Şaşı çocuk bana çıkma teklifi etti

Konu gerçek olmasa da bu saçmalığı yazmanız bile iğrençlik ötesi. Şaşı birinin gözleri var sonuçta sizi görebiliyor, bakalım sizin ileride neyiniz olacak, neyiniz olmayacak. Göreceğiz.

Bu ne gereksiz bi konu kınamadigini yaşamadan ölmezmişsin... Sasi beşi herşeyden önce bir insan hani mucize filmin de bir sahne var ya 'kalbi sakat olmasın ' diye işte burda gözünden sakat olan o kalbinden sakat olanda sizsiniz . Üzerine basa basa bir kez daha söylüyorum sizin kalbiniz sakat ... Vücudunuz normal olsa bile güzel bir kalbiniz yok beddua etmiyorum ama diliyorum ki yaşamadan ölmeyiniz... Bu pis zihniyetinizi de alıp bir an önce gidin bence çok çirkin bir kalbiniz var !

Sizin de yüreğiniz şaşı. Allahın yarattığı kul, şaşı şoşuymuş. Ayağınız takılır, düşer kötürüm kalırsınız. Garantiniz mi var kontratınız mı?
Daha kibar bir dille anlatabilirdiniz, o kişiye kendini kötü hissettirme hakkını nerden buldunuz?

Ben olsam onu değil de seni koluma takmam.onun kusuru hiç değilse görüntüsel.ya sizin ki ? Keşke Allah bir beyin bahşetseymiş.bir de demiş ki eminim siz de benim gibi yapardınız.kimseyle dalga geçecek kadar karakter yoksunu değiliz çok şükür.yazık o okulu bırakın,size birşey katmıyor belli ki.

ben üniversite son sınıfta okuyan biriyim. bugün öğle molasında (öğle 1 de) yemekhane dönüşü fakülte önünde dolanırken bi çocuk yanıma geldi ve "bişey söylemek istiyorum" dedi. bende "e söyle" dedim. işte ben sizden hoşlandım felan dedi. çocuğun yüzüne bakınca şaşı olduğunu fark ettim. sonra "şimdi senle uğraşamam" diyerekten yanından ayrıldım. komedi yaa :)
sonra benim arkadaşım esra yanıma geldi ne cevap verdin felan dedi. öğrendimki ilk bu beni esranın yanında görünce utana sıkıla "acaba yanınızdaki kızın sevgilisi var mı" diye sormuş. oda yok demiş. git konuş diyince kabul edeceğini zannetmiyorum bu güne kadar hiç kimse beni istemedi felan demiş. bizim esrada biraz duygusal git şansını dene, iyi bi kız demiş.

yemin ediyorum esranın sevgilisi olmasaydı ona yamardım ama benim şaşıyla şoşuyla ne işim olur? o suratını gördüğüm an zaten gülmemek için kendimi zor tuttuydum ya neyse. siz olsanız kolunuza takar mısınız? elaleme sevgilim diye tanıtır mıydınız? :KK70:

Dilerimki o çocuktan çok daha ilgi çekici şekilde şaşı birine aşık olup evlenirsiniz.. amin.. o zman kola takmak için insanların kusurlarının onemsız kaldığını anlarsınız... :dua:

ben üniversite son sınıfta okuyan biriyim. bugün öğle molasında (öğle 1 de) yemekhane dönüşü fakülte önünde dolanırken bi çocuk yanıma geldi ve "bişey söylemek istiyorum" dedi. bende "e söyle" dedim. işte ben sizden hoşlandım felan dedi. çocuğun yüzüne bakınca şaşı olduğunu fark ettim. sonra "şimdi senle uğraşamam" diyerekten yanından ayrıldım. komedi yaa :)
sonra benim arkadaşım esra yanıma geldi ne cevap verdin felan dedi. öğrendimki ilk bu beni esranın yanında görünce utana sıkıla "acaba yanınızdaki kızın sevgilisi var mı" diye sormuş. oda yok demiş. git konuş diyince kabul edeceğini zannetmiyorum bu güne kadar hiç kimse beni istemedi felan demiş. bizim esrada biraz duygusal git şansını dene, iyi bi kız demiş.

yemin ediyorum esranın sevgilisi olmasaydı ona yamardım ama benim şaşıyla şoşuyla ne işim olur? o suratını gördüğüm an zaten gülmemek için kendimi zor tuttuydum ya neyse. siz olsanız kolunuza takar mısınız? elaleme sevgilim diye tanıtır mıydınız? :KK70:

Terlik geliyor ağzının ortasına..

Gençlerin bir çoğu böyle anlamsız bir egoya sahip.
Şaşı olan bir insan güzel bakabilir, O arkadaş bir ameliyatla derdinden kurtulur da sizin bakışınızı hiç bir doktor değiştiremez.
İnşallah gerçek değilsindir.

