Şaşkınım ama bir yanım mutlu

pnr35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2011
77
0
36
İzmir
Kızlar merhabA belki yanılıyorum bir fikir verin bana lütfen..yıllar önce 12 yaşında halamın yanına köye gittiğimde ne tesadüf ki o da geldi oraya küçüktük daha anlamsız çatışmalar vardı aramızda bi yandan da çocuksu sevgi vardı içim de abi de diyordum üstelik arada 3 yaş vardı sonuçta...1 ay tatil sonrası herkes kendi şehrine döndü haberler alırdık ancak bir türlü görüşme fırsatı olmazdı..hiç aklımdan çıkmadı oysa hep bir köşede bugün beni ekledi arkdş olarak 1 ortak akraba sayesinde hoş sohpet ettik ben ona abi dedim.... bana abi deme dedi..... şaşırdım çok ilgiliydi çok mutlu olduğunu söylüyordu sürekli ... görüşüceğiz yine diyordu kusen, küçük hnm gibi sözcükler oysaki 12 yıl geçti hiç bu kadar samimi olcağımız gelmedi aklıma...şimdi bi tuhafım kalbim kıpır kıpır...yanılıyormuyum onda birşeyler var mı sizce kıslar :2::2:

bende 15 yıl önceki ilk aşkımı buldum bi ortak arkadaş sayesinde ekledik birbirimizi konuştuk 3 haftaya yakın son aşkım bile demesine rağmen bana görüştükten sonra ilgisizleşti çok az konuşmaya devam ettik kırk yılda bir yazıyo ben bu durum sonrasında tamamen yıkıldım çünkü çok inanmıştım inandırmıştı beni ben onu hep uyarmama rağmen dinelemedi ve olan bana oldu.Bunu neden anlattım sana canım kendini heycana kaptırıp sonra üzülme diye benim yaşadığım kötü bi örnek oldu belki çok farklı bile konularımız ama her iki ihtimali düşünerek adım at olur mu elinde olmaz biliyorum bi bakmışsın o heycana kapılıp gitmişsin ama belli olmuyo işte ne olacağı umarım anlatabilmişimdir

haklısın eylem senin adına üzüldüm bende en çok bundan korkuyorum heyecanlandırıp ilgisizleşirirse akrabayız da ayrıca... beni üzmemeli ankaraya gelrisen mutlaka görüşelim bende gelince sizin oraya seve seve uğrarım falan demesi 3 yaş az değil ki...amcamın oğluna abi diyorum 3 yaş var arada bana abi deme falan demiyor çocuk ...çok kötü bir durum kendimi frenlemeye çalışsamda olmuyor takip ederdim face de ben eklemedim o eklesin dedim özellikle son zamanlarda 2-3 kere baktım profiline (( ve şok ekledi (((

12 sene önceki küçüklükteki o köy tatilini hiç unutmamış abartısıyla herşeyi seni hatırlıyorum dedi çıkarken çok mutlu olduğunu söyledi(niye bu kadar mutluysa ? ) müsade istedi nasıl olsa görüşüceğiz yine diyerek kapattık ..hislerimde kolay yanılmam sanki bişeyler var tutamıyorum kendimi ((offfff

ben erkekleri hiç anlamıyorum canım sana ne söylesem boş engel olamıyosun kendine her davranışından etkileneceksin bunlar da var ama çok anlam yüklememeye çalış başka şeylere odaklan olacağı varsa olur zaten ama olmazsa en azından benim kadar üzülmezsin diyorum ya resmen bi açık açık evlenme teklif etmediği kalmıştı sürekli evleneceğimize dair imalarda bulunuyodu ki ben çok fazla birileriyle flört eden bi insan değilim kolay kolay sevemem 4 5 yıldır yalnızdım kimseye bişey hissetmedim ama o ilk aşkım olduğu için ayrı bi etkisi oldu üzerimde onun da vermiş olduğu heycanla çok fazla kapıldım şimdi bende inan ne yapacağımı bilmiyorum umarım aynı şeyleri yaşamayız ve herşey dilediğin gibi olur.Ha bu demek değildir ki senin de böyle olacak sakın olumsuz da düşünme çok farklı da gelişebilir insanların karekterleri farklıdır belki senin bahsettiğin kişinin denge problemi yoktur benimki gibi yanlış anlama olur mu

doğru söylüyosun eylem bende 2 yıldır yalnızım evleneceğim insanla birlikte olmayı diliyorum.... kendime hakim olmalıyım.... maalesef çabuk kapılıyorum... boşluktan kaynaklanıyor... akrabada olunca gereksiz hayallerin içinde buldum kendimi önerilerini dikkate alıcam tşkler tatlım ...

Caniiimmm bende heycanlandiim birdeen senin içiin :)))
Havada asskkk kokusuu vaarr <3

Rica ederim canım farklı da olsa durumlar aynı noktoda birleşiyo gibi sanki benim de yardıma ihtiyacım var aslında bu konuda başka bi yerde sayfa açıyım senin sayfanıda daha fazla meşgul etmeyim başka önerileri olanlar buyursun :)

umarım bu ilgisi buluşuncada devam eder eğer elde etmek istiyorsan muhteşem bi şekilde git buluşmaya madem ilk aşk değsin dimi şaşırt onu ...devamı gelir akabinde zaten

canım kendin demişsin boşlukta olduğumdan diye
dur bakalım o bir adım atsın birbirinizi tanıyın
hemen heyecana kapılma tamam bunlar güzel ama tanımadığın insanın seni üzüp mutlu edeceğini bilemezsin
heycanlanırken mantığını kaybetme
bol şans

Aç sende konunu tatlım dertleşelim sağol yardımın için tekrar :))))

nasıl görcem ki ilk aşkımı ankarada... ben izmirde hatta neden sizinkiler izmirde siz de ankarada olsaydınız gibi bişey söyledi... bir yanımda mesafeden dolayı imkansız diyo (

nasıl görcem ki ilk aşkımı ankarada... ben izmirde hatta neden sizinkiler izmirde siz de ankarada olsaydınız gibi bişey söyledi... bir yanımda mesafeden dolayı imkansız diyo (

bu teknoloji içinde bunu söylemenize inanamıyorum binin gidin uçağa oda gelsin ayrıca...çok mu uzak benim sevgilim istanbulda ben ankaradayım 3 yıllık mükemmel bi ilşkim var çok şükür gerçekten aşk varsa herşey atlatılır.öbür yanıyla burnunun dibindeki biriyle olmak daha kolay...ama aşk okadar kolay değil bukadar karamsar olmayın lütfen.hadi hadi,biner gidersiniz;biner gidersiniz

ah dediğin gibi netleşen dile gelen bi aşk olsa ortada , koşa koşa, seve seve yanındayım...sevgi emek ister, siz emeği verenlerdensiniz sonuna kadar mutluluklar sana canım...

Biz büyüdük ve kirlendi dünya....

Sen onun küçüklüğündeki saflığın,temizliğin bir parçası olarak kalmışsın.Çocukluğumuzdaki tatiller unutulmaz.Büyüdükçe sıkıntılar,dertler,kafamızı kurcalayan sorunlar artıyor.Tatillere bile bunları yanımızda götürüyoruz.
Çocukken öyle değil,en tasasız,en dertsiz günlerimiz,en mutlu anılarımızı o zaman yaşıyoruz.Sen bunları temsil ediyorsun.
İnşallah biraraya gelince aynı güzellikle devam edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…