- Konu Sahibi kucukelma30
Gülün, sayenizde bende güldüm.sadece gülücem bu yoruma..hiç anlamamışsnız beni...
saygı duyuyorum yine de...
Ben sizi anlayamam doğru, bu kadar ince detaylı düşünüp kıskançlığa giremem çünkü.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gülün, sayenizde bende güldüm.sadece gülücem bu yoruma..hiç anlamamışsnız beni...
saygı duyuyorum yine de...
Hahaha aynı olay bizde de var yaaabenim babamdan büyük kuzenim var.
70 yaşındaki adam babama amca diyor çok komik oluyor:))
herkes öyle bakıyor...sorun bendeymiş herhalde...Asla bebek düşünmeyen kadının siz hamile kaldıktan iki ay sonra kalması, araba aldığınızdan sonra ehliyete yazılması gibi olaylara 'a ne varmış bunda canım' gözü ile bakamıyorum. Bu gibi konularla rekabete giren az mı elti görümce var ya...
Emin ol öyledir arkadaşım :)herkes öyle bakıyor...sorun bendeymiş herhalde...
kendimi sorgular oldum...sanırım ben kötü niyetli düşündüm istemeden...herkes herşeyi olgunlukla karşılayabiliyor ne güzel herkes ne kadar anlayışlıymış...
Niye rekabet olarak görüyorsunuz? Özenmiş olamaz mı? Arkadaşım araba aldıktan sonra ehliyet kursuna yazılmayı düşünmem onu kıskandığım anlamına mı geliyor? Halbuki ben sadece cesaret alıp özenmiştim. Kötü niyetli olmayan arkadaşım da beni cesaretlendirmeye çalışıyor :)Asla bebek düşünmeyen kadının siz hamile kaldıktan iki ay sonra kalması, araba aldığınızdan sonra ehliyete yazılması gibi olaylara 'a ne varmış bunda canım' gözü ile bakamıyorum. Bu gibi konularla rekabete giren az mı elti görümce var ya...
detaylı düşünmedim olayı basit ve net anlattım sordum.detaylı düşünecek olsam ohoo...herhangi bir kıskançlığım olmadı bgne kadar.bu geçici şok hali de kısa zaman sonra son bulacak...bir yorum yaparken bu kadar suçlamanıza gerek yok karşı tarafı.ne kadar peşin hükümler verebildiniz öyle.ben bile bunca zamandır tanıdığım bazı şeylere şahit olduğum insan hakkında bu kadar net konuşamadım acaba ben mi yanılıyorum diye sorguluyorum.ama maşallah siz gerçekten çok anlayışlı çok olgunmuşsunuz bu saldırgan,suçlayıcı tavrınızdan anladığım kadarıyla...yorumlarınız için teşekkürler.uzatmak istemiyorum.Gülün, sayenizde bende güldüm.
Ben sizi anlayamam doğru, bu kadar ince detaylı düşünüp kıskançlığa giremem çünkü.
Bu tür bütün olaylar rekabettir demiyorum tabi ki, bu tür olaylarla rekabete giren çok elti görümce kuzen vs var diyorum.Niye rekabet olarak görüyorsunuz? Özenmiş olamaz mı? Arkadaşım araba aldıktan sonra ehliyet kursuna yazılmayı düşünmem onu kıskandığım anlamına mı geliyor? Halbuki ben sadece cesaret alıp özenmiştim. Kötü niyetli olmayan arkadaşım da beni cesaretlendirmeye çalışıyor :)
benimde 9 yıl çocuğum olmadı kardeşim evlendi gelin hemen 1 ayda hamile kaldı ..3 ay sonrada allahın hikmeti rabbim bana doğal yoldan çocuğumu nasip etti ondan önc 6 kere tüp bebek yapmıştım olmamıştı...herkes bana gelinimi kıskandın dedi bende heeeeee kıskandım napim diyorum :) :) :)durumdan rahatsız değilim Allah herkesin gönlüne göre versin...bazı arkadaşlar hemen saldırıya geçmiş bazı şeyler üst üste geldi bizde o yüzden artık objektif yorumlayamaz oldum sizlere sormak istedim.heves etsin tabi ki çocuğunun bir kardeşi de olsun ama zamanlama manidar geldi.bilmiyorum ya 8-9 yıl sonra 2 ay arayla hamile kalınca şaşırdım sadece bu kadar..
