Şaşırdım Kaldımmmm, Ne yapmalıyım?

Neler oluyor bu KK da artık anlayamaz oldum.Neden insanların hayatları,acıları,paylaşımları üzerine oynuyorsunuz.Farzedin ki bu bir TESADÜF veya DEĞİL.Yada YALAN veya GERÇEK karşınızdaki bir insan.Neden kendi acılarımızı,kendi hırslarımızı başkalarından çıkarmaya çalışıyoruz.

Şu an buraya psikolojisi bozuk biri konu açsa x.... x... olayları yaşadım,çok kötüyüm çıkmazdayım yardım edin,akıl verin dese ve bizde onu hor görüp alay etsek.Dahada çıkmaza soksak yada intihara sürüklesek ne olacak.

Yapmayın hanımlar ya lütfen son zamanlarda o kadar çok konuda bu yapılıyorki ben anlayamıyorum artık sizi.Sayenizde insanlar burada dertlerini paylaşamaz oldu.

çok ayıp tamam kimse inanmayabilir bana da garip geldi ama ahlak seviyesini düşürmeyelim bari

kime göre ,ne ayıp ?
hangi seviyeden bahsediyorsun?
polemik çıkartmayın şimdi durduk yere
kendi yorumlarınızla ilgilenin başkalarınınkiyle değil,bu şekilde ahlak seviyenizi korumuş olursunuz!!!
herşey ortada zaten
eskiden birlikte olunan adamın o eve girip çıkması,buna ses çıkartılmaması çok mu normal size göre?
Poof!

Gelıp ıkı kelam yazsa neden olmasın derız ama gıttıgı zaman konu sahıbı ıster ıstemez sallıyomu yoksa dedırtıyor ınsana

Bizler kimsenin ahlak veya namus bekçisi değiliz arkadaşım sanırım konu ile çok dalga geçilmesinden dolayı ayıp yazmış.Yani neden insanlarla alay ediliyor,inanmayan fikir yazmasın,okumasın ama alay etmek çok ayıp ve yanlış :sinifsinif:

Gelıp ıkı kelam yazsa neden olmasın derız ama gıttıgı zaman konu sahıbı ıster ıstemez sallıyomu yoksa dedırtıyor ınsana

Canım şu an onun yerine koymaya çalış kendini,bir çok arkadaşımız konusu ile alay etmiş ne yapsın oda konuyu kapatmak istiyor demekki

bırıne beddua etmek ıstıyorsan kk nın cok bılmıslerının elıne dusmesını dile
bakıyorumda ne guzel yargılayıp ölçüp biçiyoruz ya söylediklerı dogruysa
hemen bır dalga takılma sanal ya rahatız bırıbırımızı ezmekte

gelelım konu sahıbı arkadaşa
ozat evınıze geldıgı vakıt sız yanlarında duruyormusunuz?
kagıt ustundede devam etse evlısınız
aslında esınızın eve arkadaslarını getırmesı normal degıl
eger yazdııgnız konu gercekse sıze tavsıyem
bıranonce evlılıgınız gercekten bıttıgıne ınanıyorsanız
artık son adımı atıp o evden cıkmanız ve alı beyden uzak durmanız
sinsi biri olmasa evınıze gelmez bır planı var bellı

Siz de 4 mesajla kk ahalisini ne kadar da iyi tanımışsınız!..aklinialirimsmile

bunu soyluyecegınızı tahmın edıyordumyerimseniben
ben aylardır sıteyı takıp eden bırıyım
bı derdım vardakı bır cok konuyu okudum hep mısafır olarak
ve hep bu olayla karsılastım
karsındakını ezme asagılama ınanmama yok sayma
bı cok konu evet uydurma bellıydı ama bu kadar her konuda suphelı olmak
benımde sıkıntılarım var ama bu tepkılerden dolayı konu acmaktan vazgectım
neme lazım banada aynı seyler denır
neyse konuyu bana degıl konu sahıbıne yonlendırelım

Çok teşekkür ediyorum size.... Çok güzel bir konuya değindiniz... Buradaki konulara bi göz attımda hep aşağılamışlar konu sahibini.. O yüzden artık aldırmıyorum....

