Benim de yemekten sonra oldu belimde genel bi ağrı var sanki beni taşıyamıyo çok ağır bişey kaldırmışım da onun ağrısı yorgunluğu gibi gelip giden bişe değil benimkiBende de yemekten sonra oluyor midenin ağıza gelmesi ama bel ağrım arada geliyor beş on saniyelik sanki ömrümden çalışıyormuş gibi bı ağrı
Sabah kan vericeksin demi senBenim de yemekten sonra oldu belimde genel bi ağrı var sanki beni taşıyamıyo çok ağır bişey kaldırmışım da onun ağrısı yorgunluğu gibi gelip giden bişe değil benimki
Evvettt bi de ayaklarım çok yanıyo sabah kan vercem 8 buçuk gibi ama gece çıkar burda öyle oluyo maalesefSabah kan vericeksin demi sen
Ay benimde gündüz uykum var hep gece geç geliyor sksmsmKizlarrr ben uyuyamıyorum napiyorsunuzzz
Anladım canım bende ayak yanması yokta bacaklarıma ağrı giriyor bazenleri ama her insanda bir değil senin belirtilerin farklı olabilirEvvettt bi de ayaklarım çok yanıyo sabah kan vercem 8 buçuk gibi ama gece çıkar burda öyle oluyo maalesef
Aslında çok uykum var gündüz erken kalkmamak için uyumuyorumAy benimde gündüz uykum var hep gece geç geliyor sksmsm
Heyecanla bekliyoruz bakalım ne olacakEvvettt bi de ayaklarım çok yanıyo sabah kan vercem 8 buçuk gibi ama gece çıkar burda öyle oluyo maalesef
Ben kan sonucu çıkana kadar bişey diyemicem ya öncekinde de belirtim pek yoktu bi de her hamilelik farklı olur bu yüzden kesin bişe diyemiyorumAnladım canım bende ayak yanması yokta bacaklarıma ağrı giriyor bazenleri ama her insanda bir değil senin belirtilerin farklı olabilir
Ay niye kız Bi daha uyursun ben eşimi işe uğurlayıp tekrar uyuyorumAslında çok uykum var gündüz erken kalkmamak için uyumuyorum
Haklısın ayy senin sonucuda heyecanla bekliyoruzzzBen kan sonucu çıkana kadar bişey diyemicem ya öncekinde de belirtim pek yoktu bi de her hamilelik farklı olur bu yüzden kesin bişe diyemiyorum
Valla yaaa şurada en aktif benim herkesi takip ettim en erken testleri ben yaptım en sona kaldım hahahhahha inşAllah güzel haber alalım hepimiz sağlıkla bebişler dünyaya getirelimHeyecanla bekliyoruz bakalım ne olacak
Yok bacım uyuyamıyorum uyusam bile bı kaç saat sonra uyanmam gerekiyor sersem oluyorum zaten bir haftadır falanda bebekten galiba uyku arasında çok sık uyanıyorumAy niye kız Bi daha uyursun ben eşimi işe uğurlayıp tekrar uyuyorum
Canımsınız ya varya iyi ki tanıştık bu beklemek çok zordu güzel destek olduk burda güzel haber verebilirim ben de inşAllahhhHaklısın ayy senin sonucuda heyecanla bekliyoruzzz
Bizde çok erken test yapmıştık o zaman snsnsn daha bata 1 hafta mı ne kalmıştı hemen hemenValla yaaa şurada en aktif benim herkesi takip ettim en erken testleri ben yaptım en sona kaldım hahahhahha inşAllah güzel haber alalım hepimiz sağlıkla bebişler dünyaya getirelim
İnşaallah canimmm valla 15 gün bekledim su gibi aktı geçti buranın sayesinde yoksa ben daha çok takar sıkıntı ederdim ama burda kafam dağıldı birazCanımsınız ya varya iyi ki tanıştık bu beklemek çok zordu güzel destek olduk burda güzel haber verebilirim ben de inşAllahhh
Oluyor öyle ya normaldirYok bacım uyuyamıyorum uyusam bile bı kaç saat sonra uyanmam gerekiyor sersem oluyorum zaten bir haftadır falanda bebekten galiba uyku arasında çok sık uyanıyorum
Demi yaaaa benim bat geçti artık yaBizde çok erken test yapmıştık o zaman snsnsn daha bata 1 hafta mı ne kalmıştı hemen hemen
AynennnnOluyor öyle ya normaldir
Aynen öyle gerçekten deİnşaallah canimmm valla 15 gün bekledim su gibi aktı geçti buranın sayesinde yoksa ben daha çok takar sıkıntı ederdim ama burda kafam dağıldı biraz
Ben eskiden uyurdum öğlene kadar bikaç aydır uykum tamamen kaçıyo ilk defa eşimden önce yatağa girdim uyku bastı beni deAy niye kız Bi daha uyursun ben eşimi işe uğurlayıp tekrar uyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?