon, lohusalık falan gibi düşünebilirsiniz belki ama cidden abartmıyorum baya baya sarkık deri parçası oldu göbeğim
Ayyy canım yaaa bana da süt olsun diye sürekli onu da ye bunu da ye diyorlarDoğumdan sonra birkaç ay sarkıklık göbek oluyor ama eğer kilolar tamamen giderse göbek de eski haline dönüyor. Ben hiç korse giyemedim canım yanıyordu kendi kendine kilo verdikçe gitti. Zaten bebekle epey hareketli bir hayatım olduğu için ekstra bir şey yapmama gerek kalmadan doğum öncesi kiloma dönmüştüm. O yüzden hiç bunları kafana takma. Sadece bebeğini besleyebilmek için sağlıklı, süt yapıcı şeylerle beslenmeye bol su içmeye bak. Benim gibi oturup yarım tepsi bisküvi pastası yeme de
Canım çok teşekkür ederim.. Rezene içiyorum zaten.. Bakalım inşallah benimki gider yaaa..Canım sıkıntı yapma bende ilki normal oldu hemen karnımı şal ile bağladım sarkma olmasın diye gayet de eski formuma kavuştum ama 5 yıl sonra ikinciyi sezeryan yaptım hiç birşey yapamadım hiç baglamadim şal falan çünkü çok ağrıyordu sporda yapamadım2 ay sonra rahat rahat ağrılardan kurtuldum spor yapın dedim ağrılar girdi bende yapmadım sadece yürüyüş yaptım rezene çayı hep içtim gaz hazımsızlık için bebek içinde . Ama 1 yıl olacak ancak doğuma 85pe girdim şuan 75 im ancak gitti kilolar sarkma öyle sizin gibi yok sadececsagdan soldan şişik yağlar ve 3. Cuye gebeyim oda Allah'ın izni ile gelince malesef daha kötü olacsm sen takma daha erken emzirme döneminde son sende rezene çayı iç hem süt olur hemde kabız olmazsın sindirim hazımsızlık için iyi olur şişkinlik gider zamanla toparlanır sin ins Allah bağışlasın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?