şaşkınım hocama aşık oldumm :(:)

neleroluyorhayatta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
550
1
46
Ankara
herkese merhaba :) aranıza katılalı çok olmuyo..
benim hep büyük konuştuğum şeyler başıma gelmiştir..ve yine aynen o durumdayım şimdi.üniversiteyi yeni bitirdim ve şu an kpss ye hazırlanıyorum.. kursa gidiyorum aynı zamanda..asıl mesele de kursta matematik hocama aşık oldum..4 yıllık ilişkim bitti dört ay önce ve çok yıprandım evlilik aşamasındaydık ama talihsizlikler yüzünden bitti!.ve ben asla aşık olamam derken oldum ..hem de aklımdan bile geçmeyecek kişiye.buna sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum.duygularımı yitirmemiş olmam güzel ama kişi imkansız gibi :kedi: arkadaşıma göre o da bana boş değil..ama emin olmak benim için çok önemli :1rolleyes:

4 yıllık ilişkinizi 4 ayda bitirip yeni bir aşka yelken açmışsınız neredeyse....

Bu aşk değil bence.Boşlukta olduğunuz için o boşluğu dolduracak birine ihtiyaç duymuşsunuz ve karşınızda bu hocanız çıkmış.

Kendinize biraz zaman verin.Yeni bir ilişki için ...

O da boş değilse gelir mutlaka.Gururunuzu çiğneyip de ilk adımı atayım demeyin sakın ola.

Bekar mı hocanız ?

Bence tamamen boşluktan kaynaklanıyor bu durum..
Kolay mı canım öyle 4 yıllık ilişkiyi geride bırakıp hemen başkasına aşık olmak..
Sadece beğenmek ve karşı tarafın ilgisinden hoşlanmak bence sizinki..
Yerinizde olsam bu işin üzerinde durmam..

bencede tamamen boşluktan.4 yıllık bir ilişki çok çabuk bitemez yada hocanıza öncedende duygularınız vardır.bence bu kdara çabuk aşık olmak kolay değil.özellikle 4 yıllık ilişkinin bitişi 4 ay olmuşken.çok iyi tartın kendinizi bence.tabiki hocanızıda seviyor olabilirsiniz ama bunu boşlukta kalmaktan yapmayın derim ben

tabi bekar benden 2 yaş büyük.boşlukta olmanın da etkisi var tabi.4 yıllık ilişki büyük bir hüsranla bitince insan bi daha ilgi duyamam gibi geliyo onun da şaşkınlığı var biraz..fikriniz için teşekkürler.şu an beklemedeyim zaten..

Kusura bakmayın bekar mı diye sordum ama...

Artık paronaya oldum bu gibi dertlerde.Evli olan adamlara aşık olan o kadar genç kızımız var ki okuduğum.Size de bu soruyu sormak zorunda kaldım.

4 yıllık bir ilişki ister hüsranla bitsin ister severek ayrılınsın unutulması çok güç olan bir durum bir kere.4 aylık değil ki bir ayda iki ayda unutulabilsin.

4 yıldan bahsediyoruz.Boşluğunuzu doldurmak istiyorsunuz haklı olarak yada olmayarak,ama zamanlamanız yanlış.

Madem beklemedesiniz o zaman kendinizi dinleyin birsüre.Bir ilişkiden çıkıp ötekine adım atmak daha çok yorar sizi.

hocama önceden duygum yok..yani daha yeni tanıyorum.ilişkimin olduğu dönemde tanımıyordum.aşıkkk olabilmek bile mutluluk verdi bana dört yılı geride bırakabilmek beni de şaşırttı kafamçokkarıştı
bu arada ben kesinlikle adım atmayı düşünmüyorum şu an..arkadaşlarım gaza getirmeye çalışıyo :)) ''kursun bitmesine az kaldı facebookdan ekle'' diyorlar :)) bana şu an için mantıklı gelmiyo .çünkü bilirsiniz öğrenci-öğretmen ilişkisi yanlış anlaşılmalara gelmez hele de özel bir kurumsa.o yüzden ben onu da zor durumda bırakmak istemiyorum..kurs bitmiş olsa neysee..

