Doğal Saç Bakım Kürleri Sarmısak maskesi yaptıktan sonra oluşan kokudan nasıl kurtuluruz?

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

selenda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2007
56
1
86
Antalya
saçlarım dökülüyo dedim bi arkadaşıma ve bana sarımsak tavsiye etti ben de yaptım aman allahım o nedir öle leş gibi koktu kafam tatlicadiarzu ve bir haftada geçmedi biliyomusunuz ıııyyyyyyyyyyyyyy çok kötü bi tecrübeydiii yasakkelime

sarımsak kotu kokuo olabılır ama gulu sewende dıkenıne katlancak bıara bende yaptım ama sonuctan memnun kaldım...ama kokusu gercekten kotu ;)

yani bu kadar olur,hiç aklımda böyle bişey yoktu,bi yerde de okumadım ama daha dün gece rüyamda saçıma sarmısak sürüyodum senin başlığı görünce hatırladım:Roflol:

çok doğru söylüyosun belkı bende faydalı diye yaptım zaten ama faydasından çok zararını gördüm anlıcağın dikenine katlanamadım yanıı...:(

sarımsaktaki antibiyotik hiçbir ilaçta yok.her gün bi tane çiğnemeden yutun derler ama biraz zor tabii...
yoo bence o daha kolay onu sureklı her yemekte kullanırım ben dogru söylüyosun ama saçta çok kötu kokuyo beee çiğ yemeyı severim tuzada batır ohhdiğmi ama..

bir cay bardagı zeytinyagi icine bir baş sarmısak (7-8 diş civarı) konur.bir hafta bekletilir..sonra bu karısım bulamas haline getirilir..sac diplerine sürülür..bir saat tutulur...sonra yıkanır.....
ben bu yolla saclarımımın gürlügüne bakımına kavustum.bana bunu tavsiye eden arkadasıma her zaman minnet duyarim...

Haftada 2 kere saçıma sarımsak yağı sürüyorum faydasınıda gördüm yeni saçlar çıkmaya başladı evet kötü kokuyor fakat 2 şampuandan sonra herhangi bir kokusu kalmıyor

Haftada 2 kere saçıma sarımsak yağı sürüyorum faydasınıda gördüm yeni saçlar çıkmaya başladı evet kötü kokuyor fakat 2 şampuandan sonra herhangi bir kokusu kalmıyor
nekadar bekletiyosun peki de yıkıyosun demekki yağı oluncamı kokusu çıkıyoki acaba anlamadım ben bu işi:(

En fazla 45 dak.bekletiyorum yağında kokusu var ama yıkamadan sonra herhangi bir koku olmuyor.

En fazla 45 dak.bekletiyorum yağında kokusu var ama yıkamadan sonra herhangi bir koku olmuyor.

COK DOGRU..Evet iyice yıkandıktan sonra asla koku olmuyor...ben kendi karısımımı kullandım..hala ara ara kullanırım..cok faydasını gordum..hicde koku olayi olmuyor..olsa koku delisi bir oglum var..hemen hisseder ve beni uyarırdı....

saglıklı sıhhatlı saclara

sevgimle

minasera ablacım buamaş haline getirin derken sarımsakları ezip mi kaıştımamız gerek anlayamadım açıklarmısın?

canım yagin icinde beklettigin sarımsaklar zaten yumusuyor.bir hafta sonra sen onlari iyice yag ile birlikte ezecek bulamac haline getireceksin..sonra o bulamac sekli ile saclarinin diplerine sureceksin bir saate yakın tut..sonra bol su ile yika..koku felan kalmiyor....dökülen yerler var ise o bölgede ki yararlarını gozlerinle goreceksin

sevgimle...

bende surmek istedim simdi...benimde cok døkuluyo..ama yenisi cikiyo, basimin bir bølumu kel kalmiyo yani.. ama øyle cokta gur degil saclarim, sarmisak gurlestirirmiki? yenisi ciktigi halde surmem gerekirmi?

canım yagin icinde beklettigin sarımsaklar zaten yumusuyor.bir hafta sonra sen onlari iyice yag ile birlikte ezecek bulamac haline getireceksin..sonra o bulamac sekli ile saclarinin diplerine sureceksin bir saate yakın tut..sonra bol su ile yika..koku felan kalmiyor....dökülen yerler var ise o bölgede ki yararlarını gozlerinle goreceksin

sevgimle...
herkez öle söylüyo ozaman benım karısım bı acayıptı abla ya ben içine sarımsak,badem yağı,yumurta sarısı falan kattım ve acayip koktu benımde saçlarım çok dökülüyo bide senin karışımı denıcem koydum sarımsakları yağa 2 gün oldu daha bakıcaz önerilerin için saol ablacım...

sarımsağın gerçekten işe yaradığı kanıtlanmıştır arkadaşlar zaten kullananlar sonuçtan memnun bence kokusuna aldanmayın ve dewam edin hem saçı uzatıyor hemde gürleştiriyor kendimde kullandım ve saçlarım eskisi kadar gürleşti :dance:

benim arkadaşımın saçları ince telli pırasa gibi dümdüzdü. teller ince olduğu için ince görünüyordu saçı ve taktı kafaya... en son diplerine saımsak sürdü bisüre... ve bi ara saçlarını öreyim dedim. ve gördüklerime inanamadım... Abla saçının altlarınımı kestin sen dedim... yoo dedi. onlar yeni çıkan saçlar... görmesem inanmazdım. nerdeyse kendi saçı kadar ensede yeni saçlar çıktı...
eskiden o benim sık saçlarıma özenirdi şimdi ben onun...
bildiğim kadarıyla sarmısağı dövüp saçlarının diplerine sürdü...

gerçekten saçlarının seyrek oluşundan yakınan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum... şampuandan sonra koku falan kalmıyor. Ki oda çalışan insandı. koksa işe gidemez

Back
X