Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Bilmiyorum ki bilgisi olan yazsın. Bu işler çok karışıkmis ben evlenmeden önce hop hamile kalmak çok kolay sanıyordum. İstediğimiz tarihte olur burç ona göre vs. Şimdi nelerle cebelleşiyoruz
Bakınca tüm şartları sağlıyorsun spremler akmasın diye ayakları bile havaya dikiyorsun saatlerce yatıyorsun yemene içmene vitamin herşeyine dikkat ediyorsun kocana bile bakıyorsun içerde ne oluyor bitiyorsa tutmuyor spermler yolu şaşırıp bağırsaklara doğru mu saptı acaba

Yumurta çatlayınca mı kanamı oldu sence yoksa döllenen yumurta yerleşti diye mi?
Bende hiç bilmiyorum valla kime sorduysam yumurta kanamasıdır o dediler yumurta çatladıktan kaç gün sonra yerleşiyor ki bide test yaptım geçen hafta negatif çıktı yerleşme olunca beta artıyor galiba çıkardı yani

Hahahqha Allah seniiii

Başka açıklaması olamaz zaten

Yerlesme adetten bir kac gün önce olan bisi veya adet günp

Bu arada yumurta takibi yaptıran var mı? Bulunduğum şehirde randevu bulmak çok zorken doktorlar yumurta takibi kesinlikle yapmıyor. Özeller ise çok pahalı.
Ben ovulasyon testi denedim eğer o ay hamile kalmasaydı yumurta takibi yapacaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…