haklısınız..fikirleriniz için tşk.ederim.
beklemedeyim hem dediklerinizden yola çıkıp kendimi düşünerek hem de yanlış anlaşılmalara sebep olmamak için

[

hemen hemen herkesin fikri aynı sanırım.beklemem gerektiği ve adım atmamam yönünde.değerlendirmeye alıcam bi gelişme olursa da sizinle paylaşırım:dance:

bence de beklemelisiniz... boşluktan kaynaklı bir durum gibi geldi bana da... öte yandan yaş,drum bakımından bi sorun yok bence... kaç yaşında insansınız,2 yaş varmış aranızda... zaten hocanızda da öyle bir durum varsa kurs bittiktne sonra sizle irtibata geçecektir... yanlış durumlara yol açmamak için bekleyin diyorum ben... ve kendinizi dinleyin gerçekten onu istiyor musunuz diye... çünkü 4 yıllık ilişkinin de hatıraları var bi yanda...

ben 23 o da 25 yaşında canım ama onun benle irtibata geçme ihtimali yok işte.hoca yani sonuçta.ve öyle koyu bir muhabbetimiz yok.derste kaçamak bakışlarını yakaladım..sınıftan bir kaç kişinin de dikkatini çekmiş.ama o çok dikkat etmek zorunda ve bana ne kadar güvenebilir ki.
son gözlemlerimle ve kendimi iyice dinleyerek hareket edicem artık....kurs bitimi onu facebookdan eklemek dışında da başka bir alternatifim yok şu an..yerimseniben

bende lisedeyken tarih hocama aşık olmuştum kaydirigubbakcemile3
ne aşktı yarebbim :roflol:
bekardı hocam tabi
o aşk sayesinde össde tarihten ful çekmiştim hihoyyyt
faydalı aşk bu
ama öyle gidip aşığım diyemedm
lise bitince aşkımda bitti :hulya:

neresinden bakarsan bak bir ogrencinin dersine giren kendisine biseyler ogreten birisine asik olmasina normal bakamiyorum, ayni sekilde bir hocanin ogrencisine asik olmasina da normal bakamiyorum..
hayatta hersey olabilir dogru buna hicbir lafim yok cogu zaman kime asik olacagimiza biz karar veremeyiz hatta ama ne yaparsan yap lutfen o senin ogretmenin iken duygusal bir yakinlasma icine girme..
ek olarak 4 yillik bir iliskiden sonra yeni bi iliski icin acele etme derim..

Arkadaşlara katılıyorum,
4 senelik bir ilişkiden hemde evliliğe yakınken çıkmışsınız.
Tamamen bir boşluğa düştüğünüz için hocanıza aşık olduğunuzu zannediyorsunuz.
Evet zannediyorsunuz çünki öyle bir şey yok aslında.
Hoşlanmadır belki ama aşk olmadığı kesin.

Yalnız eğer dediğiniz gibi hocanızda size karşı boş değilse (ki ben böyle şeyleri tasvip etmiyorum sonuçta öğretmeniniz o sizin) dikkatli olun derim.
Hem dersleriniz yüzünden hemde hocanızın işi yüzünden, kaybetme riski var diye biliyorum, yani hoca öğrenci ilişkilerine sıcak bakılmaz.

zaten etik degil en basta.

arkadaşların hep söylediği söz bu. sen birine meylediyorsan arkadaşlarda hemen destek olurlar "iyi hadi, o da senden hoşlanıyor bence, git konuş..."

öğretmeniniz hayatında biri olmadığını nerden biliyorsunuz. siz ilginizden dolayı karşı tarafın davranışlarını istediğiniz tarafa çekiyor olabilirsinizsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…