• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şaşırmayacağım diyorum yine şaşırtıyor beni!görümce...

Asla bebek düşünmeyen kadının siz hamile kaldıktan iki ay sonra kalması, araba aldığınızdan sonra ehliyete yazılması gibi olaylara 'a ne varmış bunda canım' gözü ile bakamıyorum. Bu gibi konularla rekabete giren az mı elti görümce var ya...
herkes öyle bakıyor...sorun bendeymiş herhalde...
kendimi sorgular oldum...sanırım ben kötü niyetli düşündüm istemeden...herkes herşeyi olgunlukla karşılayabiliyor ne güzel herkes ne kadar anlayışlıymış...

Elbette önemli olduğunuzu düşünün ama dünyaya bir insan getirtecek kadar da önemli olduğumu düşünemem şahsen....sizi hormonlar yanlış yerlere sürüklemesin,tadını çıkarın daha çok yarışacaksınız,doğum hastanesi,doktoru,şekli;tulumlar bebek odası,kırk mevlüdü ohoooooo:)))))

Asla bebek düşünmeyen kadının siz hamile kaldıktan iki ay sonra kalması, araba aldığınızdan sonra ehliyete yazılması gibi olaylara 'a ne varmış bunda canım' gözü ile bakamıyorum. Bu gibi konularla rekabete giren az mı elti görümce var ya...
Niye rekabet olarak görüyorsunuz? Özenmiş olamaz mı? Arkadaşım araba aldıktan sonra ehliyet kursuna yazılmayı düşünmem onu kıskandığım anlamına mı geliyor? Halbuki ben sadece cesaret alıp özenmiştim. Kötü niyetli olmayan arkadaşım da beni cesaretlendirmeye çalışıyor :)

Gülün, sayenizde bende güldüm.

Ben sizi anlayamam doğru, bu kadar ince detaylı düşünüp kıskançlığa giremem çünkü.
detaylı düşünmedim olayı basit ve net anlattım sordum.detaylı düşünecek olsam ohoo...herhangi bir kıskançlığım olmadı bgne kadar.bu geçici şok hali de kısa zaman sonra son bulacak...bir yorum yaparken bu kadar suçlamanıza gerek yok karşı tarafı.ne kadar peşin hükümler verebildiniz öyle.ben bile bunca zamandır tanıdığım bazı şeylere şahit olduğum insan hakkında bu kadar net konuşamadım acaba ben mi yanılıyorum diye sorguluyorum.ama maşallah siz gerçekten çok anlayışlı çok olgunmuşsunuz bu saldırgan,suçlayıcı tavrınızdan anladığım kadarıyla...yorumlarınız için teşekkürler.uzatmak istemiyorum.

Niye rekabet olarak görüyorsunuz? Özenmiş olamaz mı? Arkadaşım araba aldıktan sonra ehliyet kursuna yazılmayı düşünmem onu kıskandığım anlamına mı geliyor? Halbuki ben sadece cesaret alıp özenmiştim. Kötü niyetli olmayan arkadaşım da beni cesaretlendirmeye çalışıyor :)
Bu tür bütün olaylar rekabettir demiyorum tabi ki, bu tür olaylarla rekabete giren çok elti görümce kuzen vs var diyorum.

durumdan rahatsız değilim Allah herkesin gönlüne göre versin...bazı arkadaşlar hemen saldırıya geçmiş bazı şeyler üst üste geldi bizde o yüzden artık objektif yorumlayamaz oldum sizlere sormak istedim.heves etsin tabi ki çocuğunun bir kardeşi de olsun ama zamanlama manidar geldi.bilmiyorum ya 8-9 yıl sonra 2 ay arayla hamile kalınca şaşırdım sadece bu kadar..
benimde 9 yıl çocuğum olmadı kardeşim evlendi gelin hemen 1 ayda hamile kaldı ..3 ay sonrada allahın hikmeti rabbim bana doğal yoldan çocuğumu nasip etti ondan önc 6 kere tüp bebek yapmıştım olmamıştı...herkes bana gelinimi kıskandın dedi bende heeeeee kıskandım napim diyorum :) :) :)
yegenim doğdu allahın izniyle ve ben onu deli gibi seviyorum çünkü halasına cennetten bebek getirdi

merhaba arkadaşlar,
daha önceki konularımda bahsettiğim gibi hamileyim.daha önceki konularımda görümcemden de bahsetmiştim size.
bana mı tuhaf geliyor yoksa gerçekten tuhaf mı Allah aşkına objektif yorum yapın...kendisi 10 yıllık evli 8-9 yasında kızı var ve ben hamile kaldıktan 2 ay sonra 2. çocuğuna hamile kaldı.bu zamana kadar hiç düşünmemiş cesaret edememiş.ailesi filan hiç düşünmediğini biliyor yıllardır o kadar söylemelerine rağmen istememiş. sizce de bir tuhaflık var mı bu işte ben mi kötü niyetliyim:KK43:
Tesadüf !

