- 18 Temmuz 2023
- 463
- 302
- 33
Bilmiyorum ki bilgisi olan yazsın. Bu işler çok karışıkmis ben evlenmeden önce hop hamile kalmak çok kolay sanıyordum. İstediğimiz tarihte olur burç ona göre vs. Şimdi nelerle cebelleşiyoruzKimyasal gebelik mi oluyor o zaman
Hayırlısı olsun inşallah bebeğin seninledirBeklicez bakalım yarın test sonucunu anlarız artık
Bakınca tüm şartları sağlıyorsun spremler akmasın diye ayakları bile havaya dikiyorsun saatlerce yatıyorsun yemene içmene vitamin herşeyine dikkat ediyorsun kocana bile bakıyorsun içerde ne oluyor bitiyorsa tutmuyorBilmiyorum ki bilgisi olan yazsın. Bu işler çok karışıkmis ben evlenmeden önce hop hamile kalmak çok kolay sanıyordum. İstediğimiz tarihte olur burç ona göre vs. Şimdi nelerle cebelleşiyoruz
Bende hiç bilmiyorum valla kime sorduysam yumurta kanamasıdır o dediler yumurta çatladıktan kaç gün sonra yerleşiyor ki bide test yaptım geçen hafta negatif çıktı yerleşme olunca beta artıyor galiba çıkardı yaniYumurta çatlayınca mı kanamı oldu sence yoksa döllenen yumurta yerleşti diye mi?
İnşAllahhh isteyen herkese nasip olsunnnHayırlısı olsun inşallah bebeğin seninledir
Hahahqha Allah seniiiiBakınca tüm şartları sağlıyorsun spremler akmasın diye ayakları bile havaya dikiyorsun saatlerce yatıyorsun yemene içmene vitamin herşeyine dikkat ediyorsun kocana bile bakıyorsun içerde ne oluyor bitiyorsa tutmuyorspermler yolu şaşırıp bağırsaklara doğru mu saptı acaba
Başka açıklaması olamaz zatenBakınca tüm şartları sağlıyorsun spremler akmasın diye ayakları bile havaya dikiyorsun saatlerce yatıyorsun yemene içmene vitamin herşeyine dikkat ediyorsun kocana bile bakıyorsun içerde ne oluyor bitiyorsa tutmuyorspermler yolu şaşırıp bağırsaklara doğru mu saptı acaba
Yerlesme adetten bir kac gün önce olan bisi veya adet günpBende hiç bilmiyorum valla kime sorduysam yumurta kanamasıdır o dediler yumurta çatladıktan kaç gün sonra yerleşiyor ki bide test yaptım geçen hafta negatif çıktı yerleşme olunca beta artıyor galiba çıkardı yani
Ben ovulasyon testi denedim eğer o ay hamile kalmasaydı yumurta takibi yapacaktıBu arada yumurta takibi yaptıran var mı? Bulunduğum şehirde randevu bulmak çok zorken doktorlar yumurta takibi kesinlikle yapmıyor. Özeller ise çok pahalı.
Evet öyle galibaYerlesme adetten bir kac gün önce olan bisi veya adet günp
Ayyyy bunlar gebelik belirtisi bence de varKizlar ben kesin hamileyim gögüslerim haassas uclari pütür olmus birde koyulasmis
Netleştirdim biraz dnsmsm bencee kesin varEki Görüntüle 3583256
kızlar sizce regle 4 gün var
İnşAllahhhh yaaa hayırlısı olsun hepimiz içinnn sabah test yapıp burayı birbirine katalımmmKizlar ben kesin hamileyim gögüslerim haassas uclari pütür olmus birde koyulasmis
Bu normal Kaset test mi erken gebelik miEki Görüntüle 3583256
Ama testi yaptım anında çıkmadı sonra kaldırdım yemek yedikten sonra baktım böyleydi çizgi ne zaman çktı bilmiyorum ilk idrar değilNetleştirdim biraz dnsmsm bencee kesin var
Var varrrr ilk idrarla mı yaptın bata ne kadar kaldıııEki Görüntüle 3583256
Bu normal Kaset test mi erken gebelik mi
Normal kaset testBu normal Kaset test mi erken gebelik mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?