yorum yazmak istiyorum şimdı bırılerı cıkar derkı
madem ınanmıyorsun nıye yazıyorsun
onlara dıyorumkı
size nee
ınanmıyorumda neden dersenız
arkadaşa bişeyler sorulmadan hıcbısey anlatmıyor
birisi bı soru sorunca hemen bı senaryo gelıo arkasından
mesela
neden ayrılmadınız tek sebep cocuk mu
yok dedıl dedınız
neden o evden cıkmıyorsunuz dedıler
işim yok yarın haber alıcam dedınız
ali ye sorun dedıler
yarın arıycam dedınız
aılenıze dönun iş bulunca dedıler
yarın haber beklıyorum dedınız
cıx ınanmadım
yorum yazmak istiyorum şimdı bırılerı cıkar derkı
madem ınanmıyorsun nıye yazıyorsun
onlara dıyorumkı
size nee
ınanmıyorumda neden dersenız
arkadaşa bişeyler sorulmadan hıcbısey anlatmıyor
birisi bı soru sorunca hemen bı senaryo gelıo arkasından
mesela
neden ayrılmadınız tek sebep cocuk mu
yok dedıl dedınız
neden o evden cıkmıyorsunuz dedıler
işim yok yarın haber alıcam dedınız
ali ye sorun dedıler
yarın arıycam dedınız
aılenıze dönun iş bulunca dedıler
yarın haber beklıyorum dedınız
cıx ınanmadım
ya arkadaşım inanmazsan inanmaaaaa yaaaaaaaa bananeeeee ben burda neyle pençeleşiyorummm sen ne diyorsun İNŞAALLAH BAŞINA GELİRDE GÖRÜRSÜNNNNNNN diyebilirm ancakk..
neden anlatamadım başta ilk sayfalara bakarsanız görürsünüz, hep yargıladırlar, suçum varmış gibi davrandılar ve hakaret diz boyu zaten nasl bir siteyse bu.. güya kadın sitesi ama inasan hem cinsini bu kadar kötülermi yaaa... ondan dolayı birşey anlatmaya çekimser davrandım.... komşunun netinden giriyorum... burdada çocuk var heran hemen bişey anında yazamıyorumm...
Özelıne bır lınk bırakdım.Bır bak ıstersen.Gecenlerde bır arkadasım ıstanbbulda o da bu sıteden iş bulmusdu gayette memnun sımdılık.
Hazır elının altında net te varken bı gır basvurunu yap ıstersen.
Bu arada sanırım söyleyemedğin şey Ali'nin evli olması. Yanılıyor muyum?
nerden biliyorsun ki yoksa aliyi tanıyor musun:)) alinin eşide buraya üyeymiş ne cümbüş çıkar he:))
bu ali benım herıf olmasın:gitme:
ya arkadaşım inanmazsan inanmaaaaa yaaaaaaaa bananeeeee ben burda neyle pençeleşiyorummm sen ne diyorsun İNŞAALLAH BAŞINA GELİRDE GÖRÜRSÜNNNNNNN diyebilirm ancakk..
neden anlatamadım başta ilk sayfalara bakarsanız görürsünüz, hep yargıladırlar, suçum varmış gibi davrandılar ve hakaret diz boyu zaten nasl bir siteyse bu.. güya kadın sitesi ama inasan hem cinsini bu kadar kötülermi yaaa... ondan dolayı birşey anlatmaya çekimser davrandım.... komşunun netinden giriyorum... burdada çocuk var heran hemen bişey anında yazamıyorumm...
ıste boyle yorumlaer gordugumden konu acmaktan soguyorum
sakası bıle hos degıl...
buda olmadı ısıne gelmeyınce beddua etmek :umursamaz:
konun gercek ıse yasadıkların gercekten kotu
onun ıcn o acıyla yorum yapıyorsun belkı
ama beddua ettıgın an haksız konuma dusersın
ıstedıklerını elde etmıs olur ozman karsındakı
'' Çok eskiden sıradan bir arkadasımın da ilgisinın de farkındayım.Ama mümkün oldugunca uzak durmaya çalısıyorum.Hatta uzun zamandır görüsmüyorum bile.
Evliyken böyle şeyler yasamanın her ne kadar evliligım sadece bi süre daha kagıt üzerinde devam edecek olsa da benim için dogru olmadıgını ona anlattım.
En son o zaman görüsmüs bir cay içmiştik '''
bu durumun doğruluğuna inanmamızın dışında birde kadın desteği beklemene şaşırdım,evet burası kadınların bir birine yardımcı olduğu bir grup,gzel arkadaşlıklar kuruluyor..bu tarz durumlarda dayanışma olmaz...
Evli kdn ne kdr arası bozuk olursa olsun bu tür diyoluğu eşinden gizli yapmaz..
karşısında da görünce eşinden saklamaz..
bu durumda dayanışma bekleme tabi kii...
'' Çok eskiden sıradan bir arkadasımın da ilgisinİn de farkındayım.Ama mümkün oldugunca uzak durmaya çalısıyorum.Hatta uzun zamandır görüsmüyorum bile.
Evliyken böyle şeyler yasamanın her ne kadar evliligım sadece bi süre daha kagıt üzerinde devam edecek olsa da benim için dogru olmadıgını ona anlattım.
En son o zaman görüsmüs bir cay içmiştik '''
bu durumun doğruluğuna inanmamızın dışında birde kadın desteği beklemene şaşırdım,evet burası kadınların bir birine yardımcı olduğu bir grup,gzel arkadaşlıklar kuruluyor..bu tarz durumlarda dayanışma olmaz...
Evli kdn ne kdr arası bozuk olursa olsun bu tür diyoluğu eşinden gizli yapmaz..
karşısında da görünce eşinden saklamaz..
bu durumda dayanışma bekleme tabi kii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?