Anlayamadığım sizden görmüş heveslenmiş olabilir ne var bunda? Egonozumu tatmin etmeye çalışıyorsunuz ? Ne tuhafsınız yahu...

herkes öyle bakıyor...sorun bendeymiş herhalde...
kendimi sorgular oldum...sanırım ben kötü niyetli düşündüm istemeden...herkes herşeyi olgunlukla karşılayabiliyor ne güzel herkes ne kadar anlayışlıymış...

hayatı zorlaştırmayın.
ciddi söylüyorum ne güzel tadını çıkarmak varken yok görümce hamile kalmış yok ilgi dağılmış. kafayı bunlarla doldurmak size zarar.

Bu tür bütün olaylar rekabettir demiyorum tabi ki, bu tür olaylarla rekabete giren çok elti görümce kuzen vs var diyorum.
Bana saçma geliyor böyle şeyler. Çocuk için niye rekabete girilsin ki? Zaten bir tane çocuğu olan sırf rekabet için çocuk yapılmayacağını bilir:KK70:

detaylı düşünmedim olayı basit ve net anlattım sordum.detaylı düşünecek olsam ohoo...herhangi bir kıskançlığım olmadı bgne kadar.bu geçici şok hali de kısa zaman sonra son bulacak...bir yorum yaparken bu kadar suçlamanıza gerek yok karşı tarafı.ne kadar peşin hükümler verebildiniz öyle.ben bile bunca zamandır tanıdığım bazı şeylere şahit olduğum insan hakkında bu kadar net konuşamadım acaba ben mi yanılıyorum diye sorguluyorum.ama maşallah siz gerçekten çok anlayışlı çok olgunmuşsunuz bu saldırgan,suçlayıcı tavrınızdan anladığım kadarıyla...yorumlarınız için teşekkürler.uzatmak istemiyorum.
Bazı konularda anlayışlı, naif, süper hoşgörülü insanlar nedense sadece konu sahibinin karşısındakine karşı kullanıyor hümanistliğini :) konu sahibi kesinlikle kötü, kindar, kıskanç :)

bende ona her zamn 2. çocuğu düşün diyen biriydim ama düşünmediğini söyleyince cesaretlendirecek biri olmadı karşımda.düşünmüyorum hiç deyip hamile kalması tuhafıma gitti.bu haberi de kendisinden almadık kv söyledi 3 ay sonra...ehliyet konusunda da eğer sorsaydı tabi ki de yine desteklerdim ama ben başkalarından duydum kendisinden hiç duymadım bunu istediğini derslere başladığını.
tabiki iyi niyetle yaklaşana iyi niyetle yorum yapar desteklersin.ama seninle bir şey paylaşmayana veya sana farklı konuşana destekleyici bir yere kadar konuşabilirsin...

merhaba arkadaşlar,
daha önceki konularımda bahsettiğim gibi hamileyim.daha önceki konularımda görümcemden de bahsetmiştim size.
bana mı tuhaf geliyor yoksa gerçekten tuhaf mı Allah aşkına objektif yorum yapın...kendisi 10 yıllık evli 8-9 yasında kızı var ve ben hamile kaldıktan 2 ay sonra 2. çocuğuna hamile kaldı.bu zamana kadar hiç düşünmemiş cesaret edememiş.ailesi filan hiç düşünmediğini biliyor yıllardır o kadar söylemelerine rağmen istememiş. sizce de bir tuhaflık var mı bu işte ben mi kötü niyetliyim:KK43:

tuhaflık var var, ben de sülale içinde buna benzer bişeye şahit oldum. belki çocuk yapanın içinde fitne fesat yoktur ama çevrede şunları duydum: "x, yden önce çocuk yaptı" vs vs... böyle şeylerin olduğuna maalesef şahit oldum.

Size kendimden ornek vererek gorumceniz acisindan yorumluyorum. Esimin teyzesinin kizi ve gelini art arda hamile kaldi. Onlar 4-5 aylik hamileyken dayisinin gelini hamile kaldi. Bir ay sonra ise ben korundugumuz halde hamile kaldim ve esimin teyzesi beni tebrik etmeden evvel eeee butun gelinler hamile kalinca kiskandin tabi sende yapiverdin. Ne munasebet Allah bana da bahsetti bu duyguyu bende yasadim demekle yetindim. Yani tutup korunuyoduk ama oldu deseydim daha farkli yorumlancakti. Lutfen boyle kotu dusunmeyin iyi düşünün belki sizden gorup bazi seyleri yapmis olabilir ama ne var bunda ? Her seyi sanki evrende ilk siz yasiyormus giibi davranmayin

Bana saçma geliyor böyle şeyler. Çocuk için niye rekabete girilsin ki? Zaten bir tane çocuğu olan sırf rekabet için çocuk yapılmayacağını bilir:KK70:

Üç çocuğu olan kadınlar yapıyor valla. Biri hamile kaldı, diğer üç çocuklu bir ay sonra spirali çıkarttı hamile kaldı, diğeri de bekleme aşamasında.
Bizzat duydum hadi kimde sıra diye konuşmalarını.

Back
X