Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Annem moralimi bozdu sanki yokmuş gibi geliyor bana dedi ağlıyorum bende de var bel ve kasık ağrısı
Kız sen test yaptın pozitif çıkmadı mı dur annen hissini söylemiş niye katıldınız öyle negatif düşünceleree

Pozitif çıktı ama annem silik çizgilere inanmıyor net pozitif bekliyormuş
Sen de biliyosun ki silik olması da daha yeni oluştuğunda oluyo ben 31 ile öğrendiğimde silikti yani bence boşa üzülüyorsun kan verince netleşecek zaten

Ben de çok hamile hissediyorum ama yine de insan korkuyo bi kere yalancı pozitif yaşadım bi kere de boş gebelik şimdi önce idrarda görüp sonra kan verip salı gece sonuç çıkacak o zaman netleşecek tabi daha kısa süre önce boş yaşadığım için kalp atışı hiç duymadım duyana kadar rahat yok

Kız sen test yaptın pozitif çıkmadı mı dur annen hissini söylemiş niye katıldınız öyle negatif düşünceleree
Yarın sabah erkenden kan vermeye gidicem
Sen de biliyosun ki silik olması da daha yeni oluştuğunda oluyo ben 31 ile öğrendiğimde silikti yani bence boşa üzülüyorsun kan verince netleşecek zaten
Demiii umarım sağlıkla gelir bana kuzucuk

Askm gece çıkıyorsa yarın ver kanı zaten geç çıkıyormuş

Yarın sabah erkenden kan vermeye gidicem

Demiii umarım sağlıkla gelir bana kuzucuk
İnşAllahhh canımmm ben salı verebilirim anca bizim sağlık ocağı saat 10 dan sonra almıyo kan 10 da araba gidiyormuş sinir oluyorum bu konuyo

Butun sağlık ocakları öyle askm neyse geç olsada hayırlısı olsun inşallah
İnşallah çiçeğim artık salı geceyi beklicez geç düşüyo e nabıza bazen gece 2 de falan düşüyo güzel haber alalım daaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…