- 18 Nisan 2025
- 208
- 140
- 18
- 24
Haaa o zaman sen gebesin ben degilim shajahaBenim geçen defa göğüslerim 5. Haftadan sonra şilmeye hassaslaşmaya başladı şuan yine hiç bişi yok
Nasip bilemeyiz bikaç gğne netleşecek kuzu senin de benim de bakalım nolcakkkHaaa o zaman sen gebesin ben degilim shajaha
Aynen bugun su testi alim maybebaby die bir tane marka hic duymamistim ablama almistim ablamin ama herhalfe adeti gecmisti yani direk cikardi saniyesinde erken gebelik testi onu alcam denicem olsa cikarir bence adetten 3 gün öncesine kadar cikariorNasip bilemeyiz bikaç gğne netleşecek kuzu senin de benim de bakalım nolcakkk
Yarın sabah mı yapcannAynen bugun su testi alim maybebaby die bir tane marka hic duymamistim ablama almistim ablamin ama herhalfe adeti gecmisti yani direk cikardi saniyesinde erken gebelik testi onu alcam denicem olsa cikarir bence adetten 3 gün öncesine kadar cikarior
Evet iste bugun alcam sabah yapcam yani pazartesiYarın sabah mı yapcann
Yarın büyük günnnEvet iste bugun alcam yarin sabah yapcam
İlişkiden sonra kaçıncı gününüz pekiEvet iste bugun alcam sabah yapcam yani pazartesi
Bat geçince olmuştu geçen ama herkeste farklıdırYerleşme kanaması gibi lekelenen var mı peki arkadaşlar ?
Evet iste bugun alcam yarin sabah yapcam
Kiz sende yerlesme kanamasi olfumuBat geçince olmuştu geçen ama herkeste farklıdır
Kürtaj olduğum gebelikte olmuştu kuzu oKiz sende yerlesme kanamasi olfumu
Evet ya cidden öyle. Arkadaslarım demişti ama hem evlendikten sonra hem de yaş 28den sonra kilo geliyo diyeAynen ben de öyle eskiden inişli çıkışlı oluyodu şimdi bi çıkıyo inmiyoo
Öyle cidden ben de eskiden verebiliyodum ama artık veremiyorumEvet ya cidden öyle. Arkadaslarım demişti ama hem evlendikten sonra hem de yaş 28den sonra kilo geliyo diye
Canım sende ekstra problem yoktu demi ben de pcos var mesela bi de ovulasyon testi denedin miEvet ya cidden öyle. Arkadaslarım demişti ama hem evlendikten sonra hem de yaş 28den sonra kilo geliyo diye
Yok kiz diorum ya karnim sismis hep gaz bi kabiz bi ishal garibimKızlar bi tek benim mi çok gaz ım var
İlginççç Allahım sabah olsa da bi baksak ne var ne yokkYok kiz diorum ya karnim sismis hep gaz bi kabiz bi ishal garibim
Bende tam emin değilim 11 nisanda akıntım başladı ama 15inde galiba çok sancılandım 1,2 damla akıntıda kan gördüm yumurta kanamasıymış buraya da yazmıştım galiba benim 15 nisan yumurta çatlaması falan oldu ondan sonra 14 gün olunca adet oluyor dimiKaç gün vardı senin ya ben kürtajdan sonra emin değilim ne zaman olurum ama yumurtlamadan sonra 13 gün oldu bugün yarın 14 olcak 30 martta adet başladı denebilir benim leke leke geliyodu kürtajdan sonra bi Ay kesilmedi ama 1 inde tam söküldü 4 gün sonra tamamen bitti ben de yumurtlamaya göre hesaplıyorum
Bende neredeyse 10 gündür var biraz hafifliyor sonra tekrar oluyorKızlar bi tek benim mi çok gaz ım var
Bende 25 im 26 olcam daha 50 kiloyu göremedim hep zayıfım sksksk belki bende gebelikte alırım artıkEvet ya cidden öyle. Arkadaslarım demişti ama hem evlendikten sonra hem de yaş 28den sonra kilo geliyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?