şaşkınım hocama aşık oldumm :(:)

ne durumdadın canım..ekledin mi facebook da..var mı yeni gelişmeler?olacak gibi duruor bencezemuszemus

hee sen öyle san. adam seni evlenme meraklısı bi kız sanmış, dalga geçmiş.

nasıl neye dayanarak eminsin?ben de okumuştum bu yorumu ama hiç böyle bir sonuca varamamıştım:1rolleyes:

yüzlerce öğretmen tanıyorum. onun dışında;

faldan bahsediş şekli kesinlikle laubalice.arkadaşımız niyetini çok fazla belli etmiş bence. ve o da hayran kitlesi(!)ne bir kitle daha eklemenin coşkusunu yaşıyor, o kadar.

ben de öğretmenlik yaptım çok sayıda öğretmen arkadaşım oldu fakat bana normal geldi bu konuşma öyle bir şey hissetseydim ben de bir şekilde uyarırdım.o da senin fikrin olabilir tabi......

aynen ya.
adamın niyeti olsa zaten böyle dalga geçmez
çeker kenara konuşur kızla.
resmen dalga geçiyor adam

ne durumdadın canım..ekledin mi facebook da..var mı yeni gelişmeler?olacak gibi duruor bencezemuszemus

o beni ekledi canım ben eklemedim :):lepi:
kursun veda yemeğine gittik.o da gelmişti.konuştuk güldük eğlendik.
eve döndüğümde eklemiş beni.
şimdi konuşuyoruz vakit buldukça.atamamı bekliyoruz temmuz 9 da olur mu bakalım.
çok ilgili ve çok sevecen.
mutluyummm!
teşekkür ederim canım (=

neden ortalıkta görünmediğin ortaya çıktı çok sevindim canım hayal kırıklıklarının ardından bundan sonra herşey gönlünce olur umarım :lepi:

ben de öğretmenlik yaptım çok sayıda öğretmen arkadaşım oldu fakat bana normal geldi bu konuşma öyle bir şey hissetseydim ben de bir şekilde uyarırdım.o da senin fikrin olabilir tabi......

bana göre" falda ben var mıyıım" demekte olabilir... yani öğretmenler öğrencilerine takılabilir bence... bana da hiç labali gelmedi... şakkıdı

bana göre" falda ben var mıyıım" demekte olabilir... yani öğretmenler öğrencilerine takılabilir bence... bana da hiç labali gelmedi... şakkıdı

teşekkür ederim canım.aynen öyleydi ve öyle demek istedi.öyle laubali durumu yok olmadı bu zamana kadar öyle bir şeye ben müsade etmem zaten.ve çok esprili öğretmen otoritesi olan biri de değil:umursamaz:

teşekkür ederim canım.aynen öyleydi ve öyle demek istedi.öyle laubali durumu yok olmadı bu zamana kadar öyle bir şeye ben müsade etmem zaten.ve çok esprili öğretmen otoritesi olan biri de değil:umursamaz:

herkese tepki veriyorsun ben hariç, yazdıklarım seni üzmüş olmalı. silebilirim. gerçekten.

ya kızlar anlamadığım birşey var,arkadaşımız 4 yıllık ilşkisi bitmiş,içinde kıpır kıpır birşeyler olmuş,hepiniz boşluktan falan yazmışınız,yaa bı ilşiki bitincede civi civiyi söker,daha iyisi çıkar diye pohpohlayanda bızler oluyoruz,bulunca acele etme boşluktan diyoruz,zaten arkadaşım buna konu açman yanlış olmuş,tatlım,keyfine bak,adm evli değil bişey değil,başlığı görünce evli yaşlı falan sandım,tatlım acıların dinsin,çok mutlu ol..neyi bekliceksın,yetrınce acı çektın,yas tuttun...

canımm çok teşekkür ederim..gerçekten de öyle.bir daha asla yaşayamam dediğim şeyleri yaşıyorum..ve artık geçici olduğuna inanmıyorum.,nşallah da dediğin gibi olur..ve de sen de çok mutlu ol...:1hug:

sadece 2 yaş büyük ve bekar bir erkek siz de bekar bir bayansınız etiğe uymayan hiçbirşey göremiyorum ben liseli öğrenci de değil yetişkin bireysiniz.
4 yıllık ilişki bitti diye 4 yıl acı cekmek kendinizi kahretmek zorunda da değilsiniz..aşık olmuşsunuz bunun zamanı olmaz ki yok ben yeni ayrıldım aşık olmayayım diyemezsin :) o kişiyle birşeyler tükenmiş ki ayrılık noktaısna gelinmiş ve başka birinden elektrik alabilmişsiniz ben öğretmeninize karşı olan hislerinizin boşlukta olmaktan kaynaklandıgını sanmıyorum..eger öyle olsaydı sizin için daha kolay olabilicek çevrenizde sizden hoşlanan birini seçerdiniz diye düşünüyorum bence dersane bitince facebooktan ekleyin bi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…