Şaşırdım Kaldımmmm, Ne yapmalıyım?

gece hayatında, tanışıp, birden çok samimi olup ertesi gün eve getirmişsempatiksalakcinni

Hayır yaaa ertesi gün demedim kii... Tamam gece hayatında tanışmış, eşim bir kaç gün önce tanıştık dedi ama kesinlikle yalan söylüyor... Eşimi tanırım hemen o kadar güvenmez yanii... Bana belli etmiyor ama başka bişey var bunun altında... En az bir iki aydır tanışıyorlar bence..

Eşimle hiç aramız yok, muhabbetimiz yok o yüzden tam olarak soramıyorum...
Birde ali beyin bakışlarından ürktümmm.. başka bişey avr bunun altında....

ilginç
neden yalan söylesin. 2 ay önce tanışsa onu diyebilir. bundan neden çekinsin. hem sizde yeni tanıştığın adamın burada işi ne demezsiniz üstelik. onun işine daha gelmezmi 2 ay önce tanıştık demesi.CADIARZU

vallaa Biraz daha sıksann eşinn olunlaa birlikk olduuu bana oyun oynuolar dicennn :))

Önce senin dediklerinn bi birbirini tutsunnn sonra dalga geciosnuzz inanmıosunuzz de.. tutarlı ol az yaa..

Dün akşam eşimin telinden numarasına baktım, bugün ona telefon edeceğim, niyetini öğreneceğimm....

Dun bırakdıgım yerden bu mesaja kadar okuyabıldım sadece sempatiksalakcinni

Sız Ali beyın telefon numarasını arastırmaya koyulacagınıza neden iş bulma uzerınde yogunlasıp da bıran once ayrılacakmısın ayakların uzerınde mı duracaksın planların neyse onu yapsana.

Tum olabılır hayattır yaklasımımla bakıyorum ama yok olayın mantıgını yakalayamadım...

bi dakka bi dakka sen bu adama bu kadar taktığına göre ona karşı bişey hissediyo olmasın geldi size tamam peki hiç yalnız kaldınız mı oda da ne dedi eşine nasıl davarnıyor sana bakıyor mu mesela

Kesinlikle yalan söylemiyorum buna emin olabilrsiniz ama söyleyemediklerim var... Beni yadırgarsınız diye söylemek istemiyorumm....

Ya ben evlenmeen önce ilk kez onunla beraber olmuştummmm.... ama bir türlü evlenemedik onunla.. ben istemedim daha sonra, acaba onun hırsınımı alıyor diye düşünüyorumm

Ya ben evlenmeen önce ilk kez onunla beraber olmuştummmm.... ama bir türlü evlenemedik onunla.. ben istemedim daha sonra, acaba onun hırsınımı alıyor diye düşünüyorumm

yardımcı yönetmen den taktik altın deyül mü?

hadi birde ondan hamile kaldım kimliğinde şuanki kocamın adı yazılı de-tatlicadiarzu-

ayyy yapmayın allah aşkına yaa
bu kadarda olmazki.
şuan burda bulunan bütün üyelere soruyorum 2 gün önce eşiniz biriyle tanışıyo ve evine getiriyo hanginzin eşi böyle bişi yapar.

yaaaa vah vah vahhh eee daha neler var anlat bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…