Ay inşallah gerçek pozitiftir nasıl belirtiler yaşıyorsun pekiCanım hiç belli olmuyor bazen iki ayda bir bile oluyorum çünkü biraz yorgun vs hissedince yapayım dedim sekiz senedir bş çizgi görmemiştim kuruma çizgisi bile. Ama burada yorumlara vs bakınca yalancı pozitifte oluyormuş acaba öyle bişey mi
Bak belirtilerinde varmış umudunu diri tut dkdk benimde öyle belirtilerim var sabah bende erken gebelik Awox yaptım silik çıktı artık haftaya belki doktora giderim beta vermek istemiyorum keşke ilk karından görsem dmsmsmAşırı yorgun hissediyorum kasıklarımda sancı gibi ağrı gibi birşeyler var canım hadi dedim yapayım sabahta alıp yapıcagm tekrar
Tamam canım pazartesi doktorla bı konuşayım öyleBi de folik asit kullanmıyorsan ona başla + d vitamini verir doktor önlem amaçlı depoları yediği için bebek ilk aylarda
Adettem kac gün sonra yaptımSelam kızlar silik çizgi var bebetime marka sizce var mıdır bişeyler Eki Görüntüle 3583829
Marka bilgim yok ama aynı çizgiyi bugün gördüm ben de inşallah brbişler geliyordur yaaaSelam kızlar silik çizgi var bebetime marka sizce var mıdır bişeyler Eki Görüntüle 3583829
Hadi hayırlısı olsun inşAllahhh pozitif olur o çift çizgiyi görürsün ben de silik çıktı ama markaya güvenmedim yarınn sabah kan vercemmKızlar ben de yarın sabah ilk idrarla test yapacağım tekrar çarşamba yapacaktım dayanamadım cumartesi negatifti yarın çatlamanın 11. Günü oluyor önceki gebeliklerimi hep 11. Gün silik çizgiyle öğrenmiştim
Ayyy kan ver kuzu yaaCanım hiç belli olmuyor bazen iki ayda bir bile oluyorum çünkü biraz yorgun vs hissedince yapayım dedim sekiz senedir bş çizgi görmemiştim kuruma çizgisi bile. Ama burada yorumlara vs bakınca yalancı pozitifte oluyormuş acaba öyle bişey mi
vallah benım 13. Günde yaptım bugun negtqifi caktı bana ahajaKızlar ben de yarın sabah ilk idrarla test yapacağım tekrar çarşamba yapacaktım dayanamadım cumartesi negatifti yarın çatlamanın 11. Günü oluyor önceki gebeliklerimi hep 11. Gün silik çizgiyle öğrenmiştim
En güzeli direk kan vermek aslında inşallah pozitifleri görürüz yarın benim çok ümidim yok ama bakalımHadi hayırlısı olsun inşAllahhh pozitif olur o çift çizgiyi görürsün ben de silik çıktı ama markaya güvenmedim yarınn sabah kan vercemm
Bugün gittim 475 sonuç orda çıktı pazartesi gel kese görünür dedi tekrar gidecgmEvet gördüm diğer sonucunuzu da çok güzelne zaman kadın doğuma gideceksiniz peki?
Muhtemelen ben de negatifi göreceğim ama yine de bir ümit iştevallah benım 13. Günde yaptım bugun negtqifi caktı bana ahaja
Ben ümitlensem mi napsam bilmiyorum ya kan vercem ne adet belirtim var ne gebelik değişik durum içindeyimEn güzeli direk kan vermek aslında inşallah pozitifleri görürüz yarın benim çok ümidim yok ama bakalım
Sen silik görmüşsün canım tabii ki en net sonuç kandan sonra belli olur ama içini ferah tut inşallah güzel sonuçlar alırsın yarınBen ümitlensem mi napsam bilmiyorum ya kan vercem ne adet belirtim var ne gebelik değişik durum içindeyim
Ferah tutmaya çalışıyorum canım veren de Rabbim yani en iyisini bilir sadece kan sonucu çıkana kadar emin olamıyorum maalesef bi yere yalancı pozitif olmuştu şimdi hep tedbirli olmaya çalışıyorumSen silik görmüşsün canım tabii ki en net sonuç kandan sonra belli olur ama içini ferah tut inşallah güzel sonuçlar alırsın yarınbenim de öyle sadece uyku hali ve kasık ağrısı var
Kıyamam hele bi de her ay bebiş hayali kurunca daha çok etkiliyor ben de öyle olurum hep bu ay öyle şeylere ağladım ki eşim bana gülüyoRegl beni cok etkiliyor duygusal olarak ya ağlama atakları falan
Bende de yemekten sonra oluyor midenin ağıza gelmesi ama bel ağrım arada geliyor beş on saniyelik sanki ömrümden çalışıyormuş gibi bı ağrıŞaşırtıcı ama öyle uykum var ki kızlar anlatamam hafif sancım oluyo bel ağrım çok bi de midem sanki tepeleme dolu namazda eğilirken falan afedersiniz ağzıma geldi resmen normal bi durum mu ben mi kendimi dinliyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?