Tesadüf !merhaba arkadaşlar,
daha önceki konularımda bahsettiğim gibi hamileyim.daha önceki konularımda görümcemden de bahsetmiştim size.
bana mı tuhaf geliyor yoksa gerçekten tuhaf mı Allah aşkına objektif yorum yapın...kendisi 10 yıllık evli 8-9 yasında kızı var ve ben hamile kaldıktan 2 ay sonra 2. çocuğuna hamile kaldı.bu zamana kadar hiç düşünmemiş cesaret edememiş.ailesi filan hiç düşünmediğini biliyor yıllardır o kadar söylemelerine rağmen istememiş. sizce de bir tuhaflık var mı bu işte ben mi kötü niyetliyim![]()
herkes öyle bakıyor...sorun bendeymiş herhalde...
kendimi sorgular oldum...sanırım ben kötü niyetli düşündüm istemeden...herkes herşeyi olgunlukla karşılayabiliyor ne güzel herkes ne kadar anlayışlıymış...
Bana saçma geliyor böyle şeyler. Çocuk için niye rekabete girilsin ki? Zaten bir tane çocuğu olan sırf rekabet için çocuk yapılmayacağını bilirBu tür bütün olaylar rekabettir demiyorum tabi ki, bu tür olaylarla rekabete giren çok elti görümce kuzen vs var diyorum.
Bazı konularda anlayışlı, naif, süper hoşgörülü insanlar nedense sadece konu sahibinin karşısındakine karşı kullanıyor hümanistliğini :) konu sahibi kesinlikle kötü, kindar, kıskanç :)detaylı düşünmedim olayı basit ve net anlattım sordum.detaylı düşünecek olsam ohoo...herhangi bir kıskançlığım olmadı bgne kadar.bu geçici şok hali de kısa zaman sonra son bulacak...bir yorum yaparken bu kadar suçlamanıza gerek yok karşı tarafı.ne kadar peşin hükümler verebildiniz öyle.ben bile bunca zamandır tanıdığım bazı şeylere şahit olduğum insan hakkında bu kadar net konuşamadım acaba ben mi yanılıyorum diye sorguluyorum.ama maşallah siz gerçekten çok anlayışlı çok olgunmuşsunuz bu saldırgan,suçlayıcı tavrınızdan anladığım kadarıyla...yorumlarınız için teşekkürler.uzatmak istemiyorum.
Saçma tabi ki, mide bulandırıcı.Bana saçma geliyor böyle şeyler. Çocuk için niye rekabete girilsin ki? Zaten bir tane çocuğu olan sırf rekabet için çocuk yapılmayacağını bilir![]()
bende ona her zamn 2. çocuğu düşün diyen biriydim ama düşünmediğini söyleyince cesaretlendirecek biri olmadı karşımda.düşünmüyorum hiç deyip hamile kalması tuhafıma gitti.bu haberi de kendisinden almadık kv söyledi 3 ay sonra...ehliyet konusunda da eğer sorsaydı tabi ki de yine desteklerdim ama ben başkalarından duydum kendisinden hiç duymadım bunu istediğini derslere başladığını.Niye rekabet olarak görüyorsunuz? Özenmiş olamaz mı? Arkadaşım araba aldıktan sonra ehliyet kursuna yazılmayı düşünmem onu kıskandığım anlamına mı geliyor? Halbuki ben sadece cesaret alıp özenmiştim. Kötü niyetli olmayan arkadaşım da beni cesaretlendirmeye çalışıyor :)
merhaba arkadaşlar,
daha önceki konularımda bahsettiğim gibi hamileyim.daha önceki konularımda görümcemden de bahsetmiştim size.
bana mı tuhaf geliyor yoksa gerçekten tuhaf mı Allah aşkına objektif yorum yapın...kendisi 10 yıllık evli 8-9 yasında kızı var ve ben hamile kaldıktan 2 ay sonra 2. çocuğuna hamile kaldı.bu zamana kadar hiç düşünmemiş cesaret edememiş.ailesi filan hiç düşünmediğini biliyor yıllardır o kadar söylemelerine rağmen istememiş. sizce de bir tuhaflık var mı bu işte ben mi kötü niyetliyim![]()
Bana saçma geliyor böyle şeyler. Çocuk için niye rekabete girilsin ki? Zaten bir tane çocuğu olan sırf rekabet için çocuk yapılmayacağını bilir![]()