- 5 Ocak 2015
- 783
- 620
- 103
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Canim seni anliyorum bende uc kez dogum yaptim toplamda uc yil emzirdim berbat durumdalardi emzirme bitince biraz kilo alirsan toparlar inan su an benimkiler duzeldi uzulmeMerhaba kızlarbu aralar çok dert ettiğim konuyu buraya açmak istedim, şimdiden yardımcı olacaklar için çok teşekkür ederim.
Daha 3 ay önce kızımı dünyaya getirdim ve emziriyorum göğüslerim o kadar çok sarkmışkibanyo ya girince duşa kabine girmeden önce tam karşıda bi ayna var soyununca o aynanaya bakamıyorum kafamı eğip duşa giriyorum o kadar kötü oluyorum ki;( çünkü eskiden göğüslerim çok dik ve sertti çok üzülüyorum bu duruma kızlar. Şimdi size sormak istediğim emzirmeden sonra sporla göğüsleri düzelen varmı? Yada spor yapınca kessin düzelirmi? Estetikte yapmak istemiyorum
Annelik kutsal ya sanırım onun etkileriNedir biz kadınların çektiği yaa;(
Çok teşekkürler :)Göğüslerinizin üzerine asla yatmayın..
Ellerinizle cok bastırmadan yukarı doğru masaj yapın..
Toparlayıcı sütyen kullanın..lastiği gevsemiş sütyen asla kullanmayın..
İki kolunuzuda tek tek yani önce sağ sonra sol diyelim ne kadar yapanilirseniz sayısı size kalmış öne ve arkaya doğru cevirin,daire çizeceksinşz kolunuzla..
Her zaman omuzlarınız dik dursun,öne eğimli durmayın..
Bunlara dikkat ederseniz,oldukça fayda görürsünüz..
Rica ederim..Çok teşekkürler :)
Benimde ikinci dogumum ve tecrubelerime dayanarak soyluyorum,sutunuzun gogsunuzu dolu dolu sisirmesine asla izin vermeyin.bebeginiz uyuyorsa bile uyandirip emzirin yada sagin.eger o duruma gelirse sut kanallarini genisleterek daha buyutuyor ve bu da daha sarkmasina sebep oluyor.Basindan cogu seyi bilseydik aslinda bunlar basimiza gelmezdi de,acemilik iste:)Merhaba kızlarbu aralar çok dert ettiğim konuyu buraya açmak istedim, şimdiden yardımcı olacaklar için çok teşekkür ederim.
Daha 3 ay önce kızımı dünyaya getirdim ve emziriyorum göğüslerim o kadar çok sarkmışkibanyo ya girince duşa kabine girmeden önce tam karşıda bi ayna var soyununca o aynanaya bakamıyorum kafamı eğip duşa giriyorum o kadar kötü oluyorum ki;( çünkü eskiden göğüslerim çok dik ve sertti çok üzülüyorum bu duruma kızlar. Şimdi size sormak istediğim emzirmeden sonra sporla göğüsleri düzelen varmı? Yada spor yapınca kessin düzelirmi? Estetikte yapmak istemiyorum
Ah benimde bi bebegim olsa eme eme sarkitsa..inan hic dert etmezdim.sende uzulme cocugu olan cogu kisi ayni dertten muzdarip.Merhaba kızlarbu aralar çok dert ettiğim konuyu buraya açmak istedim, şimdiden yardımcı olacaklar için çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?