Aslında bende biraz korkuyorum daha önce de erken öğrenip kimyasal geçirdim ya üzülmek de istemiyorum kararsızım hep Bi yanımda kıpır kıpır test yapmak istiyorumAy çıldırcam bu erkekler varyaaaa bence sabah al ama sen bilirsin yine dee yumurtlamadan epey geçiyo varsa görünür artıkkk
Ben kimyasal değil boş gebelik geçirdim beta güzel yükseldi hiç sıkıntı yoktu sadece bebiş oluşmadı ama gebelik 7 haftaya kadar devam etti şimdi de diyorum eğer nasip olursa 6 haftalık olana kadar gitmeyeyim doktora stres yapmayayımAslında bende biraz korkuyorum daha önce de erken öğrenip kimyasal geçirdim ya üzülmek de istemiyorum kararsızım hep Bi yanımda kıpır kıpır test yapmak istiyorum
Yaaa hayırlısı olsun kuzu ama bizim beklemelerimizi göz önünde bulundurarak evlendikten sonra geciktirmeee bebiş fikriniiKizlar kesin adet olucam hissediorum alt karnimda biraz bisiler
Tabi ama test aldim genede yapicam kiz sanki bisi dokanmis banaYaaa hayırlısı olsun kuzu ama bizim beklemelerimizi göz önünde bulundurarak evlendikten sonra geciktirmeee bebiş fikrinii
Yap yappp sabah hepimiz yapalımmmTabi ama test aldim genede yapicam kiz sanki bisi dokanmis bana
Kiz sen tereddüde girme sen gebesin ahahahahBenim korkum şu yumurta pvulasyon testinde silikleşti bi gün sonra doktora gittim dedim çatlamış mı dedi kist var ya kiste dönmüş ya çatlamış bu yüzden bi tereddütüm var bu konuda fikri olan var mı acaba
Yaaa içim eriyoooKiz sen tereddüde girme sen gebesin ahahahah
Yapacam insallah bakalim ne cikcak bende farkli olan hep idrara cikmamdi suan normal ama birde gögüs agrisi normalfe glgüs ucumda agri böyle olmazdi adetten önce bilmiom belki simdi dikkat etmiste olabilirim ama sanmiorum ya birde bir sag bi sol kasigim kalcam agrior daha cok sol kasigim ve bacagima da vuruorYap yappp sabah hepimiz yapalımmm
Pozitif manifestleyelimYaaa içim eriyooo
Benim de sol kasığım yavaştan ben burdayım diyoooYapacam insallah bakalim ne cikcak bende farkli olan hep idrara cikmamdi suan normal ama birde gögüs agrisi normalfe glgüs ucumda agri böyle olmazdi adetten önce bilmiom belki simdi dikkat etmiste olabilirim ama sanmiorum ya birde bir sag bi sol kasigim kalcam agrior daha cok sol kasigim ve bacagima da vuruor
Evvettt ebrara hamilesin diyip durmuştummPozitif manifestleyelim
Eeh tamam iste ahaha sende gebesinnn gebisssEvvettt ebrara hamilesin diyip durmuştumm
Belki de olabilir kuzu yaKiz kusura vakma ama ben dün cok aci yedim acaba bugun o yuzdenmi bu kadar büyük tuvalete ciktim aciya aliskin degilim cok
Neyse son saatler insallah belli olcak ben erken gebelik testi aldim adetten 4 gün öncesine kadar cikariorBelki de olabilir kuzu ya
YaaaaEeh tamam iste ahaha sende gebesinnn gebisss
Hadi inşAllahhh gönlümüze göre olsun evet son saatler ya şükür bi öğrenelim deee rahatlayalımmNeyse son saatler insallah belli olcak ben erken gebelik testi aldim adetten 4 gün öncesine kadar cikarior
Ama bence gebe gibisin sen yaaa ne bileyimKiz banada hep gebesin gebesin dedin simdi yanlis manifestlemis olmayasin ahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?