Şaştım Kaldım

KapicininBitliKizi

Guru
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
2.995
23
358
İstanbul
Umarım konuyu dogru yere acmısımdır kızlar benım sorunum komsum daha dogrusu komsuda degıl esımın arkadasının esı aynı semtte ıkı sokak otemde oturuyorlar gelelım sorunuma fbnın macı oldugu gun evde esım ben ve kızım oturyorduk bende can sıkıntısından kalktım mutfaga gırıstım dolap falan bosalım oyle cansıkıntısından temızlıordum saatte nerdeyse 10 falandı onuda gecıyordu herkez kornalara basa basan bagdat caddesıne kutlamaya gıdıyordu bırden kapı caldı bende kaynım geldı sandım kapıyı actım kaynım ve esımın arkadasının esı ve kızı gelmısler sasırdı o saate gorunce aa ne oldu nıye geldınız dıye sordum saskın bı halde o saatte bana normalde kımse gelmez ewe gırdıler kızlar oynuyor bunun surat bes karıs hayırdır ne oldu dedım sana kızdım demezmı.Hayırdır ben naptım dedım neymıs ben ıcerı gırınce a ne oldu nıye geldınız demısım darılmıs yok esımle gelseydım o gerı donerdı vallaha bu lafına demezmı delırdım dedım canım ben gecenın 10 da gelsem kızımla kapına sen demezmısın hayırdır ne oldu neden geldın dıey yok demezdım dedı ıyıce delırıdm sustum kusmus bana yolda gorunce laf bıle atmıyor bende bakmıorum .Şımdık kızlar sız dın bana ben yanlıs bıseymı dedım kıme dedıysem hak verdı gecenın 10 da evlı bı kadın kzını almıs cat kapı gelınce dedım esınle kavga ettı galıba sasırdım sorudm ne oldu nıye geldın dıye ıkı gundur kafama takdım delı olucam haksızmıyım haklımı .Çok uzun oldu ama

Valla gayet haklısınız..Kötü niyet yok ki bunda..O saatte yada sabahın erken saatınde gelen mısafır veya telefona hayırdır diye baslarım ben..Alınan alınsın..önemli olan yüz ifadesidir..Deyiş şeklidir..Boşverın haklısınız..

ya kuzu o degıl bıde ben bu ınsana mesafe koymaya gayret gosterıyorum cok patavatsız bı hatun yatak odasını her yerde anlatır agzından kufur eksık olmaz hep belden asagı konsuur delı oluyorum kucuk kızına bıle sen bılmem ne mı ıstıorsund er sok olurum kac kere uyardım bana gelır eger bornoz yada havlu gorduyse evın ıcınde aa ıs vardı galıba der kızarım ne alaka ılakı bıseymı yapınca dus alınrı dıye mesafe koydum gecede oyle gelınce sok oldum yıne kotu ben oldum

bence sen haklisin biri o saate habersiz benim kapima gelse bende sorardim niye geldin diye acaba esiylemi kavga etti diye dusunurum ne sasmis o saatte hem suclu hem guclu boswer takma sen kotu niyetle sormamissinki o yanlis...:nazar:

ya kuzu o degıl bıde ben bu ınsana mesafe koymaya gayret gosterıyorum cok patavatsız bı hatun yatak odasını her yerde anlatır agzından kufur eksık olmaz hep belden asagı konsuur delı oluyorum kucuk kızına bıle sen bılmem ne mı ıstıorsund er sok olurum kac kere uyardım bana gelır eger bornoz yada havlu gorduyse evın ıcınde aa ıs vardı galıba der kızarım ne alaka ılakı bıseymı yapınca dus alınrı dıye mesafe koydum gecede oyle gelınce sok oldum yıne kotu ben oldum

yok artık yaaa..kadın bayağı dengesiz biriymiş...bence bu olay iyi oldu..iyi ki öyle dediniz belki kotdugunuz mesafeyı daha da güçlendirir ve umarım daha da gelmez!!

Ciddi ciddi alınmış mı yani..
Ben de sorardım sıradan olmayan bu geliş şeklinde
Ben kendi arkadaşıma da derim habersiz gelse aa hayırdır diye

madem mesafe koymakta istiyodun.gayet yerinde olmuş.hiç sevmem öyle kadınları bırak dagnık kalsın sen yanlış bişi söylemedin sonuçta gecenin bi vakti çat kapı gelen o..

O saatte kim gelse insan şaşırır tabii sen en iyisi muhabbetini kes bu bayanla madem bel altı konuşuyormuş sürekli rahatsız olduğununda söylemişsin ...

açıkcası gelen misafire ne olursa olsun pat diye yüzüne "niye geldin" denmez..yani keşke bir buyur edip laf arasında sorsaymışsın..yani alınganlık değildir o ama gücenmesi doğaldır..alışkın olmadığından belki korktun birden görünce öyle yada şaırdığın için yaptın ama yinede daha kapıda "neden niye geldin" denmezki be arkadaşım..bu senin yanlış anlaşılmana sebep olur..istemiyorsunda hiç memnun olmamışsın gibi anlam çıkıyor yani..bana mesela bir arkadaşım telde aradımda "niye aradın dedi ve ben bişey demeden özürdiledi ve niyetini anlattı bence sende yapmalısın..niyetini söyle bana kalırsa..dediğim gibi kapıda daha pat diye "neden geldin hayırdır" denmez..yanlış anlama lütfen ama ayıp etmişsin bana göre..

bende gece vakti kaynınız ile ne işi var ona şaşırdım.kapıdamı karşılaşmışlar?çoğu insan o vakitlerde yatar dinlenir.terbiyesizlik etmiş.ağırına gitmişse sizinle muhabbet keser sizde rahat nefes alırsınız.yok gelir ise zaten arsızın tekiymiş dersiniz.boşverin böyle saçma sapan tavır için canınızı sıkmayın bence....

Son düzenleme:

aa ben çok terbiyeli saygılı sanmıştım ama bu yorumu görünce fikrim değişti..bu durumda sizde haklısınız..nerde nasıl davranacağını bilmeyen insana benimde saygım yoktur yada hakettiği kadardır arkadaşım..hiç takma madem salla..keşke laf sokar gibi "bi haber verseydiniz daha ii olurdu" deseymişin..

Bence ayıp etmişsiniz.. Saat kaç olursa olsun, kapıya gelen insana "aaa niye geldiniz" demek çok çirkin.. bende olsam bozulurdum..:63:

Back
X