Sarkmış göğüslerim;(;(

Bayan mimik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
783
620
103
Merhaba kızlar bu aralar çok dert ettiğim konuyu buraya açmak istedim, şimdiden yardımcı olacaklar için çok teşekkür ederim.
Daha 3 ay önce kızımı dünyaya getirdim ve emziriyorum göğüslerim o kadar çok sarkmışki banyo ya girince duşa kabine girmeden önce tam karşıda bi ayna var soyununca o aynanaya bakamıyorum kafamı eğip duşa giriyorum o kadar kötü oluyorum ki;( çünkü eskiden göğüslerim çok dik ve sertti çok üzülüyorum bu duruma kızlar. Şimdi size sormak istediğim emzirmeden sonra sporla göğüsleri düzelen varmı? Yada spor yapınca kessin düzelirmi? Estetikte yapmak istemiyorum

Moralinizi bozmak istemem ama memede kas olmadığı için sporla çok diklesmez diye biliyorum. Benim sorunum bebek yokken vardı. Sırf bu nedenle silikon taktırdım. 2 aylik kızım var ve sütle beraber iyice buyuyup sarktilar malesef. Estetik bende hiç istemiyorum. Ama sporları cozulmuyor. Yinede bir parça toparlanirsin diye umut ediyorum

Canim seni anliyorum bende uc kez dogum yaptim toplamda uc yil emzirdim berbat durumdalardi emzirme bitince biraz kilo alirsan toparlar inan su an benimkiler duzeldi uzulme

Bende sarkma 3 ay oncesinde basladi
dusun daha emzirme olayim bile yok
zaten genetik olarak agsadaydi hafif
estetik tek care ...

Göğüslerinizin üzerine asla yatmayın..
Ellerinizle cok bastırmadan yukarı doğru masaj yapın..
Toparlayıcı sütyen kullanın..lastiği gevsemiş sütyen asla kullanmayın..
İki kolunuzuda tek tek yani önce sağ sonra sol diyelim ne kadar yapanilirseniz sayısı size kalmış öne ve arkaya doğru cevirin,daire çizeceksinşz kolunuzla..
Her zaman omuzlarınız dik dursun,öne eğimli durmayın..
Bunlara dikkat ederseniz,oldukça fayda görürsünüz..

Çok teşekkürler :)

Ya o göğüsler malesef toparlanmıyor
Emzirirken yine iyi kestikten sonra sizi acı bir manzara karşılayacak
Ben çare bulamadım konuyu takipteyim hakikaten sinir bozucu

toparlayıcı sütyenler var çok etkili ve şınav çekerseniz toparlanır kısa sürede

Benimde en büyük korkum sarkması. Duştan sonra önce sıcak su tutuyorum. Sonra bianda soğuk su tutuyorum. Şok etkisii.
Şuana kadar böyle yapıyorum. çok faydası varr. Hamilelik düşünüyorum. İnsallah sarkmazlarr

Ben bir dönem hareket yaptım elleri göğüste birleştir ve ittir bu hareket bayağı toparlar demişlerdi ama pek faydasını görmedim
Sonra da bıraktım yapmıyorum toparlayıcı krem aldım mucize bekliyordum herhalde o da olmadı
Estetik ameliyat olamam ne etrafıma ne işyerime ne çocuklarıma açıklayamam
Emzirme işi bittikten sonra süt tamamen çekilince maalesef hasar ortaya çıkıyor

Benimde ikinci dogumum ve tecrubelerime dayanarak soyluyorum,sutunuzun gogsunuzu dolu dolu sisirmesine asla izin vermeyin.bebeginiz uyuyorsa bile uyandirip emzirin yada sagin.eger o duruma gelirse sut kanallarini genisleterek daha buyutuyor ve bu da daha sarkmasina sebep oluyor.Basindan cogu seyi bilseydik aslinda bunlar basimiza gelmezdi de,acemilik iste:)

Ah benimde bi bebegim olsa eme eme sarkitsa..inan hic dert etmezdim.sende uzulme cocugu olan cogu kisi ayni dertten muzdarip.

daha cocugum bile yok ama benimkiler de sarkmis malesef (
kizlar lutfen fayda bulan söylesinn.. bi de memnun kaldiginiz toparlayici rahat sutyen markasi varsa lutfen soyleyinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…