- Konu Sahibi neleroluyorhayatta
-
insan birini çok sevince unutmak için böyle girişimlerde bulunabiliyor ama o insanla ilişki yaşamaya başladığınızda eski ilişkinizi hatırlayıp rahatsız oluyosunuz..bencede üzerinde fazla durmayın daha çok yıpranırsınız..
canım benimm hayırlısı olsun inş.. =) gayet normal bir şey kendini böyle hissetmen bir insanın sana çekici gelmesi helede bu dönemlerde normal. zamana bırak olacağı varsa olur buna inananlardanım bende..
Benimde bir arkadaşım senin gibiydi güzel sanatlar kursuna hazırlanıyordu şan hocasıyla aynı yaştaydılar hemde snra oda büyük bir ayrılık yaşadı adamdan etkilendiii şimdi o adama enişte diyoruzz sempatiksalakcinni iveet evlendilerhala inanamıyoruz yaa :jeyyar: kaderde varsa neden olmasınn :sm_cool:
akışına bırakman iyi olmuş...bu tür şeyler uzun ilişkiler sonrası herkesin başına gelebilir..
o anda boşlukdan birine karşı bişeyler hissetmek normal ama bunun aşk olup olmadığını
ancak zaman gösterir.
neden olmasın ?
ama dikkat edin, sizin ilginizi farkedip de o yüzden ilgiliymiş gibi gözüküyo olmasın. erkek milleti en nihayetinde...
herkese merhaba :) aranıza katılalı çok olmuyo..
benim hep büyük konuştuğum şeyler başıma gelmiştir..ve yine aynen o durumdayım şimdi.üniversiteyi yeni bitirdim ve şu an kpss ye hazırlanıyorum.. kursa gidiyorum aynı zamanda..asıl mesele de kursta matematik hocama aşık oldum..4 yıllık ilişkim bitti dört ay önce ve çok yıprandım evlilik aşamasındaydık ama talihsizlikler yüzünden bitti!.ve ben asla aşık olamam derken oldum ..hem de aklımdan bile geçmeyecek kişiye.buna sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum.duygularımı yitirmemiş olmam güzel ama kişi imkansız gibi :kedi: arkadaşıma göre o da bana boş değil..ama emin olmak benim için çok önemli :1rolleyes:[/QUO
konunu okudum arkadaşım..öyle büyük konuşacak bişey gelmemiş ki başına..yorumlarına baktım aranızda da iki yaş varmış ikiniz de olgun insanlarsınız karşılıklıysa neden olmasın kiiii allah gönlüne göre versiiiiinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım bilemem artık orasını..ama niye böyle bişey yapsın ki..öyle gibi durmuyor ama erkek milleti doğru diosunn
önyargılı olmamalısın bence..şu anki durmunuz nasıl konuşuyor musunzu hiç?merak etiimsempatiksalakcinni
canım yorumun için teşekkür ederim öncelikle...bir haftadır konuşuoruz..ben bizim derslerin dışında da başka derslerde takip etmeye başladım onu:)) bana laf vuruyo ee anladı belki de :) çok çalışıosun yaa çok seviosun matematiği diyoarkadaşlarıma da sürekli aynı şeyleri söylüyo,derslerine çağırıyo muhabbet etmeye çalışıyo :)) onun dışında bakışmalarımız filan sürüyo :) ama bu şekilde sürüyo yani herhangi bir faaliyet yok :S :
bence o da sana karşı boş değil.birşey hissetmiyor olsa sana laf vurmaz muhabbet etmeye çalışmaz..aksine sen belli etmişsin bunun üzerine araya mesafe koyar..bunları yapmadığına göre durum güzel gözüküyor kanımca.biraz daha ilişki kurup facebookdan ekleyebilirsin...ilk adımı ondan beklemene gerek yok o zaten sinyal verip yeşil ışığı da yakmış sanasempatiksalakcinni kocama da ilk adımı ben atmıştımm bu aradakaydirigubbakcemile5
en yakın arkadaşlarımız bazen bizi gaza getirebilir aslında pek doğru değil şuan ki durumunuz. bence sizi ders hususunda kamçılar sizi çalışmaya teşvik eder. en güzel duygular boş verin fazla birşey beklemeyin üzülme ihtimaliiniz yüksek olur. platonik bile olsa heyacan iyidir. platonik değldir sizin ki. ama birisinin ilgisini hissetmek güzeldir. onu düşünmek ilgilendiğini hissetmek kalbinizi temizler eski kırıntılar kalmaz :))zemuszemus
öyle yapamıyorum işte şu an...mantığım tamamen devre dışı.akışına bırakmış durumdayım..hislerim beni nereye götürüyorsa oraya doğru gidiyorum..ve duygularımda azalma bir yana gün geçtikçe artan derinleşen bişey var..ne olacağı belli deil belki fazla kaptırdım ama buna engel olamıyorum :1rolleyes:
Ben konunuzu okuyana kadar 15 günde muhabbet ilerlemiş hocayla:)
Neyse,yazacaklarımda üç aşağı beş yukarı aynı olacaktı.
Çivi çiviyi söker ama tahtada hasar artar.
Bunu göze alıp almamak kişiden kişiye değişir.
Madem bu kadar çoşku ile yaşıyorsunuz içinizdeki duyguları...
Eee o zaman aynen devam.
Kurs bitene kadar adını koymamak(onun mesleği ve sicili açısından) şartıyla neden olmasın.
4 yıl ilişkiden sonra kaç yıl nadasa bırakacağız ki kalbimizi zaten?
Bunların süreci kalıplara bağlı değildir.
Kişilere göre değişir.
Ben konunuzu okuyana kadar 15 günde muhabbet ilerlemiş hocayla:)
Neyse,yazacaklarımda üç aşağı beş yukarı aynı olacaktı.
Çivi çiviyi söker ama tahtada hasar artar.
Bunu göze alıp almamak kişiden kişiye değişir.
Madem bu kadar çoşku ile yaşıyorsunuz içinizdeki duyguları...
Eee o zaman aynen devam.
Kurs bitene kadar adını koymamak(onun mesleği ve sicili açısından) şartıyla neden olmasın.
4 yıl ilişkiden sonra kaç yıl nadasa bırakacağız ki kalbimizi zaten?
Bunların süreci kalıplara bağlı değildir.
Kişilere göre değişir.
sana katılıyorum arkadaşım..ne kadar nadasa bırakabilir ki insan kalbini.aynı şeyleri ben de yaşadım çünkü biliyorum..ertelemek çözüm deil..bu arada ilk cümlen çok hoşuma gitti bi hayli güldüm süperkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?