- 29 Ekim 2018
- 1.252
- 1.692
- 53
- Konu Sahibi karadenizpapatyasi
benesrayada zaten söylemiş, hiç sevgilim olmadı diye. ben ne lisede nede üniversitede böyle bir birliktelik(şaşı bir çocuğun bi kızla çıktığını) görmedim. siz çevrenizde gördünüz mü, fake dediğiniz için sordumda?
bu düşüncenizden sonra İlerde evleneceğiniz insanı düşünemiyorum malesef evet ben dediğiniz gibi ilişkisi olan hatta evli olan insanlar tanıyorum insanları sağlık sorunlarıyla etiketleyecek kadar basit oluşunuza üzüldümben üniversite son sınıfta okuyan biriyim. bugün öğle molasında (öğle 1 de) yemekhane dönüşü fakülte önünde dolanırken bi çocuk yanıma geldi ve "bişey söylemek istiyorum" dedi. bende "e söyle" dedim. işte ben sizden hoşlandım felan dedi. çocuğun yüzüne bakınca şaşı olduğunu fark ettim. sonra "şimdi senle uğraşamam" diyerekten yanından ayrıldım. komedi yaa :)
sonra benim arkadaşım esra yanıma geldi ne cevap verdin felan dedi. öğrendimki ilk bu beni esranın yanında görünce utana sıkıla "acaba yanınızdaki kızın sevgilisi var mı" diye sormuş. oda yok demiş. git konuş diyince kabul edeceğini zannetmiyorum bu güne kadar hiç kimse beni istemedi felan demiş. bizim esrada biraz duygusal git şansını dene, iyi bi kız demiş.
yemin ediyorum esranın sevgilisi olmasaydı ona yamardım ama benim şaşıyla şoşuyla ne işim olur? o suratını gördüğüm an zaten gülmemek için kendimi zor tuttuydum ya neyse. siz olsanız kolunuza takar mısınız? elaleme sevgilim diye tanıtır mıydınız?![]()