İki üç gün önce Awox yaptım onda yoktu çizgi ama sonra okudum burda çok hassas bi test değilmiş sanırım erken gebeliklerin algılamıyormuş. O yüzden öylesine yaptım bunuda kaset deniyim diye keşke ilk idrarla yapsaydımEvet yaa nisan ayı bana çok uzun geldi gerçekten
Ay dün yazmışsın galiba, eşim nöbette iken geç uyuyorum diye bende öyleyim biliyor musun bazen 4 te uyuduğum da oluyor sjsnsn Ah keşke nöbetler olmasa 8,5 çalışsalar bizde yalnız kalmasakGeçmiyoooooo bu gece hem de hiç geçmiyooo
Kesinliklee valla yaa şimdi burda uğultulu rüzgar var gel de uyuAy dün yazmışsın galiba, eşim nöbette iken geç uyuyorum diye bende öyleyim biliyor musun bazen 4 te uyuduğum da oluyor sjsnsn Ah keşke nöbetler olmasa 8,5 çalışsalar bizde yalnız kalmasaktek başına zaman da geçmiyor
Onu da çok erken yapmışsın ondan çıkmadı belki de ilk idrarla yapmaya dikkat et fazla testin var mı sabah sende yapİki üç gün önce Awox yaptım onda yoktu çizgi ama sonra okudum burda çok hassas bi test değilmiş sanırım erken gebeliklerin algılamıyormuş. O yüzden öylesine yaptım bunuda kaset deniyim diye keşke ilk idrarla yapsaydım
Kurums da olabilir gec cikmis keske basinda bi 5-10 dk bekleseydin sonra yemek yeseydin birde ilk sabah idrariyla yapin ya böyle erken gebeligi aksam veya gün icinde yaptiginiz idrarla ögrenemssinizAma testi yaptım anında çıkmadı sonra kaldırdım yemek yedikten sonra baktım böyleydi çizgi ne zaman çktı bilmiyorum ilk idrar değil
Ben tv yi açık bırakıp uyuyorum salonda sksksk sende öyle yap rüzgar sesi gelmez belki öyleKesinliklee valla yaa şimdi burda uğultulu rüzgar var gel de uyu
Evet varrr yapayım korkuyorum yapmayaOnu da çok erken yapmışsın ondan çıkmadı belki de ilk idrarla yapmaya dikkat et fazla testin var mı sabah sende yap
Zaten öyle yapıyorum kiii ama geliyo çıt sesine uyanırım ben salonda TV açık lamba açık uyurum heppBen tv yi açık bırakıp uyuyorum salonda sksksk sende öyle yap rüzgar sesi gelmez belki öyle
Kaçıncı dakikada çıktığını hiç bilmiyorum ilk beş dakika da da olabilir yarım saat sonra daKurums da olabilir gec cikmis keske basinda bi 5-10 dk bekleseydin sonra yemek yeseydin birde ilk sabah idrariyla yapin ya böyle erken gebeligi aksam veya gün icinde yaptiginiz idrarla ögrenemssiniz
Niye basinda durmassin ki testin o nasil rahatlik yapio gidion aajajajajKaçıncı dakikada çıktığını hiç bilmiyorum ilk beş dakika da da olabilir yarım saat sonra da
Ayyy ne güzel ben de aldırcam diye çatladım test yaaaa sabah alacak inşAllahhhh hahahhaEvet varrr yapayım korkuyorum yapmaya
Rahatlık değil aslında erken gebelik değil ve ilk idrar olmadığı için öylesine yaptım çıkmaz dye düşünerek hemen yapınca çıkmadı yemek yedim döndüğümde gördümNiye basinda durmassin ki testin o nasil rahatlik yapio gidion aajajajaj
Allah seniiii ben dakika tutarım hepppKaçıncı dakikada çıktığını hiç bilmiyorum ilk beş dakika da da olabilir yarım saat sonra da
Ayyy ne güzel ben de aldırcam diye çatladım test yaaaa sabah alacak inşAllahhhh hahahha
Ya bende öyleyim normalde de bu sefer böyle olcagı tuttuAllah seniiii ben dakika tutarım heppp
O zaman sabah sen de bizimle öğrenceksinnnn hahaYa bende öyleyim normalde de bu sefer böyle olcagı tuttu
Benim de stokluydu ama çok erken yaptım bu defa yaastokluyoruz canım aa
Ya bende öyleyim normalde de bu sefer böyle olcagı tuttu
Bende öyleee bende hayırlısı hakkımızda bakalım ya inşallah güzel haberler alırızBenim de stokluydu ama çok erken yaptım bu defa yaa
İnşAllahhh sabah hepimiz mutluluktan uçarızzzzBende öyleee bende hayırlısı hakkımızda bakalım ya inşallah güzel haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?