şaşkınım hocama aşık oldumm :(:)

canım haklısın.ama eskisiyle çok kötü ayrıldık.şu an adının şurda geçilmesini bile haketmiyor.o defteri tamamen kapattım.ve şu anki durum için de akışına bıraktım.tşk.ederim

akışına bırakman iyi olmuş...bu tür şeyler uzun ilişkiler sonrası herkesin başına gelebilir..
o anda boşlukdan birine karşı bişeyler hissetmek normal ama bunun aşk olup olmadığını
ancak zaman gösterir.

canım benimm hayırlısı olsun inş.. =) gayet normal bir şey kendini böyle hissetmen bir insanın sana çekici gelmesi helede bu dönemlerde normal. zamana bırak olacağı varsa olur buna inananlardanım bende..
Benimde bir arkadaşım senin gibiydi güzel sanatlar kursuna hazırlanıyordu şan hocasıyla aynı yaştaydılar hemde snra oda büyük bir ayrılık yaşadı adamdan etkilendiii şimdi o adama enişte diyoruzz sempatiksalakcinni iveet evlendiler hala inanamıyoruz yaa :jeyyar: kaderde varsa neden olmasınn :sm_cool:

canımm ne güzel böyle hikayeler duyunca çok mutlu oluyorum:)) bazen herşey yolunda gidebiliyor demekyerimseniben
yeni yeni diyolağa girmeye başladık biraz geç kalmış olsam da..ve anladı kesin ben fazla belli ettim galiba:kedi: sözelciyim ve tek eksiğim matematikten olunca ee bi de üzerine ilgi olunca :))) o da sürekli gelip ders saatlerni söylüyo bana artık misafir getirdim diye diğer ders saatlerinde sınıfa alıyo daimi öğrencisi oldum yani kaydirigubbakcemile3

haklısın canım..zamanla rayına oturuyo herşey.şimdi diyalog halindeyiz.yakın bir zmanda olup olmayacağı anlaşılacaktır diye düşünüyorum.

önyargılı olmamalısın bence..şu anki durmunuz nasıl konuşuyor musunzu hiç?merak etiimsempatiksalakcinni

canım yorumun için teşekkür ederim öncelikle...bir haftadır konuşuoruz..ben bizim derslerin dışında da başka derslerde takip etmeye başladım onu:)) bana laf vuruyo ee anladı belki de :) çok çalışıosun yaa çok seviosun matematiği diyo arkadaşlarıma da sürekli aynı şeyleri söylüyo,derslerine çağırıyo muhabbet etmeye çalışıyo :)) onun dışında bakışmalarımız filan sürüyo :) ama bu şekilde sürüyo yani herhangi bir faaliyet yok :S :

bence o da sana karşı boş değil.birşey hissetmiyor olsa sana laf vurmaz muhabbet etmeye çalışmaz..aksine sen belli etmişsin bunun üzerine araya mesafe koyar..bunları yapmadığına göre durum güzel gözüküyor kanımca.biraz daha ilişki kurup facebookdan ekleyebilirsin...ilk adımı ondan beklemene gerek yok o zaten sinyal verip yeşil ışığı da yakmış sanasempatiksalakcinni kocama da ilk adımı ben atmıştımm bu aradakaydirigubbakcemile5

en yakın arkadaşlarımız bazen bizi gaza getirebilir aslında pek doğru değil şuan ki durumunuz. bence sizi ders hususunda kamçılar sizi çalışmaya teşvik eder. en güzel duygular boş verin fazla birşey beklemeyin üzülme ihtimaliiniz yüksek olur. platonik bile olsa heyacan iyidir. platonik değldir sizin ki. ama birisinin ilgisini hissetmek güzeldir. onu düşünmek ilgilendiğini hissetmek kalbinizi temizler eski kırıntılar kalmaz :))zemuszemus

ben de eklemeyi düşünüyorum canım..kurs bitince ama..benim de izlenimlerim o yönde..bişeyler olduğunu boş olmadığını anlayabiliyorum..bakalım sonu nereye varacakkkkk

öyle yapamıyorum işte şu an...mantığım tamamen devre dışı.akışına bırakmış durumdayım..hislerim beni nereye götürüyorsa oraya doğru gidiyorum..ve duygularımda azalma bir yana gün geçtikçe artan derinleşen bişey var..ne olacağı belli deil belki fazla kaptırdım ama buna engel olamıyorum :1rolleyes:

tatlım hayat o kadar kısa ki.bazen gururunu bile hiçe saymak gerekiyor bazı duygular uğruna.ben hep böyle yaşamışımdır.kimseye böyle yaşa diyemem.ama benim görüşürm bu.içinden nasıl geliyorsa öyle davran.aç duygularını.saklama.sonra pişman olursan çok geç olabilir.olumsuz olsa bile sonunda 'neden yapmadım'' sorun kalmaz..:lepi:

Ben konunuzu okuyana kadar 15 günde muhabbet ilerlemiş hocayla:)

Neyse,yazacaklarımda üç aşağı beş yukarı aynı olacaktı.
Çivi çiviyi söker ama tahtada hasar artar.
Bunu göze alıp almamak kişiden kişiye değişir.
Madem bu kadar çoşku ile yaşıyorsunuz içinizdeki duyguları...
Eee o zaman aynen devam.
Kurs bitene kadar adını koymamak(onun mesleği ve sicili açısından) şartıyla neden olmasın.
4 yıl ilişkiden sonra kaç yıl nadasa bırakacağız ki kalbimizi zaten?
Bunların süreci kalıplara bağlı değildir.
Kişilere göre değişir.

sana katılıyorum arkadaşım..ne kadar nadasa bırakabilir ki insan kalbini.aynı şeyleri ben de yaşadım çünkü biliyorum..ertelemek çözüm deil..bu arada ilk cümlen çok hoşuma gitti bi hayli güldüm süperkaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim yorumunuz için..şu an çok heyecanlıyım.içimdeki kırıntılar yerini ttalı bir heyecana bıraktı..bunları yaşamak bile benim için çok önemli.ben de aynen yola devam diyorum..on gün sonra kurs bitiyor zaten.ondan sonrası eğer bişeyler olacaksa daha rahat bir şekilde ilerleyecek ve engel ortadan kalkacaktır. :)

doğru bir yorum olmuş gerçekten de 15 günde ilerledi valla :) hatta etrafımdakiler o konumda birine göre çok rahat olduğunu ve kartlarını çok açık oynadığını söylüyo :))) sürekli bakışlarını yakalıyorum ve çok fazla laf vuruyor mesela..ben senin derdini anladım demeye getiriyor gibi..ilgimi anladı derslere bu kadar çok girmem pek inandırıcı gelmedi tabi..''çok çalışıyorsun ya..ne bu heyecan'' demeye başladı kaydirigubbakcemile3 dün de arkadaşım falıma bakıyordu..''nasıl çıktı mı bilebildi mi?aşk var mıymış..istemeye mi geleceklermiş seni yoksa'' diye takıldı..gerçekten çok şaşırtıyor benii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…