- 18 Temmuz 2023
- 478
- 305
- 33
Bu kadar sabrettim iki üç gün daha sabrederim inşallah. Ya dua ederseniz çok sevinirim aksi halde hsg beni çok korkutuyorSabresebileceksen bekle az daha canım
Yanı ped doldumu dolmadımıHayır akıntı ile karışık geldi şuan durdu ama ağrım var
Test yaptınmı yada adet olucakmıssın hissi varmı ne zamana det zamanınBu kadar sabrettim iki üç gün daha sabrederim inşallah. Ya dua ederseniz çok sevinirim aksi halde hsg beni çok korkutuyor
Yok kız peçeteye geldi pedde yokYanı ped doldumu dolmadımı
Aynen yaaa ediyorum hepimiz için canımBu kadar sabrettim iki üç gün daha sabrederim inşallah. Ya dua ederseniz çok sevinirim aksi halde hsg beni çok korkutuyor
Iyı buyuk ıhtımalle yerlesmedır bırde senın testler sılık cıktı vardır canını sıkma cogalmaz ınsallahYok kız peçeteye geldi pedde yok
Bugün catlamadan 11.gün adet olacakmış hissinden ziyade belime ağrı vuruyor adet olmadan önceki günden kaşık ağrım olurdu yok 28 29 gunde bir adet olurum bat tarihim muhtemelen yarınTest yaptınmı yada adet olucakmıssın hissi varmı ne zamana det zamanın
Bende yarın yada ıkı gün sonra adet olucam bugun alt karnımda adet olcagomı hıssedıorum bende adet gecıkmesınden 2-3 gün sonra erken gebelık testi yapBugün catlamadan 11.gün adet olacakmış hissinden ziyade belime ağrı vuruyor adet olmadan önceki günden kaşık ağrım olurdu yok 28 29 gunde bir adet olurum bat tarihim muhtemelen yarın
Reglmi oldunnHayır akıntı ile karışık geldi şuan durdu ama ağrım var
Öyle yaparım canım. Ayyy çok heyecanlıyım adet olmazsam cuma yada ctesi yapacagimBende yarın yada ıkı gün sonra adet olucam bugun alt karnımda adet olcagomı hıssedıorum bende adet gecıkmesınden 2-3 gün sonra erken gebelık testi yap
Sıcak su torbası yaptım ayaklarıma bacaklarıma koydum rahatlatsın diye inşAllah dediğin gibidirIyı buyuk ıhtımalle yerlesmedır bırde senın testler sılık cıktı vardır canını sıkma cogalmaz ınsallah
Ay o zaman umut var kız bakalım sonucun ne çıkacakYok kız peçeteye geldi pedde yok
Herşeyi bişeye bağlayıp umut çıkarıyorum ama yine de nasip yaaaAy o zaman umut var kız bakalım sonucun ne çıkacak
Sanırım yaaa az geldi durdu hafif sancım var devam edecek mi bilmiyorum yaReglmi oldunn
YaaaBen elendim kızlar boşa geceyi beklemedeyim kendimi umutlandırmayayım söküldü yavaştan artık bi dahaki aya nasipse
Ben de öyle dua ettim ama böyle olacağını biliyodum kan verince söküldüYaaabende hamile değilsem biran önce sökülsün istiyorum ağrılar gelip gidiyor
İnşAllah vardır yaaa sizi beklicez artıkkkÖyle yaparım canım. Ayyy çok heyecanlıyım adet olmazsam cuma yada ctesi yapacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?