Bence o kişi sizi tanımadığı için gelmiş siz kabul etseydiniz zaten terk edilirdiniz tahammül edilebilir desteklenebilir bir yanınız yok . Allah size de sizin gibisini denk getirsin inşallah

Hadi canın sıkıldı konu açayım şuraya dedin , beyninde ki iğrenç bir senaryoyu yazıya döktün , diyelim ki gerçek bir olay burada ki kimsenin hahah şaşı mı keşke ölse demeyeceğini bile bile zırvaladın , insanlardan tepki görmek hakaret yemekten zevk mi alıyosun kızım hasta mısın sen? Kurguysa bu olay, yaratıcılığının leş kokusu buralara kadar geldi.
Kalbinin pisliğine bak. Senden bi b*k olmaz.
Şu an karşımda olsan gözlerini eline verirdim.
Yemin ediyorum, bakın yemin ediyorum ki. O kardeşimizi o gözlerle yaratan Rabbim, sana öyle bir evlat nasip edecek yada o gözlerine dert verecek senin. Bi yerlerden çıkaracak senden bunu görürsün bak. Hoş sen çocuğuna da bakmazsın. Bir gün k*çını yırta yırta ağlayıp pişman olacaksın, beni unutma hatırla tamam mı yaratık.
Ban yemeye hazırım.

Ben her gün koluma takıyorum, gururla bu benim evladım diye tanıtıyorum, evet kızımın gözleri kayıyor, yani sizin güldüğünüz şaşılardan, sizin yaşınızda üstelik ve inanın bebekliğinden beri taktığı gözlükleri nedeniyle dört göz, şaşı, aaaa gözlerin nasıl öyle sözlerini olgunlukla karşılayıp gözlerinden utanmamayı öğrendi, umarım bir gün siz de insanların sağlık sorunlarıyla dalga geçmemeyi öğrenirsiniz.

Bugün komik geliyor olabilir, sizin tabirinizle belki Esra'ya belki Arzu'ya yamarsınız gözleri şaşı diye ama sizin kafanızı çarpıp şaşı olmayacağınızın, Allah saklasın bir kazayla kolunuzu bacağınızı kaybetmeyeceğinizin bir garantisi var mı?
Sen harika bir kadınsın, Rabbim gönlüne göre versin.:KK200: Çocuğunu sevdiğin için değil elbet, bu kendini bilmeze verdiğin ders için. Gerçekten tebrik ediyorum...
Tabi anlayana.
Daha da bir şey demiyorum... Sevgiler.

Sen harika bir kadınsın, Rabbim gönlüne göre versin.:KK200: Çocuğunu sevdiğin için değil elbet, bu kendini bilmeze verdiğin ders için. Gerçekten tebrik ediyorum...
Tabi anlayana.
Daha da bir şey demiyorum... Sevgiler.
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşaallah :dua: arkadaşımız çok genç, hayatın insanlara ne getireceğini hala bilmiyor, göz sorunları yaşayan ve yazısından incinen herkesten onun adına özür dilerim, bir gün olgunlaştığında insanları görüntüsüne değil yüreğine göre değerlendirmeyi öğrenecektir.
Bu sebeple kimse ona beddua etmesin, kötü şeyler söylemesin, yavrum gibi gözleri kayan herkesi de o güzel gözlerinden öperim, hayat onlara hep güzelliklerini göstersin:nazar:

Allah hepimizin gönlüne göre versin inşaallah :dua: arkadaşımız çok genç, hayatın insanlara ne getireceğini hala bilmiyor, göz sorunları yaşayan ve yazısından incinen herkesten onun adına özür dilerim, bir gün olgunlaştığında insanları görüntüsüne değil yüreğine göre değerlendirmeyi öğrenecektir.
Bu sebeple kimse ona beddua etmesin, kötü şeyler söylemesin, yavrum gibi gözleri kayan herkesi de o güzel gözlerinden öperim, hayat onlara hep güzelliklerini göstersin:nazar:
Tüylerim diken diken, söz yok...
Öperim yavrunun ve diğerlerinin gözlerinden :KK200:

şaşı olması neden bu kadar komik? şaşıların sevmeye hakkı yokmu? senin yarın kör olmayacağının garantisi varmı? sen kimsinki onu bu kadar küçük görüyosun.hoşlanmadıysan teklifini kabul etmezsin.daha geçmek aşağılamak ne kadar igrenç ve alçakça. şaşılığın tedavisi varda beyinsizliğin yok malesef, ömür boyu beyinsiz yaşıcaksın kendini bi bok zannederek. bendede hafif şaşılık var gözlük kullanıyorum ve eşimde gururla koluna takarak elaleme eşim diye tanıtıyo. ve hiç bi yeri eksilmedi evlendiğimizden beri çünkü senin gibi kalbi pislik dolu değil. büyük ihtimal konu fake ama bu iğrenç konuyu açabilidiğine göre gerçek düşüncelerinin bundan farkı yok

Son düzenleme:
sen zavallının tekisin!! net!!!

alay ettiğin durum ilerde çocuğunun başına gelirse... neyse...

Back
X