Şaşırdım Kaldımmmm, Ne yapmalıyım?

sadece kağıt üzerişndeki bi evlilik ne kadar bağlayıcı olabilir ki

kağıt üzerindeki evliliğin bağlayıcı olup olmaması ile bir ilgisi yok bunun...

insan herşeyden önce kendine karşı sorumludur..üstelik o evlilikte henüz bitmemiş hala eşinin soyadını taşıyor...

yazık değilmi eşine ? herşeyden habersiz adamla görüşmeye devam ediyor...aynı şey konu sahibi arkadaşının başına gelse nasıl tepki verirdi acaba ??

bence ali sorunlu neticede kocanla tanışmak sana yakın olmak vb için o kadar düzenek kurmuş ama bunu namuslu dürüst bir insan yapmaz
kocana ewe erkek getirme ben ewde yokken getir getirceksen de baktın üsteliyor söyle ali bana teklif etmişti ben reddetmiştim şimdi sana böyle oyunlar oynuyor de dürüst ol canım kocanda hala kocalık hissi varsa zaten alinin işi biter hatta bu olay sizi yakınlaştırır bile

Offf bu tıp tuzaklar felannnn nereye gıdıyo bu ınsanlık yaaaaa akannehir

Cok muamma bır konu.Pekı su saatten sonra esını karsına alıp da boyle boyle dıye anlatmanın ımkanı yok mu?

Alıyı arıyacam yazmısdın yanlıs hatırlamıyorsam.Aradın mı?Ne dedı?

Aliyle tlf da görüşüyorsanız oradan yola çıkarak onunla arkadaş olmuştur.
Burada oyunu oynayan Ali değil kocası bence.
Ali de oyuna gelecek ama zararalı çıkan gülsen olacak.

Ailenizin yanına neden gitmiyorsunuz? Bir cevap alamadım.

Alının numarasını esının telefonundan almısdı sanırım.Bence dırek alının oyunu ve ogrenırse esıde dahıl olup olan arada konu sahıbı arkadasa olacak dıye planladıklarını dusundum bı an...

Dalga geçen,innmayan arkadaşlar

inanmıyosanız yorum da yazmayın,muhalif de olmayın

belki gerçek ne biliyosunuz yalan olduğunu

Canım ailemin yanına gidemem çünkü eşimle evlenmemi istemiyorlardı. Karşı çıktılar ama biz yinede evlendik.. Benim babamın katı kuralları vardır. Evlendiğin yerden kesinlikle ayrılmayacaksın, anca ordan kefenle çıkacaksın der hep... Bi kaç kez annemle paylaştım oda farklı düşünmüyor...

Yalnız kızlar müthiş bişey oldu az önce.. Ali yi aradım... ona neden böyle davrandığını bir daha bize gelmemesini söyledim.. Benim peşimi bırak dedim. Bırakmam dedi, ben bu oyunu ne zamandır kuruyorum dedi, seni bir türlü unutamıyorum, nutmamda seni kimseye yar etmem diyor...

Eve de zorla davet ettiremez ya.
Bir arkadaşınız veya yakınınız varsa olmazsa kadın sığınma evlerine müracaat edin.
Ne yapıp edip ikisinden de uzak durun.
Geçici çözümler bulmazsanız ellerinde oyuncak olursunuz.
sanki anlaşmış gibiler.

evet kızlar ya.. bi arkadaşmdan öğrenmiş.. bende o arkadşı aradım şimdi... bayağı bi kızadım, bastım küfürü.. şuan ağlıyorum yaaaa.. elim ayağım titriyor... fena oldumm.. ne yapcam şimdi ben...

Umarım sadece onun oyunudur.Bence her ne kadar ayrılacak da olsanız bunu esınıze anlatın.

Sonucda haberı yoksa alet edıldıgı pıslıgı bılmelı.Sızde bıran once bı sekılde ayrılın o evden.

Yoksa zararlı cıkacak tek kısı sız olacaksınız gıbı gorunuyor.

Bu arada iş bulma sansınız ne?Meslegınız felan var mı?Muhasebecı yazıyor yokmu bır iş ımkanı hemen olabılecek?

yorum yazmak istiyorum şimdı bırılerı cıkar derkı
madem ınanmıyorsun nıye yazıyorsun
onlara dıyorumkı
size nee
ınanmıyorumda neden dersenız
arkadaşa bişeyler sorulmadan hıcbısey anlatmıyor
birisi bı soru sorunca hemen bı senaryo gelıo arkasından

mesela
neden ayrılmadınız tek sebep cocuk mu
yok dedıl dedınız
neden o evden cıkmıyorsunuz dedıler
işim yok yarın haber alıcam dedınız
ali ye sorun dedıler
yarın arıycam dedınız
aılenıze dönun iş bulunca dedıler
yarın haber beklıyorum dedınız
cıx ınanmadım

Bastan konuyu açıklıkla anlatmış olsaydınız kimse sizinle dalga gecmez konu buralara gelmezdi.. ama sizz konuyu tam olarak anlatmadıgınız sürekli çelişkili konuştugunuz içinn herkezde yalan söylediğinizi düşündü.. İnsanlara kızmadan önce buna musade etmemeniz gerekio..
Ben size Sakladıgınız bişeymi var demeseydimm Belkide anlatmıcaktınız.. Önce lütfen kendinizi eleştirinn sonra karşınızdakini eleştirmeye başlayın...
Şuan olayı anlatıosunuz Başlarda sözlerinizde anlattıklarınızda hep Çelişkiliydi...
Eger Gercekte anlattıklarınız zor bi Durumm İnşallahh en kısa sürede çözersiniz.

Ben olsam yine de ailemin yanına giderdim.
katı olup da sonuçta taş kalpli değiller ya.
Ağlayıp sızlardım beni sokakta bırakacak halleri yok.
Siz anlaşacağınızı umdunuz evlendiniz ama olmadı.
İnsanın başına her şey gelebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…