Şaşırdım Kaldımmmm, Ne yapmalıyım?

yorum yazmak istiyorum şimdı bırılerı cıkar derkı
madem ınanmıyorsun nıye yazıyorsun
onlara dıyorumkı
size nee
ınanmıyorumda neden dersenız
arkadaşa bişeyler sorulmadan hıcbısey anlatmıyor
birisi bı soru sorunca hemen bı senaryo gelıo arkasından

mesela
neden ayrılmadınız tek sebep cocuk mu
yok dedıl dedınız
neden o evden cıkmıyorsunuz dedıler
işim yok yarın haber alıcam dedınız
ali ye sorun dedıler
yarın arıycam dedınız
aılenıze dönun iş bulunca dedıler
yarın haber beklıyorum dedınız
cıx ınanmadım

ya arkadaşım inanmazsan inanmaaaaa yaaaaaaaa bananeeeee ben burda neyle pençeleşiyorummm sen ne diyorsun İNŞAALLAH BAŞINA GELİRDE GÖRÜRSÜNNNNNNN diyebilirm ancakk..

neden anlatamadım başta ilk sayfalara bakarsanız görürsünüz, hep yargıladırlar, suçum varmış gibi davrandılar ve hakaret diz boyu zaten nasl bir siteyse bu.. güya kadın sitesi ama inasan hem cinsini bu kadar kötülermi yaaa... ondan dolayı birşey anlatmaya çekimser davrandım.... komşunun netinden giriyorum... burdada çocuk var heran hemen bişey anında yazamıyorumm...

yorum yazmak istiyorum şimdı bırılerı cıkar derkı
madem ınanmıyorsun nıye yazıyorsun
onlara dıyorumkı
size nee
ınanmıyorumda neden dersenız
arkadaşa bişeyler sorulmadan hıcbısey anlatmıyor
birisi bı soru sorunca hemen bı senaryo gelıo arkasından

mesela
neden ayrılmadınız tek sebep cocuk mu
yok dedıl dedınız
neden o evden cıkmıyorsunuz dedıler
işim yok yarın haber alıcam dedınız
ali ye sorun dedıler
yarın arıycam dedınız
aılenıze dönun iş bulunca dedıler
yarın haber beklıyorum dedınız
cıx ınanmadım

Kesinliklee gercekk olayı kendi anlatmak yerine sizin yorumlarınızla öyle yada değil dio.. olayı Aslında yorum yaparak bizler yönlendirioruz... Sahsim Adına bende İnanmıorum..

Ya bana eşinizle diğeri bir olmuş sizden birlikte intikam alıyorlar gibi geldi. Eşinizin ilk baştaki, "Biri ile tanıştık, çok iyi arkadaş olduk, gece dışarıda kalacağım." gibi sözlerinde üslubu tuhaf biraz. ıkisinin de kuyruk acısı var. Dikkatli olun. O evde kalmayın artık. Bir arkadşaınıza, ailenize bir yere gidin ve bu Ali'den gelen veya tanımadığını numaralardan gelen telefonları asla açmayın. Ciddi tuzağa düşürebilirler sizi.

ne kadar cılkı çıkmış bi ilişki-tatlicadiarzu-
bir kadın olarak,düştüğün duruma ben utandım!onun nikahında,onun karısıyken böyle alengerli işlere kalkışıyosun,sonrada adamı arayıp gelme bidaha bize diyosun:delphin:noldu neden rahatsız oldun onunla aynı ortamda bulunmaktan?sengözlerimebaksanabsana ilgisini söylediği zamanlar, !çay!sengözlerimebaksanab içerken gayet keyifliydin..tavşan kanı çeek:kahve:
içtiğin son çay olmıycaktır sende bu zihniyet varkengamyoncuiremsu

ya arkadaşım inanmazsan inanmaaaaa yaaaaaaaa bananeeeee ben burda neyle pençeleşiyorummm sen ne diyorsun İNŞAALLAH BAŞINA GELİRDE GÖRÜRSÜNNNNNNN diyebilirm ancakk..

neden anlatamadım başta ilk sayfalara bakarsanız görürsünüz, hep yargıladırlar, suçum varmış gibi davrandılar ve hakaret diz boyu zaten nasl bir siteyse bu.. güya kadın sitesi ama inasan hem cinsini bu kadar kötülermi yaaa... ondan dolayı birşey anlatmaya çekimser davrandım.... komşunun netinden giriyorum... burdada çocuk var heran hemen bişey anında yazamıyorumm...

beddua döner dolaşır sahıbıne gelırmış:delphin:o yuzden sana bısey demıyorum
artı senı şıkayette etmıycem
madem konu açtın fıkırlere acık ol

komşuna cafeye gtmek yerıne ıstemedığın evde durmamak ıcın iş arayabılırsın
noldu işten haber yok mu
valla benım burda süper arkadaslarım var:asigim:

Gülsen konuya öneri getirenlere yoğunlaşın bence.
İnanmayanlara kanıtlamak zorunda değilsiniz.
Doğru olduğunu varsayarak yorum yazıyoruz.
İnanmadığım konuyu okur geçerim.:hulya:

Özelıne bır lınk bırakdım.Bır bak ıstersen.Gecenlerde bır arkadasım ıstanbbulda o da bu sıteden iş bulmusdu gayette memnun sımdılık.

