Sanırım yaaa az geldi durdu hafif sancım var devam edecek mi bilmiyorum ya
İnşAllah canım ama pek umudum yok yaBelki yerlesmedir
Ayy deme yaa neysee nasıp üzülmeBen elendim kızlar boşa geceyi beklemedeyim kendimi umutlandırmayayım söküldü yavaştan artık bi dahaki aya nasipse
Bekle birazİnşAllah canım ama pek umudum yok ya
Cogaldımı bır ped kadar doldumu acıkmı koyumuİnşAllah canım ama pek umudum yok ya
Yavaş yavaş arttı lavaboya gidiyorum sık sık tuvaletim geliyo söküldüğünü hissettim ya nasip canım napalım sizlerden güzel haber bekliyorum artıkkkCogaldımı bır ped kadar doldumu acıkmı koyumu
Hayırlısı olsun inşallah Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur derler biz bilemeyizYavaş yavaş arttı lavaboya gidiyorum sık sık tuvaletim geliyo söküldüğünü hissettim ya nasip canım napalım sizlerden güzel haber bekliyorum artıkkk
Benımkı bugun yada yarın gelır gıbıYavaş yavaş arttı lavaboya gidiyorum sık sık tuvaletim geliyo söküldüğünü hissettim ya nasip canım napalım sizlerden güzel haber bekliyorum artıkkk
Kesinlikle öyle canımHayırlısı olsun inşallah Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur derler biz bilemeyiz
Yaaa bizim hayaller sonraya kaldıBenımkı bugun yada yarın gelır gıbı
Benimde nokta nokta 2 3 gündür pembe akıntı geliyor testler negatif çıkıyor göğüs ağrım var sanırım bende bu ay sizinle değilimYavaş yavaş arttı lavaboya gidiyorum sık sık tuvaletim geliyo söküldüğünü hissettim ya nasip canım napalım sizlerden güzel haber bekliyorum artıkkk
Hayırlı zamanda en guzelıyle nasıp etsın ınsallahYaaa bizim hayaller sonraya kaldı
Az gelıorsa yerlesme olabılır ama cogalacabılır adet olarak bekleBenimde nokta nokta 2 3 gündür pembe akıntı geliyor testler negatif çıkıyor göğüs ağrım var sanırım bende bu ay sizinle değilim
Ahahahahahah kız takma kafana asıl cok dusunup ıstersek olmuyor. Calısmalara dewam edıp hıc kafana takmadan yasıcan bak nasıl hop die olmadık zamanda gelıorHayır yani ne o kandırmalar olacaksam olayım dimi bir an umutlanıyor insan gelecek ay kendimi ilişki sonra ayaklarımdan tavana asıcam
Umudum yk artık yapay zeka ısrarla yerleşme kanaması diyor ama sanki kendi hamile bırakmış gibi eminAz gelıorsa yerlesme olabılır ama cogalacabılır adet olarak bekle
Ben de değilim nasipte yokmuş demek ki canım bi dahaki ay yine devamBenimde nokta nokta 2 3 gündür pembe akıntı geliyor testler negatif çıkıyor göğüs ağrım var sanırım bende bu ay sizinle değilim
Ahahahahah öyle öylee orası zaten google vurdunmu hepımız her ay hamıleyız belırtıler ful bısı yokUmudum yk artık yapay zeka ısrarla yerleşme kanaması diyor ama sanki kendi hamile bırakmış gibi emin
Sat 1 Haziran grubunu kuralım şimdidenBen de değilim nasipte yokmuş demek ki canım bi dahaki ay yine devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?