Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Geçmiyoooooo bu gece hem de hiç geçmiyooo

Evet yaa nisan ayı bana çok uzun geldi gerçekten
İki üç gün önce Awox yaptım onda yoktu çizgi ama sonra okudum burda çok hassas bi test değilmiş sanırım erken gebeliklerin algılamıyormuş. O yüzden öylesine yaptım bunuda kaset deniyim diye keşke ilk idrarla yapsaydım

Geçmiyoooooo bu gece hem de hiç geçmiyooo
Ay dün yazmışsın galiba, eşim nöbette iken geç uyuyorum diye bende öyleyim biliyor musun bazen 4 te uyuduğum da oluyor sjsnsn Ah keşke nöbetler olmasa 8,5 çalışsalar bizde yalnız kalmasak tek başına zaman da geçmiyor

Kesinliklee valla yaa şimdi burda uğultulu rüzgar var gel de uyu

Onu da çok erken yapmışsın ondan çıkmadı belki de ilk idrarla yapmaya dikkat et fazla testin var mı sabah sende yap

Ama testi yaptım anında çıkmadı sonra kaldırdım yemek yedikten sonra baktım böyleydi çizgi ne zaman çktı bilmiyorum ilk idrar değil
Kurums da olabilir gec cikmis keske basinda bi 5-10 dk bekleseydin sonra yemek yeseydin birde ilk sabah idrariyla yapin ya böyle erken gebeligi aksam veya gün icinde yaptiginiz idrarla ögrenemssiniz

Kurums da olabilir gec cikmis keske basinda bi 5-10 dk bekleseydin sonra yemek yeseydin birde ilk sabah idrariyla yapin ya böyle erken gebeligi aksam veya gün icinde yaptiginiz idrarla ögrenemssiniz
Kaçıncı dakikada çıktığını hiç bilmiyorum ilk beş dakika da da olabilir yarım saat sonra da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…