Hiç sanmıyorum hafif sancısı da varYerlesme olabilir mi?
Hadi yaa. Üzme kendini rahmin kendini toparlıyordur rabbim inşallah diğer ay nasip eder.Hiç sanmıyorum hafif sancısı da var
Bence de ondan korktuğun için vücudun öyle oluyor olabilirİnşAllahhh güzel sonuç çıkar yaaa merak da başladı bence stres heyecan korku o regl olcak hissini arttırdı
Ay gerçekten miRegl oldum
İnşallah canım nasipte öte yol yokHadi yaa. Üzme kendini rahmin kendini toparlıyordur rabbim inşallah diğer ay nasip eder.
Pek sanmıyorum ya kan da verdim ya sonrasında rahatlık geldi ondan oldum benceÜstüne görme falandır belki
Hayırlısı olsun canım üzme kendini bende de sancı gelip gidiyor bu ay olmazsa diğer ay yine beklerizPek sanmıyorum ya kan da verdim ya sonrasında rahatlık geldi ondan oldum bence
Olsun kan vermen iyi olmuş eksik vitamin varsa hemen takviye yaparsın. Dün ben de demir ilacı kullanmaya başladım soguknevale folik asit diyince ona da ara vermiştim onuda hallettim. Yeni başlangıçlar olsun inşallah. Diğer aya daha bomba gibi başlarız.Pek sanmıyorum ya kan da verdim ya sonrasında rahatlık geldi ondan oldum bence
Aynen kuzu ya hayırlısıHayırlısı olsun canım üzme kendini bende de sancı gelip gidiyor bu ay olmazsa diğer ay yine bekleriz
İnşAllahhh canımmOlsun kan vermen iyi olmuş eksik vitamin varsa hemen takviye yaparsın. Dün ben de demir ilacı kullanmaya başladım soguknevale folik asit diyince ona da ara vermiştim onuda hallettim. Yeni başlangıçlar olsun inşallah. Diğer aya daha bomba gibi başlarız.
MusmutluAy annen ne tepki verdi onu sorcaktımm
Bendede bugun o his varBende yaa kanı verdim sanki regl olcam
Bence bekleKizlar yarın bat günüm muhtemelen, erken gebelik testi yapsam mı? Yoksa 3 4 gün gecikmesini mi bekleyeyim. Zaten direk gidip kan vermeyeceğim hcgnin yükselmesini beklerim . Tabi gebeysem
Ayy demeeeee nasıl yanı bıldıgın cokmı kan geldıRegl oldum
Galiba öyle yapacağımBence bekle
Allahımm inan ben de tüm hamile kalanlar için çok mutlu oldummmMusmutluya ben sonuçlara bakıp duruyorum
Hayır akıntı ile karışık geldi şuan durdu ama ağrım varAyy demeeeee nasıl yanı bıldıgın cokmı kan geldı
Sabresebileceksen bekle az daha canımKizlar yarın bat günüm muhtemelen, erken gebelik testi yapsam mı? Yoksa 3 4 gün gecikmesini mi bekleyeyim. Zaten direk gidip kan vermeyeceğim hcgnin yükselmesini beklerim . Tabi gebeysem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?