Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Eşim toplantıya gitmişti dönüşü test aldırdım zorla yaptırdi ve kocaman bir negatif. Bende elendim. Zaten testten sonra kasiklarima bi ağrı girdi.

Yavaş yavaş arttı lavaboya gidiyorum sık sık tuvaletim geliyo söküldüğünü hissettim ya nasip canım napalım sizlerden güzel haber bekliyorum artıkkk
Hayırlısı olsun inşallah Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur derler biz bilemeyiz

Yavaş yavaş arttı lavaboya gidiyorum sık sık tuvaletim geliyo söküldüğünü hissettim ya nasip canım napalım sizlerden güzel haber bekliyorum artıkkk
Benimde nokta nokta 2 3 gündür pembe akıntı geliyor testler negatif çıkıyor göğüs ağrım var sanırım bende bu ay sizinle değilim

Hayır yani ne o kandırmalar olacaksam olayım dimi bir an umutlanıyor insan gelecek ay kendimi ilişki sonra ayaklarımdan tavana asıcam

Hayır yani ne o kandırmalar olacaksam olayım dimi bir an umutlanıyor insan gelecek ay kendimi ilişki sonra ayaklarımdan tavana asıcam
Ahahahahahah kız takma kafana asıl cok dusunup ıstersek olmuyor. Calısmalara dewam edıp hıc kafana takmadan yasıcan bak nasıl hop die olmadık zamanda gelıor

Benimde nokta nokta 2 3 gündür pembe akıntı geliyor testler negatif çıkıyor göğüs ağrım var sanırım bende bu ay sizinle değilim
Ben de değilim nasipte yokmuş demek ki canım bi dahaki ay yine devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…