Şaştım kaldım

Bence de.Ben olsam hiç gitmem.Sabah ara.Gelişmeleri yazarsın.
İşte bugün aradım dediler uğra bi konuyu anlayalım diye. En iyisi gideyim. Ama tek gitmeyeyim. Bakalım mesele neymiş. Umarım doğrudur. Gelişmeleri söylerim. Sabaha kadar uyku tutmaz artık. Bir de numarayı yollasn diyorum bağırıyor yalan mı söylüyorum diye.

Yarin cezaevini arayin oradan net bilgi alin kendi ailenize de haber verin bir bilene buyuge danisin ve bence de gitmeyin. Cezaevini arayinca şu kisinin esiyim bir konu mu var diyin?

Yerinize ailenizden birini gönderseniz?
Yani böyle böyle birşey olmuş, kendisi tuzak olabilir diye gelmekten çekindi, gerçekten buradanmı aranmış ne için aranmış filan diye iyice öğrenip gerkirse ondan sonra gitseniz?

Yarin cezaevini arayin oradan net bilgi alin kendi ailenize de haber verin bir bilene buyuge danisin ve bence de gitmeyin. Cezaevini arayinca şu kisinin esiyim bir konu mu var diyin?
Ben tek saçma bulmadım konuyu değil mi? Aklıma bir tek vasi ve maaş geldi. Ee maaşn karakolla işi yok yengem de alıyor. Vasi de zaten adliye ile alakalı bence

Konunun basi sacma kayniniz niye sizi karakola yonlendiriyor ki ne amaci olabilir.hadi baska bi yere cagirmis olsa neysede niye illa karakol.oraya gittiginizde yalan soyluyorsa soyledigi yalan ortaya cikacak.ayrica size gitmenizi istedigi karakol uzak bi yerde mi yada sizin bagli olmadiginiz bi mahallede mi.

Yerinize ailenizden birini gönderseniz?
Yani böyle böyle birşey olmuş, kendisi tuzak olabilir diye gelmekten çekindi, gerçekten buradanmı aranmış ne için aranmış filan diye iyice öğrenip gerkirse ondan sonra gitseniz?
Ailem meselenin ne olduğunu bilmiyor onları üzmek istemiyorum. Kuzenim var ona anlattım tek göndermem seni diyor. Beraber gideceğiz. Abisinin numarasının onlarda olma ihtimali size ne kadar uygun geliyor

Konunun basi sacma kayniniz niye sizi karakola yonlendiriyor ki ne amaci olabilir.hadi baska bi yere cagirmis olsa neysede niye illa karakol.oraya gittiginizde yalan soyluyorsa soyledigi yalan ortaya cikacak.ayrica size gitmenizi istedigi karakol uzak bi yerde mi yada sizin bagli olmadiginiz bi mahallede mi.
Ya tamam ben kuruyor olabilirim uzak bir yer değil karakol. Sadece demek istediğim neden o kaynımı arasınlar. Tesadüf mü

yahu ne tuzagi??
adam bos bi eve yada dag basina cagirmamis ya sizi
anlamadim ki akliniza ne geliyor
karakola gidince polisler size ne yapacak?
kayniniz polis mi? o yuzden mi korkuyorsunuz?
alin yaniniza ailenizden birini gidin sorun

yahu ne tuzagi??
adam bos bi eve yada dag basina cagirmamis ya sizi
anlamadim ki akliniza ne geliyor
karakola gidince polisler size ne yapacak?
kayniniz polis mi? o yuzden mi korkuyorsunuz?
alin yaniniza ailenizden birini gidin sorun
Kaynım polis değil. Onunla bir meselem vardı. Bende bunu kendi ailesine anlattım. Anlattığımı tahmin ettiğini düşünüyorum. Ya tamam doğru söylüyor olabilir. Ama ben varken annesi varken 3 tane daha abisi varken neden polis onu arıyor? Polis bana birşey yapmayacak ama o saatte orda olacağımı o bilecek

Kaynım polis değil. Onunla bir meselem vardı. Bende bunu kendi ailesine anlattım. Anlattığımı tahmin ettiğini düşünüyorum. Ya tamam doğru söylüyor olabilir. Ama ben varken annesi varken 3 tane daha abisi varken neden polis onu arıyor? Polis bana birşey yapmayacak ama o saatte orda olacağımı o bilecek
karakolda oldugunuzu bilse ne yapicak?
siz bu adamdan korkiyorsaniz karakola gitmisken hakkinda sikayetci de olun
ayrica esiniz onun telefonunu birakmis olabilir , poliste kaydi olabilir vs vs
karakoldaki polis sizin aranizdaki husumeti nerden bilsin?
valla dusunce yapiniz karsisinda sastim kaldim bende

Belki yaşadıklarımı bilseniz şaşıp kalmazdınız. Bilmeden sasmak normal

Ha bu arada iki defa karakolu da aradım adımı soy adımı söyledim ama yok onlarda anlamadı. Yarın gelin konuyu anlayalım dediler. Normal mi bu. Polis bilmez mi kimi ne için aradığını

Bir endişeniz varsa yarın sabah tekrar arayıp net bilgi almaya çalışın . Eğer giderseniz , tedbirli olmak adına yaniniza kv nizi de alıp öyle gidin karakola . Annesi yaninizdayken kendinizi daha güvende hissedersiniz .

Belki yaşadıklarımı bilseniz şaşıp kalmazdınız. Bilmeden sasmak normal
sadece yazdiklariniza yorum yapabiliyoruz
anlatmadiginiz kismiyla ilgili bilemedigimizden yorum yapmamiz da mumkun olmuyor haliyle
ama su yazdiklarinizla bana cok paranoyakca dusunuyo gibi geldiniz ama tabi nedenlerini vs bilemem

Bir endişeniz varsa yarın sabah tekrar arayıp net bilgi almaya çalışın . Eğer giderseniz , tedbirli olmak adına yaniniza kv nizi de alıp öyle gidin karakola . Annesi yaninizdayken kendinizi daha güvende hissedersiniz .
Aynen öyle. Bakalım ne olacak yarın ne diyecekler.

Ha bu arada iki defa karakolu da aradım adımı soy adımı söyledim ama yok onlarda anlamadı. Yarın gelin konuyu anlayalım dediler. Normal mi bu. Polis bilmez mi kimi ne için aradığını
nobet degisimi olduysa bilmezler
cok tedirginseniz gitmeyin , yerinize baskasini gondeein

Haklı olabilirsiniz gideceğim de tek gitmeyeceğim bakalım ne diyecekler
insallah hayirli bir istir
bosuna uzup stres yapmayin kendinize
yatin uyuyun takmayin kafaniza
koru birsey olsa zaten polis coktan evinize gelirdi
prosedurle alakali bir durumdur buyuk ihtimalle

Ne yasadiniz kayniniz size mi asildi taciz mi etti.
Karakola giderken size birsey mi yapabilir.
Ya da evinizde siz yokken mi girebilir evinize.

Mantiksiz aslinda nerden bakilirsa madem seni cagiracaklar sistemden numaraniz bulunur aslinda ama burasi turkiye tabii hersey olasi

Back
X