Sarkmış göğüslerim;(;(

buz yapardım ben bir dk boyunda daire çiz işte sonra kurula destekleyici sütyen tak yarım saat bir saat sırt üstü yat. tabi en güzeli toparlatmak silikona gerek yok.

Dambılla çalışmak etkili oluyor Faydasını görebilirsiniz. İnternet üzerinde çalışacağınız hareketler de mevcut. Ben bu ara ihmal ediyorum. Fakat düzenli yapınca faydasını kesinlikle görüyorum.

kızlar o göğüsler bir anneye ait.siz o göğüslerle bebeklerinizi emziriyorsunuz azcık kendinizle barışın ve güzel dönemlerin tadını çıkarın her şey düzelir takmayın kafanıza

Ayni problem maalesef bendede var sadece göğüs problemin yok dört gebelik sonucu oluşan çatlaklar,sarkmis gogusler ve alt karin problemi,yasanilan problemler adlinda çok normal gebelik ve sonrasında lohusalik ve emzirme donemi vücudu çok sarsiyor birde üst üste geçirilen gebeliklerde varsa vücut toparlanma da çok zorlaniyor ama mümkün olduğunca toparlanmak için dikkat et derim sutyensiz yatma goguslerinde çok sütun birikmesine izin verme elinden geldiğince spor yapmani tavsiye ederim birde,sporla yinede bir miktar vücutta toparlanma oluyor sutyenlerinide toparlayici olanlardan tercih et maalesef bazilarimizda bu problemler genetik olarak geçiyor bazi kadinlara bakiyorum uç dört tane çocuğu var ama yinede tas gibi bir vücut kimileride benim gibi ilk bebeğinde bile vücut darma duman oluyor...

Memiklerimi böylede seviyorum çünkü yavrumu emziriyorum babayı emzirmeyi bırakalı çok oldu oda kabullendi bende toparlayıcı südyenle barışık barışık yaşıyoruz :)))

Toparlayici sutyen cok soylenmis ama o kiyafet icinde toparlanmis ve duzgun gorunmesi icin gogsu toparlayan bi sutyen turu yani kalici ve iyilestirici bi etkisi yok tabii ki. Olsaydi kimsenin gogsu sarkmazdi hepimiz fulltime takardik valla :) bu arada sutyenle uyumayin. Hem gogse baski yaparak agrilara neden olabilir hem oraya kan akisini bozabilir gece yatma sekline bagli olarak hem de dokularin oksijen alimini engelleyerek kanser hucreleri olusturabilir.

duş aldıktan sonra göğüslere biraz soğuk su tutmak iyi gelir diye okumuştum biyerlerde ama bu soğukta soğuk su olayını hiç denemek istemiyorum ya yazın olsa belki

Bende çok süt vardı ve gece yataklar islanmasin diye sagip sagip derin dondurucuya koymuştum yoksa gece 3-4 kez üst değiştirmek zorunda kalıyor dun. Bilmeden doğru bişey yapmasın demek :)

maalesef guzel seyler soylemek isterdim ama bi kere dogum yaptinmi, vucutta goguslerde eskisi gibi olmuyor. Evlatlarimiz saglikli olsun bosver biz sarkik sarkik gezeriz Ben ikinciye hamileyim simdi daha yeni sutten kestim kizimi 9 ay ara ve yine emziricem. saglik olsun ne diyelim :)

Benim yalin akrabamin 2 cocugu var goguslerde sarkmaya musaitti bize geldi tas gibiydiler ilk firsatta ogrenim heemn sizdeyim

normal ilik/sicak dusunu aldiktan sonra buz gibi suyu tutman lazim gogus bolgene,dayanabildigin kadar dayan.zamanla farki goreceksin.
birde ellerini hintliler gibi gogus hizanda birlestiririp butun gucunle birbirine dogru it ellerini,aklina geldikce tekrarla bunu.
zamanla duzelir merak etme ama ozellikle emzirmeyi biraktiktan sonra duzelme hizlanacaktir simdi daha kotulesmesine engel olursun.

Bende çok süt vardı ve gece yataklar islanmasin diye sagip sagip derin dondurucuya koymuştum yoksa gece 3-4 kez üst değiştirmek zorunda kalıyor dun. Bilmeden doğru bişey yapmasın demek :)
Kesinlikle canim:)hani dolu dolu olup da gogsu agritacak kadar hicbir zaman olmamali.o zaman gogsu zorlayan bisey olmadigi icin en az zararla atlatiliyor.bende oyle oldu yani:)

Daha evli bile degilim ama baya gozum korktu valla :$ Ben cogu zaman yuzustu yatarim bu iyi degil mi yani?? Kizkardesimde dogum yaptı cocugu simdi 1 yasini gecti, cocuk cok az emdi kardesimi ama yine de sutunu sagardi. O gogusler yine ayni simdi. Kucuktu kardesiminkiler hala kucukler, kiz ara ara sutyen bile kullanmıyor. Sansli olanlardan galiba kizkardesim. Benimkilerde kucuk sarkmazlar inşallah olasi bir hamililikte

emzırmeyı bıraktıktan sonra gecer lafı palavra bence...
ben 2 yasına kadar emzırdım göğüslerim felaket ...çatlak yok ama sarkma cok
ve ısın kotusu bence care yok sadece amelıyat

bende aynı yöntemi kullanıyorum. sarkmaz diyolar bu yöntemle ama hadi bakalm :)

Meme dokusu zaten kas ve yağdan oluşur.. Demekki bu ara sizin yağ kısmı biraz artmış, panik yapmayın:) 35 yaşındayım, 36 bedenim, sırt ölçüm 72 yani çok dar olmasına rağmen göğüslerim çok büyüktü 32 yaşıma kadar onları taşıdım ve görenleri (doktorlar dahil) hayrete düşürecek kadar büyük ve dik göğüslerim vardı.. Yüzme tenis ve 1 kg küçük halterlerle göğüs çalışın.. İstikrarlı olursanız eski formuna kavuşur.. Bu arada ben artık o yükü taşımaktan çok yorulduğum ve hamilelikteki halimi hayal bile edemediğim için küçültme ameliyatı oldum :)

Göğüsleri büyük olanların ortak derdidir bu, bu yerçekimiyle ilgili biraz da. Zamanla yerçekimine yenilen büyük göğüsler ağırlığını sarkarak tartamaz. Estetik ameliyatla küçültür maddi durumu onlanlar, yoksa eskisi gibi dik olması için maalesef umutlanmamak lazım. Çünkü orda kas yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…