Ayyy hadi hayırlısı olsun inşallahİçime doğuyor nedense garip Bi şekilde öyle hissediyorum
Kırmızı et yemeye çalış onun verdiği protein hiçbir şey de yok. Cocuk için ye. Onu yemediğine otizm sebebi olabiliyor.Tamamamm canmmm ben et de yiyemiyorum ama balık mutlaka yerim
Somon falanebraarrr balık olarak sardalya hamsi mezgit bunlar iyi, ağır metal taşıyan derin su balıkları yemek yasak. Cıva bulunuyor ve gebelikte zararlı çünkü.
Yaaa yemeye çalışırım umarım tiksinmemKırmızı et yemeye çalış onun verdiği protein hiçbir şey de yok. Cocuk için ye. Onu yemediğine otizm sebebi olabiliyor.
Somon derin su balığı gebelikte önerilmiyo hayatımSomon falan
Ayyy olabilir kuzu yaaaAşko ben biraz depresyona girdim regl yüzünden
Tamamama canimmmm inşallah aklımda kalır hepsiSomon derin su balığı gebelikte önerilmiyo hayatım
İlk 3 ay tiksinmen normal zaten su an senin depolarından beslenecek kilo verdircek o yüzden seni güçsüzleştircek ama 2.trimesterda süper olcanYaaa yemeye çalışırım umarım tiksinmem
Regl beni cok etkiliyor duygusal olarak ya ağlama atakları falanAyyy olabilir kuzu yaaa
Anladimmmm canım o zaman bol bol vitamin almam gerek benim sebzelerden meyvelerdenİlk 3 ay tiksinmen normal zaten su an senin depolarından beslenecek kilo verdircek o yüzden seni güçsüzleştircek ama 2.trimesterda süper olcan
İnternete yaz orda da cıkar karsına hayatım et balık önerisi.Tamamama canimmmm inşallah aklımda kalır hepsi
Tamammamadiirrrrİnternete yaz orda da cıkar karsına hayatım et balık önerisi.
Evet ama meyveye aşermedikçe cok yüklenme aşırı kilo yapıyoAnladimmmm canım o zaman bol bol vitamin almam gerek benim sebzelerden meyvelerden
Tamamdirr canımEvet ama meyveye aşermedikçe cok yüklenme aşırı kilo yapıyomuz muhakkak sabahları ye ama
Benim de regl kısa sürecek heralde bugün 3.günü kesildi kesilecek amca wc de geliyoTamamdirr canım
Bi de folik asit kullanmıyorsan ona başla + d vitamini verir doktor önlem amaçlı depoları yediği için bebek ilk aylardaAnladimmmm canım o zaman bol bol vitamin almam gerek benim sebzelerden meyvelerden
Kese hemen görünüyor mu kız şimdi hamileysek 1 nisan sat olduğu için 4 haftalık mı oluyor acabaSaçmalamaaaa o kadar nasıl dayanan kese görmeden
Bende gördüm silik Bi çizgi regline kaç gün var canımSelam kızlar silik çizgi var bebetime marka sizce var mıdır bişeyler Eki Görüntüle 3583829
Canım hiç belli olmuyor bazen iki ayda bir bile oluyorum çünkü biraz yorgun vs hissedince yapayım dedim sekiz senedir bş çizgi görmemiştim kuruma çizgisi bile. Ama burada yorumlara vs bakınca yalancı pozitifte oluyormuş acaba öyle bişey miBende gördüm silik Bi çizgi regline kaç gün var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?