Ama bu sitede bu kadar ahlaki değerler düşüyorsa bilmiyorum.. Bence site yönetimi bir el atsın bu işe yoksa üyelerinizi tek tek kaybedeceksiniz bi kaç seviyesiz yüzünden... En azından ya banlayın o üyeleri ya da ceza vermeniz gerekirr.r..... Ben hiç böyle seviyesiz bir yorum yazma, böyle ahlaksız, saygısız bir yorum yazılabilen site görmedim...

Gelelim benim konuya inanıp inanmamanız sizin elinizde... Ama benim yaşadıklarım harfiyen doğru... Herşey bir tesadüften ileri geliyor....

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

konuya inanmayanlar neden hala yazıyor.. ???

faceyse yazmayın arkadaş...inanmıyorsanız gerçekliğine, yazmayın...

oturupta bunun geyiğini yapmakla ne geçiyor elinize ? ? ?

niye zaman harcıyorsunuzki ? face de geç başka konuya...

açıkcası bana da tuhaf geldi konu.
böyle durumda hiç bi şey yazmamayı uygun buluyorum.
ha baktım dayanamıyorum en fazla girer inanmadığımı yazar çıkarım.
habire konuya dahil olup.inanmıyorum,inanmıyorum.inanmıyorum demenin mantığı nedir anlamış değilim.
sadece bunla kalsa iyi.
iş artık dalga geçmeye hakarate varıyor.
ya doğruysa diyorum. Allah muhafaza nice olur karşıdakinin ruh hali.
ama bu son olmayacak.bazılarının tarzı bu.
vayy ne uyanık hatun.yemedi.
yesem ne olur.en fazla yemiş olurum.

yok canım ben yanlarında durmuyorum... ama bi kaç defa koridorda karşılaştık... eşim eve pek fazla arkadaşlarını getirmezdi... ama aramız çok kötü bu aralar.. çocuğumuz olmuyor ve ondan kaynaklanıyor.. bende bir an önce ayrılmak istiyorum, eşimde istiyrda maddiyatdan dolayı ayrılamıyoruz... iş için bir yerden haber bekliyorum, en geç yarına kadar gelir.. dua edin ne olur.. artık bu duruma daha fazla katlanmak istemiyorum..

:lepi::lepi::lepi: aynen öyle işte kimi kendini akıllı g:lepi:öste:lepi:rmeye çalışmak için klavye başında kendilerini tatmin ediyolar ben kül y:lepi:utmam die....

Umarım aradıgın ıyı haber bıran once gelır.

Korıdora bıle cıkma o sızdeyken.Esın eve arkadas getırmezmıs bırden nereden cıktı bu arzu.

Bence hıc masum degıl olanlar.

inşallah herşey gönlünce olur peki ayrıldın ev tuttun bu adam da seninle görüşmek istedi ne yapacaksın ya ad rahat bırakmazsa nasılsa yanlız yaşıyo die

İşte tamda anlatmak istediğim bu.Lütfen birbirimize karşı anlayışlı davranalım bende birçok arkadaşımla özelden yazışıyorum.Bir derdimiz var bölümü sıkıntılarımızı paylaşmak için ama bende dahil bir çok arkadaşım buradaki bayanların tavırları yüzünden paylaşmak istemiyoruz.Aslında psikolojim o kadar kötü,birileriyle paylaşmaya o kadar ihtiyacım varki :gitme: Ama burası benim paylaşım yaptığım bir yer değil,dertleri okuduğum ve kayıtsız kaldığım bir yer oldu.Yorum dahi yapamıyorum birileri ile polimiğe girmemek için.
Çünki hemen seviyeler aşılıp kılıçlar kuşanılıyor.

inşallah herşey gönlünce olur peki ayrıldın ev tuttun bu adam da seninle görüşmek istedi ne yapacaksın ya ad rahat bırakmazsa nasılsa yanlız yaşıyo die

Bu arada ıcılen bı cay var.Evlıyım uygun degıl gorusmemıs fıkırlerı var.Belkıde bosanıp da ayrı yasıyınca o adamı gormek arkadası da rahatsız etmeyecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…