Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen guldun benıde guldurdun yanı...yani bu kadar olur,hiç aklımda böyle bişey yoktu,bi yerde de okumadım ama daha dün gece rüyamda saçıma sarmısak sürüyodum senin başlığı görünce hatırladım:Roflol:
yoo bence o daha kolay onu sureklı her yemekte kullanırım ben dogru söylüyosun ama saçta çok kötu kokuyo beee çiğ yemeyı severim tuzada batır ohhdiğmi ama..sarımsaktaki antibiyotik hiçbir ilaçta yok.her gün bi tane çiğnemeden yutun derler ama biraz zor tabii...
nekadar bekletiyosun peki de yıkıyosun demekki yağı oluncamı kokusu çıkıyoki acaba anlamadım ben bu işiHaftada 2 kere saçıma sarımsak yağı sürüyorum faydasınıda gördüm yeni saçlar çıkmaya başladı evet kötü kokuyor fakat 2 şampuandan sonra herhangi bir kokusu kalmıyor
En fazla 45 dak.bekletiyorum yağında kokusu var ama yıkamadan sonra herhangi bir koku olmuyor.
minasera ablacım buamaş haline getirin derken sarımsakları ezip mi kaıştımamız gerek anlayamadım açıklarmısın?
herkez öle söylüyo ozaman benım karısım bı acayıptı abla ya ben içine sarımsak,badem yağı,yumurta sarısı falan kattım ve acayip koktu benımde saçlarım çok dökülüyo bide senin karışımı denıcem koydum sarımsakları yağa 2 gün oldu daha bakıcaz önerilerin için saol ablacım...canım yagin icinde beklettigin sarımsaklar zaten yumusuyor.bir hafta sonra sen onlari iyice yag ile birlikte ezecek bulamac haline getireceksin..sonra o bulamac sekli ile saclarinin diplerine sureceksin bir saate yakın tut..sonra bol su ile yika..koku felan kalmiyor....dökülen yerler var ise o bölgede ki yararlarını gozlerinle goreceksin
sevgimle...