Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Ay inşallah gerçek pozitiftir nasıl belirtiler yaşıyorsun peki

Aşırı yorgun hissediyorum kasıklarımda sancı gibi ağrı gibi birşeyler var canım hadi dedim yapayım sabahta alıp yapıcagm tekrar

Aşırı yorgun hissediyorum kasıklarımda sancı gibi ağrı gibi birşeyler var canım hadi dedim yapayım sabahta alıp yapıcagm tekrar
Bak belirtilerinde varmış umudunu diri tut dkdk benimde öyle belirtilerim var sabah bende erken gebelik Awox yaptım silik çıktı artık haftaya belki doktora giderim beta vermek istemiyorum keşke ilk karından görsem dmsmsm

Kızlar ben de yarın sabah ilk idrarla test yapacağım tekrar çarşamba yapacaktım dayanamadım cumartesi negatifti yarın çatlamanın 11. Günü oluyor önceki gebeliklerimi hep 11. Gün silik çizgiyle öğrenmiştim

Hadi hayırlısı olsun inşAllahhh pozitif olur o çift çizgiyi görürsün ben de silik çıktı ama markaya güvenmedim yarınn sabah kan vercemm

Ayyy kan ver kuzu yaa

vallah benım 13. Günde yaptım bugun negtqifi caktı bana ahaja

En güzeli direk kan vermek aslında inşallah pozitifleri görürüz yarın benim çok ümidim yok ama bakalım
Ben ümitlensem mi napsam bilmiyorum ya kan vercem ne adet belirtim var ne gebelik değişik durum içindeyim

Sen silik görmüşsün canım tabii ki en net sonuç kandan sonra belli olur ama içini ferah tut inşallah güzel sonuçlar alırsın yarın benim de öyle sadece uyku hali ve kasık ağrısı var
Ferah tutmaya çalışıyorum canım veren de Rabbim yani en iyisini bilir sadece kan sonucu çıkana kadar emin olamıyorum maalesef bi yere yalancı pozitif olmuştu şimdi hep tedbirli olmaya çalışıyorum

Şaşırtıcı ama öyle uykum var ki kızlar anlatamam hafif sancım oluyo bel ağrım çok bi de midem sanki tepeleme dolu namazda eğilirken falan afedersiniz ağzıma geldi resmen normal bi durum mu ben mi kendimi dinliyorum acaba

Bende de yemekten sonra oluyor midenin ağıza gelmesi ama bel ağrım arada geliyor beş on saniyelik sanki ömrümden çalışıyormuş gibi bı ağrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…