canım babamın teyzesinin torunu
birinci dereceden akraba değiliz ancak kuzen sayılıyoruz
canım babamın teyzesinin torunu
birinci dereceden akraba değiliz ancak kuzen sayılıyoruz
tşkler canım darısı başınaaah dediğin gibi netleşen dile gelen bi aşk olsa ortada , koşa koşa, seve seve yanındayım...sevgi emek ister, siz emeği verenlerdensiniz sonuna kadar mutluluklar sana canım...
tşkler canım darısı başınaaah dediğin gibi netleşen dile gelen bi aşk olsa ortada , koşa koşa, seve seve yanındayım...sevgi emek ister, siz emeği verenlerdensiniz sonuna kadar mutluluklar sana canım...
Fazla kaptırmayın kendinizi.
Erkekler değişebiliyor veya çok ince düşünmedikleri için karşıdaki benim davranışımı nasıl anlar demiyor.
Siz yinede herşeye hazırlıklı olun düşündüğünüzün tam tersi durumunada kendinizi hazırlayın.
Kısacası kapılmayın olursa güzel olur ama olmazsa bişey kaybetmeyin.
Kızlar merhabA belki yanılıyorum bir fikir verin bana lütfen..yıllar önce 12 yaşında halamın yanına köye gittiğimde ne tesadüf ki o da geldi oraya küçüktük daha anlamsız çatışmalar vardı aramızda bi yandan da çocuksu sevgi vardı içim de abi de diyordum üstelik arada 3 yaş vardı sonuçta...1 ay tatil sonrası herkes kendi şehrine döndü haberler alırdık ancak bir türlü görüşme fırsatı olmazdı..hiç aklımdan çıkmadı oysa hep bir köşede bugün beni ekledi arkdş olarak 1 ortak akraba sayesinde hoş sohpet ettik ben ona abi dedim.... bana abi deme dedi..... şaşırdım çok ilgiliydi çok mutlu olduğunu söylüyordu sürekli ... görüşüceğiz yine diyordu kusen, küçük hnm gibi sözcükler oysaki 12 yıl geçti hiç bu kadar samimi olcağımız gelmedi aklıma...şimdi bi tuhafım kalbim kıpır kıpır...yanılıyormuyum onda birşeyler var mı sizce kıslar :2::2:
ne oluyo ne bitiyo haberdar et canım merak ediyorum :))
Herşey güzeldi zannediyordum eylem....msnde konuştuk sürekli , beni aradı 2-3 kere çok ilgiliydi ,kıskançlıklar yapıyodu, iltifatlarda cabası...sürekli izmire geliceğinden beni de ankaraya beklediğinden bahsetti.güzelliğime övgü de bulunuyordu keza bende öyle yani 6 günde çok samimi olduk.Sİgara içtiğimi öğrendi kesinlikle biticek o sigara dedi (neyim oluyorsa ?) hayatımda biri olup ol madığını sordu giyimime karışıyodu yani kısaca herşeyimi sorguluyordu..ADI konulmamış bir ilişki gibiydi gibiydi 2 saat öncesine kadar..anladığım kadarıyla kuzeni olarak görüyo beni...tartıştık sonra artık abi demek istiyorum dedim hayır kuzu dedi..neden diye sorduğumda sebebsiz bana abi denilmesinden hoşlanmıyorum sen bilirsin dedi ve adımın yanına KARDEŞİ ekledi yani neredeyse içimdekileri dökücektim bu ilgi karşında son anda farkettik istersen sil dedim tartışınca hayır neden sileyim falan dedi yani bende büyük bir HAYAL KIRIKLIĞI oluştu.erkeklere güvenmiyorum kim olursa olsun....ne kadar dengesiz yaratıklar bunlar ya :2::2::2::2: şimdi konuşmak istemiyorum onunla
Daha adı konulmamış üstüne üstlük onca seneden sonra yüzyüze görüşülmeden bu şekilde hayatına müdahale etmesi çok yanlış. Belliki sen müdahale etmesini kaldıramamış ve tepki göstermişsin. En güzelinide yapmışsın. Henüz sevgili değilsiniz bir şey değilsiniz giyimini sigarana vs karışmasıda nedemekmiş. Buna izin vermediğin için seni tebrik ederim. Fakat yaşanan bir tartışmadan sonra hemen ben artık sana abi demek istiyorum vs tarzı konuşmanda senin yanlışın. O senin damarına basmış sen onun damarına. Sana müdahale etmeye çalışırken keşke güzellikle konuşmayı deneseydin belkide böyle olmayacaktı. Son olayı yazalı birkaç saat olmuş. Herhangi bir gelişmede yok sanırım. Bence zamana bırak. Tavır yapma ama üstünede düşme.
canım benim yaa inan çok üzüldüm biliyosun büyük bi hayal kırıklığı da ben yaşadım üzülme n'olur geçiyo zamanla inan hafifliyo en azından da seni kuzen olarak nası görüyo onu anlamadım yani sen nerden bu kanıya vardın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?