Sarkmış göğüslerim;(;(

Bnmde göğüslerm büyük ve emzirme doğum derken sarkmıştı.. Brnde burda bi yöntem buldum ip atlama ben düzenli atlayamıyrm ama memeyi 3 aydır bıraktık fırsat buldukça atlıyr m yada atlıyorm ip var gibi.. Dik durarak ve kalın askılı südyen de takarsanz faydası var

kız ip atlamayla ne alakası varmıskı göğsün .....göğüs ınıp kalktıkça dıkleşecekmı sankı

Kizlar bende bisersey sormak istiyorum biraz farklı ama ben bekarim ama son 1 yıldır gogus uclarimin buyudugunu fark ettim ilerde emzirince falan daha buyur bende guzel bulmuyorum simdiden bile bunun bir cozumu varmi??

Benim.göğüs ölçüm 85, oğlumu yeni kestim memeden, 20 ay emdi, büyüklükten sıkıntım yok, fazla hı sarkmada yok ama yumuşak diri değil,bunun için de estetik bir operasyon var mı,büyütmesin ama diri durmasını sağlasın,var mı böyle bişey

Gögüs workoutları çalış özellikle. Bir saat meme çalışınca fark etmeyeceğini sanmam ama sabırlı olmak gerek tabi.
Bir de aman sarksın yani, çocuk doğurmuşsun, emzirmişsin, vs mankeni mi olmalıyız illa ki. Eminim çok ta kötü değildir.

Spor biraz etkili olabilir. Benim anneannem 7 çocuk emzirmiş valla taş gibi. Babanemin ise göçmüş gidiyor yerlerde... Allahtan anneanneme çekmişim . 7 çocuk doğursaydım ne olurdu bilemem tabii

Ogrendim....kollar dirsekten yukari dogru bukerek geriye dogru gerilecek gunde een az 20 kez yapilacakmis...birde destekli camasir kullaniyormus...

Kizlar bende bisersey sormak istiyorum biraz farklı ama ben bekarim ama son 1 yıldır gogus uclarimin buyudugunu fark ettim ilerde emzirince falan daha buyur bende guzel bulmuyorum simdiden bile bunun bir cozumu varmi??
Onun tek çözümü ameliyat ama çocuk düşünüyorsan çocuktan sonra yaptırabilirsin.

Daha yeni sütten kestiğin için böyle, zamanla sarkacağını düşünüyorum ben.. Çünkü memenin içi boşalıyor, bu yüzden de diriliğini kaybediyor. Meme dikleştirme/toparlama ameliyatı ile halledilebilir. Dolgunluk için de protezle desteklenebilir. Büyüklüğü iyi diyorsan da daha ufak boyutlarda protez kullanılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…