- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Bende çok süt vardı ve gece yataklar islanmasin diye sagip sagip derin dondurucuya koymuştum yoksa gece 3-4 kez üst değiştirmek zorunda kalıyor dun. Bilmeden doğru bişey yapmasın demek :)Benimde ikinci dogumum ve tecrubelerime dayanarak soyluyorum,sutunuzun gogsunuzu dolu dolu sisirmesine asla izin vermeyin.bebeginiz uyuyorsa bile uyandirip emzirin yada sagin.eger o duruma gelirse sut kanallarini genisleterek daha buyutuyor ve bu da daha sarkmasina sebep oluyor.Basindan cogu seyi bilseydik aslinda bunlar basimiza gelmezdi de,acemilik iste:)
Kesinlikle canim:)hani dolu dolu olup da gogsu agritacak kadar hicbir zaman olmamali.o zaman gogsu zorlayan bisey olmadigi icin en az zararla atlatiliyor.bende oyle oldu yani:)Bende çok süt vardı ve gece yataklar islanmasin diye sagip sagip derin dondurucuya koymuştum yoksa gece 3-4 kez üst değiştirmek zorunda kalıyor dun. Bilmeden doğru bişey yapmasın demek :)
bende aynı yöntemi kullanıyorum. sarkmaz diyolar bu yöntemle ama hadi bakalm :)Benimde en büyük korkum sarkması. Duştan sonra önce sıcak su tutuyorum. Sonra bianda soğuk su tutuyorum. Şok etkisii.
Şuana kadar böyle yapıyorum. çok faydası varr. Hamilelik düşünüyorum. İnsallah sarkmazlarr
Meme dokusu zaten kas ve yağdan oluşur.. Demekki bu ara sizin yağ kısmı biraz artmış, panik yapmayın:) 35 yaşındayım, 36 bedenim, sırt ölçüm 72 yani çok dar olmasına rağmen göğüslerim çok büyüktü 32 yaşıma kadar onları taşıdım ve görenleri (doktorlar dahil) hayrete düşürecek kadar büyük ve dik göğüslerim vardı.. Yüzme tenis ve 1 kg küçük halterlerle göğüs çalışın.. İstikrarlı olursanız eski formuna kavuşur.. Bu arada ben artık o yükü taşımaktan çok yorulduğum ve hamilelikteki halimi hayal bile edemediğim için küçültme ameliyatı oldum :)Merhaba kızlarbu aralar çok dert ettiğim konuyu buraya açmak istedim, şimdiden yardımcı olacaklar için çok teşekkür ederim.
Daha 3 ay önce kızımı dünyaya getirdim ve emziriyorum göğüslerim o kadar çok sarkmışkibanyo ya girince duşa kabine girmeden önce tam karşıda bi ayna var soyununca o aynanaya bakamıyorum kafamı eğip duşa giriyorum o kadar kötü oluyorum ki;( çünkü eskiden göğüslerim çok dik ve sertti çok üzülüyorum bu duruma kızlar. Şimdi size sormak istediğim emzirmeden sonra sporla göğüsleri düzelen varmı? Yada spor yapınca kessin düzelirmi? Estetikte yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?