- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Valla cnm bnde ayni durumdayi oglum bir yasinda aynaya bakinca kotu hissediyorum bantla yukari yapistirasim geliyo valla :)
Hiiii kıyamam sana. Bebeğinin olması için dua edecem senin için.Ah benimde bi bebegim olsa eme eme sarkitsa..inan hic dert etmezdim.sende uzulme cocugu olan cogu kisi ayni dertten muzdarip.
Sagol canim Allah razi olsunHiiii kıyamam sana. Bebeğinin olması için dua edecem senin için.
Ama ole valla bide bnm goguslerim ayri biri anyaya biri konyaya bakiyo durum feci yani anliycaginhasta hasta güldürdün beni
Ama ole valla bide bnm goguslerim ayri biri anyaya biri konyaya bakiyo durum feci yani anliycagin
Ne guzel benm cicikler bi ise yaradi desene biraz komik biriyimdir huyum kurusunsen mi komiksin gripmi kafaya vurdu anlamadım ama başağrım geçti gülmekten
Bazen bnmkine de ole oluyo kk dan cikmadigim icin anliya artik garibim gene hangi konuya guluyon diyokocam şuanda bana tip tip bakıyo kadın kafayı yedi diye
Gel gel durumlar feci burda basta bn sahiz olarak hepimi yer cekime maruz kaldik
meme konusu var dediler geldik
harbiden sempatik hatunsun o zaman desneNe guzel benm cicikler bi ise yaradi desene biraz komik biriyimdir huyum kurusun
Oyle yasimda 22 kanim kayniyo valla ne muziplik ben ordayim burda pek belli etmesemdeharbiden sempatik hatunsun o zaman desne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?