Sarkmış göğüslerim;(;(

Bi kere doğum yaptım şükür bol sütüm oldu kızıma bir buçuk yaşına kadar yetti bırakalı da iki yıl olacak nerdeyse benimkiler de hala sarkık Gibi Bende takmış durumdaydım sitedeki göğüs bakımı estetik bölümü falan var çaylar yağlar kremler var ben bi ara çay denedim sarkıklığı giderecek dolgunluğa da ulaştı ama geçici etki ettiği için Çaykara devam edemeyince yine aynılar

Şimdi bi çocuk daha istiyoruz bilmiyorum napıcam.

Bende 19 ay önce doğum yaptım emzirdigim için gerçekten mahvoldu göğüslerim iki ay önce kestim sütten yeni yeni toparlanmaya başladılar sanki...

Birkaç yıl önce bir televizyon programında Ibrahim Saraçoğlunun bu konuyla ilgili bir kürünü duymuştum. Çok emin konuşuyordu kendinden, tek şart emzirmeyi kestikten sonra yapın diyordu, o sıra hamile olduğum için çok dikkat etmedim, belki netten araştırırsanız bulursunuz, kan taşıyla yapılan bir masaj.

Buzla masaj yapılabilir. Hem sıcak su gevsemesini sağlıyor. Dusta hafif soğuk suyla yikanin. Masajlarda çok etkili tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…