Yaa boş kalmaktan iyidir yaa çalışmakÇok
Çok iyi yapmışsın valla tebrik ediyorum.Bende kpssye kafa yoruyorum bakalim
En güzeli kuzuBen yine denicem ve sağlıklı beslencem artık aşkım en azından düzenli kahvaltı yapıp abur cubur kesip yürüyüş yapcam artık hem kilodan gitsin hem sağlıklı besleneyim diye.
İnşAllahhh canım ya Rabbim nasip etsinAşko 3 gün sürdü ya dün 3.gündü kahverengiye dönmüştü kısa sürdü bu ay belki vücut gebeliğe hazırlanıyordur bilmiyorum kısa sürdüğü ay hamile kalmıştım geçenkinde
Yok yok bildiğin regl bi ağrı oldu aman aman ölüyorum resmenBelli olmaz yaa belki yerleşme olabilir
Sat 1 Nisan değil Mİydi senin kozYok yok bildiğin regl bi ağrı oldu aman aman ölüyorum resmen
Ve benim geçen gebeliğimde de bildiğin adet ağrısı ve kanaması gibi bir şey vardı ona rağmen hamileydimYok yok bildiğin regl bi ağrı oldu aman aman ölüyorum resmen
Hayır 30 undan saydım benSat 1 Nisan değil Mİydi senin koz
Canım zaten kan verdim ilaç falan da içmedim bugğn sadece yatıyorum bi duş alcam ama hiç sanmıyorum yine deVe benim geçen gebeliğimde de bildiğin adet ağrısı ve kanaması gibi bir şey vardı ona rağmen hamileydim
Belli olmaz aşkım haberdar et deCanım zaten kan verdim ilaç falan da içmedim bugğn sadece yatıyorum bi duş alcam ama hiç sanmıyorum yine de
Kanaman nasılduVe benim geçen gebeliğimde de bildiğin adet ağrısı ve kanaması gibi bir şey vardı ona rağmen hamileydim
İnanma testlere artık ben hiç inanmıyorumKızlar bende demin artimed Kaset test yaptım negatif çıktı dmdndn dün Awox silik çıkmıştı
Bende yaa bugün sancım Bi tık fazla gibi bide galiba bende regl olcamİnanma testlere artık ben hiç inanmıyorum
Canım naptın test sonucun çıkmadı henüz dimi kanaman ne durumdaİnanma testlere artık ben hiç inanmıyorum
Yok yavrum çıkmadı bulantılı öldürücü ağrı çekiyorum şuanCanım naptın test sonucun çıkmadı henüz dimi kanaman ne durumda
Allahallah normalde reglken oluyor muydu sende böyle ağrı bulantı Allah şifa versin canımYok yavrum çıkmadı bulantılı öldürücü ağrı çekiyorum şuan
Ay lazım olunca hep öyle olur odaE nabız da çalışöıyo hata veriyo
Evet canım daha kötü oluyorum normalde bu iyi hali sağol canımAllahallah normalde reglken oluyor muydu sende böyle ağrı bulantı Allah şifa versin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?