Şaştım kaldım

Canan1992

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
379
199
123
33
  • Arkadaşlar merhaba benim eşim 1 yıldır cezaevinde. az önce kaynım kv aradı dedi ki beni falanca karakoldan aramışlar işte cezaevinde ki şunun eşi gelsin yarın 9 da karakola diye. Bende dediği karakolu netten bulup aradım işte memur arkadaş dedi ki böyle birşey yok ama gündüz grubu aramış olabilir ne niyetle bilmiyorum dediler. Sonra kaynımı arattım numarayı yolla hangi numara aradı diye. Yolladı bu defa cep numarası yine aynı kişi çıktı telefona. Şimdi sormak istediğim şu. Bana verdiği numara netten bulunabilir bir numara. Kaynım ile bir meselemiz var onunla hiç muhatap olmuyorum. Açıkçası güvenmiyorum da. Polis neden Kaynımı arasın ki isterse beni bulamaz miydi ne alaka o. Yada tamam çağırdı 1 yıl sonra ne alaka beni çağırıyorlar karakola eşim için?

Vasi oldunuz mu

Hükümlü ise vasi atanır ve eşi varsa bu genelde eşi olur

Buna ilişkin tebligat yahut menfaat çatışmadı araştırması vs olabilir
Evet eşimin vasisi benim. Eve kağıt gelmişti. Kağıtta şey yazıyordu vasi olmak istemiyorsanız mahkemeye baş vurun. 15 gün içinde başvuru olmazsa vasisi sizsiniz. Ama neden o Kaynım peki!

Evet eşimin vasisi benim. Eve kağıt gelmişti. Kağıtta şey yazıyordu vasi olmak istemiyorsanız mahkemeye baş vurun. 15 gün içinde başvuru olmazsa vasisi sizsiniz. Ama neden o Kaynım peki!

Düşünüp Can'ınızı sıkmayın

Ararsınız yarın öğrenirsiniz

Yok derlerse de umursamazsınız

Kaynınız Kv ile mi yaşıyor ya da memleket ile bağlantılı mı

Karakol sizin semtin mi onların semtinin mi

Bir de yani kötüniyetli olsa ne yazar seni karakoldan aradılar demiş aramasalar ve böyle dese size zararı ne olabilir ki

En fazla arar öğrenirsiniz

Düşünüp Can'ınızı sıkmayın

Ararsınız yarın öğrenirsiniz

Yok derlerse de umursamazsınız

Kaynınız Kv ile mi yaşıyor ya da memleket ile bağlantılı mı

Karakol sizin semtin mi onların semtinin mi

Bir de yani kötüniyetli olsa ne yazar seni karakoldan aradılar demiş aramasalar ve böyle dese size zararı ne olabilir ki

En fazla arar öğrenirsiniz
Ya burda yazamayacağm bir olay geçti aramızda ondan korkuyorum açıkçası bilmiyorum doğru söylüyor olabilir ama içime kurt düştü

Meselemiz var demişsiniz acaba sizi evdenmi gödermek istediki
Ben normalde kendi evimdeyim şu sıralar kaynanama geldim oda burda olduğumu biliyor beni tek mi yakalamak istedi bilmiyorum şimdi kötü düşünmek istemiyorum da neden o yani ne alaka onu arıyorlar hadi bana ulaşamadı polis anne olmaz mı ilk tercih? Neden kardeş ve 3 erkek kardeş arasında o? Numarasını mi bırakmış onlara anlamadım

Gitmeyin bence normal bisey degil bir dolap donuyo gibi.
Ziyaret gorus falan yok mu o zaman gidin esinizi görmeye neden sizi aramiyo madem oyle polis. Anormallik var
Eşim 1 yıldır içer de şimdi değil ki. Arkadaş vasi ile alakalı olabilir dedi burda bir arkadaş. O olabilir mi bilmiyorum ki

Back
X