Şaşkınım ama bir yanım mutlu

Ben yanlış mı anladım, yoksa öz kuzenin mi bu kişi gerçekten? Ve buna yapılan yorum açık ol mu ciddi ciddi

öz kuzen değiller baştan beri sayfaları okursak konuyu daha iyi kawrarız (cvp yazmamın sebebi açık ol diye benm söylememdir)

Son düzenleme:
Arkadaşımmmm.. Bak iyi dinle: Allah aşkına sil nereye eklediysen.Görme duyma.Neden bahsettiğinizin farkında mısınız ya? Çık dışarı başka erkek mi yok? Kan çekmiştir, boşluktandır falan filan. Sonuç? Erkeklerin kökü mü kurudu, hepsi bahane.Kız arkadaşı varmış bak bide. Yarın öbür gün babandan erkek kardeşinden de mi hoşlanacaksın,romantik romantik anlatmışsında, berbat yani içim bulandı. Kim ne derse de inanma böyle bir şeye hak verilmez. Kuzenine de bir şey çaktırma Allah muhafaza ya. Rezil olur kalırsın.Sakın git açıl falan diyorlar.Git bir Yasin mi okuyacaksın, Allah'a mı yalvarcan, içip dağıtacak mısın, git bir şey yap aklını başına topla. Benden söylemesi senin halin hal değil.

hakkaten öz değilmiş: babamın teyzesinin torunu......yorum dahi yapmıyorum.Yok artık................babanın kuzenin çocuğu......

evet öz kuzen değiliz babamın teyzesinin torunu ancak öz kuzenimden daha yakın bana şimdi ( ne yapıcağımı bilmiyorum dürüst olmadı bana başından beri hep ilgi hep ilgi tamam bugün yarın açılır derken böyle bişeyi öğrenmek beni üzdü gerçekten ....o kadar farklıydi ki yazışmalarımız benim yerimde kim olsa aynı şeyi düşünürdü...kıskandırmaya çalışması, kıskanması sürekli benim fiziki özelliklerime övgü de bulunması beni bu düşünceye itti evet bana karşı bişeyler hissediyo dedim ve bende de oluştu bu durum...belki de kızla ayrıydı bu sürede tekrar barıştılar ve face yazdığı sevgilisine hitaben yazı o kızın da yazıyı beğenmesi ile anladım sordum ilk önce kıvırdı derler ya aynen öle sürekli nasıl anladığım hafiye gibi olduğumdan bahsetti ki herşey ortada açıktı görebiliyordum...şimde ben ona nasıl açılırım...şu da var sevgilisi olan bi erkek kuzen de olsak yıllarca görüşmedik ssürekli kuzu, canım sultanım , güzelim gibi ifadelerde bulunur mu yada hatun dediğin senin gibi olur gibi cümleler (((

lütfen yorumlarına biraz daha dikkat edermisin babandan kardeşinden hoşlanıcaksın da ne demek...
herşeyden önce beni ekleyen , numaramı sesimi merak eden oydu...ilgi en başından beri ondan geldi..ki çok da yakın değiliz yıllardır görmedim ben onu bu ilgisi karşında bunu hissetmem gayet normal herhalde....

Allah akıl fikir versin size...Ne dürüst olmaması..ne münasebet.. Size o gözle baktığını nereden çıkartıyorsunuz? Akrabalık ilişkileriniz mi zayıf bilemiyorum, bu şekilde yorumluyorsunuz, bunlar çok doğal, art niyet aramışssınız.. O kız şu düşündüklerinizi duysa ne hisseder acaba. Hiç etik değil,hiç doğru değil.Baba tarafında akraba yani hem de çok yakın akraba.Ne açılması ne kapanması. Yaşınız kaç bilmiyorum ama çok yanlış düşüncelere kapılmışsınız.

Eeee? Kesin size evlenme teklif etmek için eklemiştir!!!!! Yapmayın! Bakın duymak işinize gelmediği için yorumlara dikkat etmem gerekmiyor. Çok yanlış yoldasınız.Kolay gelsin..

Bu arada ben size "siz" diye hitap ediyorum.. Siz dikkat edin bence; senli benli olduğunuza göre bu kadar kolay, bundan da bir yorum çıkarttım ben, cidden kolay gelsin. Allah'tan kuzeninizin kız arkadaşına sabır diliyorum.

saygı duyuyorum size şunu da belirteyim şehrime gelip beni görmek istediğinden bahsetti2 gün için..ve hiç akraba duymasın sadace sen bil dedi ve otelde kalmak istediğinden bahsetti bu söylediklerinden acaba sevgilisinin haberi olsa ne düşünür buyrun cevaplayın.....

