- Konu Sahibi KapicininBitliKizi
Umarım konuyu dogru yere acmısımdır kızlar benım sorunum komsum daha dogrusu komsuda degıl esımın arkadasının esı aynı semtte ıkı sokak otemde oturuyorlar gelelım sorunuma fbnın macı oldugu gun evde esım ben ve kızım oturyorduk bende can sıkıntısından kalktım mutfaga gırıstım dolap falan bosalım oyle cansıkıntısından temızlıordum saatte nerdeyse 10 falandı onuda gecıyordu herkez kornalara basa basan bagdat caddesıne kutlamaya gıdıyordu bırden kapı caldı bende kaynım geldı sandım kapıyı actım kaynım ve esımın arkadasının esı ve kızı gelmısler sasırdı o saate gorunce aa ne oldu nıye geldınız dıye sordum saskın bı halde o saatte bana normalde kımse gelmez ewe gırdıler kızlar oynuyor bunun surat bes karıs hayırdır ne oldu dedım sana kızdım demezmı.Hayırdır ben naptım dedım neymıs ben ıcerı gırınce a ne oldu nıye geldınız demısım darılmıs yok esımle gelseydım o gerı donerdı vallaha bu lafına demezmı delırdım dedım canım ben gecenın 10 da gelsem kızımla kapına sen demezmısın hayırdır ne oldu neden geldın dıey yok demezdım dedı ıyıce delırıdm sustum kusmus bana yolda gorunce laf bıle atmıyor bende bakmıorum .Şımdık kızlar sız dın bana ben yanlıs bıseymı dedım kıme dedıysem hak verdı gecenın 10 da evlı bı kadın kzını almıs cat kapı gelınce dedım esınle kavga ettı galıba sasırdım sorudm ne oldu nıye geldın dıye ıkı gundur kafama takdım delı olucam haksızmıyım haklımı .Çok uzun oldu ama