- Konu Sahibi neleroluyorhayatta
-
doğru bir yorum olmuş gerçekten de 15 günde ilerledi valla :) hatta etrafımdakiler o konumda birine göre çok rahat olduğunu ve kartlarını çok açık oynadığını söylüyo :))) sürekli bakışlarını yakalıyorum ve çok fazla laf vuruyor mesela..ben senin derdini anladım demeye getiriyor gibi..ilgimi anladı derslere bu kadar çok girmem pek inandırıcı gelmedi tabi..''çok çalışıyorsun ya..ne bu heyecan'' demeye başladı kaydirigubbakcemile3 dün de arkadaşım falıma bakıyordu..''nasıl çıktı mı bilebildi mi?aşk var mıymış..istemeye mi geleceklermiş seni yoksa'' diye takıldı..gerçekten çok şaşırtıyor benii
doğru bir yorum olmuş gerçekten de 15 günde ilerledi valla :) hatta etrafımdakiler o konumda birine göre çok rahat olduğunu ve kartlarını çok açık oynadığını söylüyo :))) sürekli bakışlarını yakalıyorum ve çok fazla laf vuruyor mesela..ben senin derdini anladım demeye getiriyor gibi..ilgimi anladı derslere bu kadar çok girmem pek inandırıcı gelmedi tabi..''çok çalışıyorsun ya..ne bu heyecan'' demeye başladı kaydirigubbakcemile3 dün de arkadaşım falıma bakıyordu..''nasıl çıktı mı bilebildi mi?aşk var mıymış..istemeye mi geleceklermiş seni yoksa'' diye takıldı..gerçekten çok şaşırtıyor benii
hee sen öyle san. adam seni evlenme meraklısı bi kız sanmış, dalga geçmiş.
fiyonk sen bu yorumu yaparken ciddi miydin???arkadaşım neye dayanarak söyledin sen bunu merak ettim.şaşırtıcı tuhaf bir yorum olmuş bana göre.. akannehir
bu arada neler oluyor hayattaa nerelerdesin?:ecrin_bebek:
neden tuhaf olmuş? anladığımı söyledim. ki eminim.
nasıl neye dayanarak eminsin?ben de okumuştum bu yorumu ama hiç böyle bir sonuca varamamıştım:1rolleyes:
yüzlerce öğretmen tanıyorum. onun dışında;
faldan bahsediş şekli kesinlikle laubalice.arkadaşımız niyetini çok fazla belli etmiş bence. ve o da hayran kitlesi(!)ne bir kitle daha eklemenin coşkusunu yaşıyor, o kadar.
ben de öğretmenlik yaptım çok sayıda öğretmen arkadaşım oldu fakat bana normal geldi bu konuşma öyle bir şey hissetseydim ben de bir şekilde uyarırdım.o da senin fikrin olabilir tabi......
yüzlerce öğretmen tanıyorum. onun dışında;
faldan bahsediş şekli kesinlikle laubalice.arkadaşımız niyetini çok fazla belli etmiş bence. ve o da hayran kitlesi(!)ne bir kitle daha eklemenin coşkusunu yaşıyor, o kadar.
ne durumdadın canım..ekledin mi facebook da..var mı yeni gelişmeler?olacak gibi duruor bencezemuszemus
o beni ekledi canım ben eklemedim :):lepi:
kursun veda yemeğine gittik.o da gelmişti.konuştuk güldük eğlendik.
eve döndüğümde eklemiş beni.
şimdi konuşuyoruz vakit buldukça.atamamı bekliyoruz temmuz 9 da olur mu bakalım.
çok ilgili ve çok sevecen.
mutluyummm!
teşekkür ederim canım (=
ben de öğretmenlik yaptım çok sayıda öğretmen arkadaşım oldu fakat bana normal geldi bu konuşma öyle bir şey hissetseydim ben de bir şekilde uyarırdım.o da senin fikrin olabilir tabi......
bana göre" falda ben var mıyıım" demekte olabilir... yani öğretmenler öğrencilerine takılabilir bence... bana da hiç labali gelmedi... şakkıdı
neden ortalıkta görünmediğin ortaya çıktıçok sevindim canım hayal kırıklıklarının ardından bundan sonra herşey gönlünce olur umarım :lepi:
teşekkür ederim canım.aynen öyleydi ve öyle demek istedi.öyle laubali durumu yok olmadı bu zamana kadar öyle bir şeye ben müsade etmem zaten.ve çok esprili öğretmen otoritesi olan biri de değil:umursamaz:
herkese tepki veriyorsun ben hariç, yazdıklarım seni üzmüş olmalı. silebilirim. gerçekten.
bana göre" falda ben var mıyıım" demekte olabilir... yani öğretmenler öğrencilerine takılabilir bence... bana da hiç labali gelmedi... şakkıdı
ya kızlar anlamadığım birşey var,arkadaşımız 4 yıllık ilşkisi bitmiş,içinde kıpır kıpır birşeyler olmuş,hepiniz boşluktan falan yazmışınız,yaa bı ilşiki bitincede civi civiyi söker,daha iyisi çıkar diye pohpohlayanda bızler oluyoruz,bulunca acele etme boşluktan diyoruz,zaten arkadaşım buna konu açman yanlış olmuş,tatlım,keyfine bak,adm evli değil bişey değil,başlığı görünce evli yaşlı falan sandım,tatlım acıların dinsin,çok mutlu ol..neyi bekliceksın,yetrınce acı çektın,yas tuttun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?