Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sarmsak, sarmsak, sarmsak

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Arkadaşlar bir de sarmısaklı şampuan varmış,kokusuz Zigavus diye,

Deneyen kullanan memnun kalan varsa bi yazsın yaaa....

ben fiyto nun başladım yanında losyon gibi bişi verio. ilk defa dün yaptm bayaa parlak saçlarım ve böle incecik dokunsan gidecekmş gibi durmuo çok canlılar. hatta bugn bi kaç kişi saçlarn çok güzel dedi çok sevindirik oldum:)

doğru benim saçım da ince telli ve yağ bakımından sonra daha fazla dökülüyor... o yüzden diplere getirmeden sadece uçlara yağ bakımı düşünüyorum

merhaba arkadaşlar benim ikinci uygulamam
faydası var saçlarım aynaya baktığımda güçlü görünüyo
dökülenler çıktımı bilmem
ama bu ikinci uygulama daha
kokusuna gelince iğrenç evdekiler balkondan gelme diyo
ben karışımı 5-6 saat beklettim
kapağı açınca çıkan koku eve aynen yayılıyo
evde kimse yokken yapmak gerek
yıkayıp kurutunca azalıyo
ama sabaha bişey kalmıyo
biraz da ben kokuya karşı hassassım
devam etmeyi düşünüyorum
saçlarım çok dökülüyooooo

arkadaşıma katılıyorum...bundan 5-6 yıl önce benimde kaşlarım küsmüştü(yani kısmi olarak kelleşme olmuştu,çıkmıyordu)bende komşudan sarımsak ile ov diye bir öneri duydum.hemen başladım.bir diş sarımsağı ikiye bölüp 1 ay her iki kaşıma da sürtüyordum.biraz kızarma ve tahriş yapıyordu ama sonuç mükemmel oldu.sonra bir cilt uzmanına da sordum bana en iyisini yaptığımı söyledi.sarımsak doğal kortizon içeriyormuş.saçta da sonuç vereceğinden eminim.denemekte fayda var...:1rolleyes:

sarmısak kirpiklere de iyi gelir mi acaba hani gözümü yakmayacağını bilsem kirpiklerime de sürcem nerdeysebilmiyorumkismile zemuszemus

kendisini ikiye ayırıp kafamıza sürsek nekadar bekletmek gerekli ve kokusu nasıl kalmıyormu?

kendisini ikiye ayırıp kafamıza sürsek nekadar bekletmek gerekli ve kokusu nasıl kalmıyormu?
yarım saat ya da 40 dk bekle canım ne kadar dayanabiliyorsan ben süre tutmamıştım açıkcası..yaklaşık söylediğim kadar bekletiyordum..
hem de öyle bir koku kalıyor ki, iğrenç buram buram (
elma sirkesi katarak son suya, yıkıyordum saçımı..yazın terledikçe kokar falla..en iyisi kışın yapmak..

koku yapıyorsa cesaret edemem ki bu kavurucu sıcaklarda en iyisi kışın denemek=)

Bende dün şu sarmısak zeytinyağı karışımını saçıma sürdüm. Yıkama sırasında yine çok saçım döküldü ve zaten seyrek saçlıyım kel kalmaktan korkuyorum :çok üzgünüm: ama yinede daha ilk denemede belli olmaz. Bunca bayan denemiş olumlu yorum yapmış. düzenli kullanımdan sonra umarım bende faydasını görürüm.. Yıkadıktan sonra ben sarmısak kokusu almadım. Ayrıca zeytinyağından dolayı yağlı falanda kalmadı. Saçlarım gayet yumuşak oldu. Haftada bir uygulamayı düşünüyorum ama arada da sadece sarmısağı 2 ye kesip saç diplerime sürsem mi diyorum :uhm:

kızlar başka bir başlıkta sarımsaklı yoğurt maskesinden bahsedilmiş yeni saç çıkartıomuş o da deneyenler memnun kalmışlar.. sizden deneyen var mı bu karışımı? maskeyi hazırladım ama tereddütteyim yapiyim mi die ya faydası olmazsa olan bi tutam saçımdan da olmak istemiorum =((((((

sarımsağın beyazlamayada ii geldiğini duymuştum.bilmiorum doğru mudur.benimde aşırı dökülme problemim var ve dün sarımsağı kesip saç diplerime sürdüm yarım saat bekletip yıkadım koku falan kalmadı..bayanssulusmile

küçükken saçımda saçkıran çıkmıştı. dökülen yere sarımsağı ikeye bölüp bastıra bastıra sürdüm. kızardı. yara oldu. kabuk tuttu. ama saçlar geldi. sadece zayıf olarak geldi. saçlarım seyrek ara ara sarımsak uygulamaları yaptım . ama çok kötü koktuğu için düzenli yapmadım

yazın yapmak pek mantıklı değil. yazın yapmıştım. her yıkamada buram buram sarımsak kokar. terleyince kokar. kuru iken iyi ama biraz ıslansın koku hemen yayılır etrafa.

yazlardan bir gündü denize girdim yüzüyorum. etrafımda çocuklar. birbirlerine soruyo ne kokuyo diye. hemen ordan uzaklaştım. saçınızın hep kuru olması lazım yani bu gidişle .

uzun zamandır sarımsağa ara vermiştim. burdaki yorumları okuyana kadar. tekrar denemekte fayda var. zaman geçtikçe dökülen saçlar artıyor. şimdiden önlemini almak lazım.

sarımsağa ara verdiğim zamanlarda internettten araştırdım saç mezoterapisi yaptırdım. 10 seans yaptırdım. ama pek fayda görmedim. zaten sürekli yapılması gerekiyomuş. bırakınca yine aynı.

bir de minoxidil diye bir ilaç kullandım bir ara. onun faydası var. ama kullandığın sürece. bırakırsan yine aynı. eski haline dönüyor saç. sürekli kullanman lazım yani.

elimde hala minoxidil var. sıkıldım artık saçlarıma sürekli müdehale etmekten. ama yapıcak bişey yok. benim de zayıf noktam orası işte. ömür boyu uğraşcam gibi gözüküyo. elimdeki ilaçları bitirince sarımsak tedavisine devam edicem sanırım. burdan cesaret aldım şimdi. kokarsa koksun boşverin. saçlarınız çıksın siz mutlu olun yeter. kendimizi düşünmemiz lazım. bi kaç tel saç fazla görünce insan nasıl mutlu oluyor aynaya bakınca.

sanırım saç bakımıyla yaşamaya alışmam lazım. bu aralar yine ihmal etmiştim. yine başlamam lazım..

güzel bir tarife benziyor. denemek lazım. paylaşım için teşekkür ederim

geçenlerde forum da okudum iğneyle hafifçe saç derisi kazınıp sarımsak sürülürmüş bu yeni şaç çıkarmak için yapılan bişeymiş.. deneyen ve sonuç alanlar var mı kızlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…