Bakın ben size çok arkadaşça yaklaştım..Bakın tekrar söylüyorum.Çok normal bunlar.Başka da bir şey yazmayacağım.Sizle özel bir şey paylaşan akrabalarınız illa sizden hoşlanmalı mı... el bile bunu yapabilir.. yani inanamıyorum vallahi bakın.

sen bakma millete 1. dereceden değil kuzenin.. bence hiç umursama, muattap olma onun senin üstüne düşmesini sağla.. sonra da karışıp seni arayınca sen kimsin benim neyim oluyorsun de..

bence senden hoşlanıyor yoksa bu kadar ilgilenmezdi..

olabilir belki ben yanlış anladım herşeyi o sebeble zaten buraya konu açtım ikilemde kaldığım için..Asla ona açılma gibi durum söz konusu olamaz teşekkürler yorumlarınız için....

milletben oluyorum sanırım. Üzgünüm dost acı söyler, millet değil.Ben de bilirim he he demesini. 1. derece kuzen değil de mi..Bir gidin hastanelere, özürlü çocuklara bakın bakalım 1 mi 2 mi 3 mü sayarsınız..Ya Allah korusun..Nasıl isterseniz ne isterseniz yapın. Çok yanlış birebir aklı başında kime sorsanız söyler.Tutamadım kendimi yazdım yine ya neyse, keyfiniz bilir. Ben söyledim bitti işim.Kolay gelsin hepinize..

Aklıma geldikçe yazıyorum çünkü bu durumlar bulandırdı ya zaten kafamı..sürekli kızların ona ilgisinden bahseder bende evet bende yaşıyorum teklifler geliyyor bana da gibi şeyler söyleyince sen yaşamazsın şöyle de böyle de sen kimsin de karışıyosun diyemediğim için ya hep şuan bu durumdayım....

ah ben hala niye yazıyorum ama aaahh işte ahh.. Bakın dostun ve akrabanın cinsiyeti yoktur.Sizi yakın görmüş demekki, paylaşmış..Yani ben tüm kuzenlerimle(hiçbirine numara vermiyorum,hepsi 1. benim için) çok yakınım.Km'lerce öteden yarım saat görüşmek için geliyorlar, çünkü akrabalar birbirini özler ve böyle şeyleri yapar. Birbirleriyle sevgilileriyle bile paylaşamadıklarını paylaşırlar,çünkü aileden olmak budur.Yapmayın..Zaten ondan bir eğilim olsa ki sanmıyorum sizin itiraz etmeniz lazım. Yani ne münasebet. Bugünün yarını var, çoluğu çocuğu var. Ki dışarıda bir sürü erkek var.Siz de kendinizi yakın hissetmişsiniz belli ama bu duygusallığın sınırları vardır. Görüşmediğiniz için akrabalığınızı unutmuşsunuz,budur! Umarım bu duygularınız bir an önce geçer.Umarım

msnde beni görünce yazar ben girince o da çevrim içi olur ....yani sürekli sürekli ilgi hatta geçen hafta facede pazar dışardaydı beni dürttü noldu dedim niye dürttün sen hiç bir dürtesim geldi demesin mii...halbuki niye uğraşıyosun bu kadar demi.abi dememe izin vermeyen oydu benim çok az da içimde bişeyler olsada bu ilgi bu duruma getirdi..bugün hatta ilgilenmedim olayı öğrenmden önce aradı duymadım sonra da bir sitem niye teller açılmıyo küçük hanım zaqten nerdeyse 7/24 msnde konuşuyoruz daha ne teli yani..offff offf sen anlıyosun beni canım sağol....

He son bir şey, unuttum; sizi kıskandığını sanmayın ki sanıyorsunuz bence.. akraba olarak sahiplendiği için sen yaşayamazsın diyor.Benim kuzenlerim akrabalarımda öyle yapar.

Belki de sizin dediğiniz gibidir tüm gerçekler duygu konusunda ben onu zaten seviyorum akrabalık bağlarından kaynaklı...duygusal anlamdaki geçiş de zamanla bastırabilirim ona kayıtsız kalarak bu kadar samimi olamam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…