Hazır elının altında net te varken bı gır basvurunu yap ıstersen.

nerden biliyorsun ki yoksa aliyi tanıyor musun:)) alinin eşide buraya üyeymiş ne cümbüş çıkar he:))

Öyle gibi gelmişti, "uzun süre engeller vardı evlenemedik" filan demişti bir mesajında Gülsen. Sanırım o mesajdan dolayı böyle bir hisse kapıldım. Ama yanılmışım. Allah'tan yanılmışım.

bu ali benım herıf olmasın:gitme:

ıste boyle yorumlaer gordugumden konu acmaktan soguyorum
sakası bıle hos degıl...

buda olmadı ısıne gelmeyınce beddua etmek :umursamaz:
konun gercek ıse yasadıkların gercekten kotu
onun ıcn o acıyla yorum yapıyorsun belkı
ama beddua ettıgın an haksız konuma dusersın
ıstedıklerını elde etmıs olur ozman karsındakı

'' Çok eskiden sıradan bir arkadasımın da ilgisinın de farkındayım.Ama mümkün oldugunca uzak durmaya çalısıyorum.Hatta uzun zamandır görüsmüyorum bile.

Evliyken böyle şeyler yasamanın her ne kadar evliligım sadece bi süre daha kagıt üzerinde devam edecek olsa da benim için dogru olmadıgını ona anlattım.

En son o zaman görüsmüs bir cay içmiştik '''

bu durumun doğruluğuna inanmamızın dışında birde kadın desteği beklemene şaşırdım,evet burası kadınların bir birine yardımcı olduğu bir grup,gzel arkadaşlıklar kuruluyor..bu tarz durumlarda dayanışma olmaz...
Evli kdn ne kdr arası bozuk olursa olsun bu tür diyoluğu eşinden gizli yapmaz..
karşısında da görünce eşinden saklamaz..

bu durumda dayanışma bekleme tabi kii...

Eşinle boşanacaksın ve benimle olacaksın dei telde.... ben kesinlikle olmaz dedim ve bunların hepsini anlatacağım eşime dedimm... hem biz onunla ayrılmayacağız yanlış duymuşsun falan deim ama... nafile iananmıyor bana...

ıste boyle yorumlaer gordugumden konu acmaktan soguyorum
sakası bıle hos degıl...

buda olmadı ısıne gelmeyınce beddua etmek :umursamaz:
konun gercek ıse yasadıkların gercekten kotu
onun ıcn o acıyla yorum yapıyorsun belkı
ama beddua ettıgın an haksız konuma dusersın
ıstedıklerını elde etmıs olur ozman karsındakı

Ama baksanıza maşallah burda herkes sanki Psikolog gibi herşeyi biliyo

ne kadar zekiyiz,hangi konu gerçek hangisi yalan şıp diye anlıyo tüm arkadaşlar bravo valla

ya gerçekse,yaptığımız yorumlar etkiler mi şu an ne ruh halinde yazan kişi düşüneniniz var mı acaba

'' Çok eskiden sıradan bir arkadasımın da ilgisinın de farkındayım.Ama mümkün oldugunca uzak durmaya çalısıyorum.Hatta uzun zamandır görüsmüyorum bile.

Evliyken böyle şeyler yasamanın her ne kadar evliligım sadece bi süre daha kagıt üzerinde devam edecek olsa da benim için dogru olmadıgını ona anlattım.

bu durumun doğruluğuna inanmamızın dışında birde kadın desteği beklemene şaşırdım,evet burası kadınların bir birine yardımcı olduğu bir grup,gzel arkadaşlıklar kuruluyor..bu tarz durumlarda dayanışma olmaz...

Burda szie katılıyorum cute, gülsenxx eşinizle konuşmanız lazım artık

yoksa siizn başnız fena şekilde ağrıyacak

baştan söyleseydiniz keşke

'' Çok eskiden sıradan bir arkadasımın da ilgisinİn de farkındayım.Ama mümkün oldugunca uzak durmaya çalısıyorum.Hatta uzun zamandır görüsmüyorum bile.

farkında değilsiniz sanırım bu bölümüğn bütün konu açanlara hep kötü söz söylüyorlar, hep hakaret, hep yagılamaaaa,,, hadi ben haksızım peki diğer konu açanlar hepsimi haksız... peki açmak isteyipte böyle suçlanacaklarını, ağır tepkiler verceklerini, ve SAYGISIZZZZZZZ ca davranacakları için konu açamayanlar onlarda mı haksızzz..... PEKİ SORUYORUM SİZEEE hadi ben yeni üyeyim sizin bayadır içinizde olanlar bile konu açmak için korkuyorlar, onlardamı haksızzzzz.... LÜTFEN YAAAA biraz saygı çerçevesinde yürütün sitenizi,,, en azından gösterin biraz çabalayın.... bu bölüm böyleyse diğer bölümleri düşünemiyorumm.. YÖNETTİİMMMM DUY SESİMİİİİ...

benim konumla dalga geçenleri Allah a havale ediyorum.....

Back
X