Haklısın ama bence awox a güven derim bana geçen ay kuruma çizgisi bile çıkarmadı çünkü bı kan ver istersenEn fazla 29 olmuştu Döngüm bugün olmam lazımdı aslında bende bilmiyorum dün Awox test de silik pembemsi çizgi çıktı bugün artimed Kaset yaptım 4 gibi negatif çıktı herkese pozitif çıkan artimed bende negatif çıkacağı tuttu
Aynen öyle gerçekten güzel haberler alınca çok seviniyorum kızlar adına inşallah bütün gebelikler sağlıkla ilerler bize de nasip olur sağlıklı sıhhatli bir şekildeİnşAllah canım evet güzel bağ kurduk aramızdan gebe çıkanlara da kendimiz gibi sevindikbiz de güzel haber alırız Allahın izniyle bugün olmazsa yarın
AminnnnnnAynen öyle gerçekten güzel haberler alınca çok seviniyorum kızlar adına inşallah bütün gebelikler sağlıkla ilerler bize de nasip olur sağlıklı sıhhatli bir şekilde
Haklısın canım ama üzülme umutsuzluğa kapılma inşallah tez vakitte isteyen herkese nasip olurYok yaaa o gece çıkar hep öyle oluyo regl olunca artık pek takmadım onu ben yaaa ama en azından vitaminlere falan baktım ya kürtajdan sonra hiç baktırmadım en azından eksik varsa kullanırım
İnşAllah canım yok hiç umutsuzluğa kapılmadım ama yüreğimi bi hüzün kaplar böyle durumlarda o da oluverir normaldir vardır Rabbimin bi bildiği derim hepHaklısın canım ama üzülme umutsuzluğa kapılma inşallah tez vakitte isteyen herkese nasip olur
Bende Awox a bel bağladım da bakalım dmdmdm Bi iki güne regl olmazsam kan veririm, gerçekten testle emin olmak mümkün değilHaklısın ama bence awox a güven derim bana geçen ay kuruma çizgisi bile çıkarmadı çünkü bı kan ver istersen
Doğru ya valla ben laboquick testte net pozitif gördüm kan verirken yine bir korku vardıBende Awox a bel bağladım da bakalım dmdmdm Bi iki güne regl olmazsam kan veririm, gerçekten testle emin olmak mümkün değil
Sen devlette mi kan verdin canım kaç saat sonra çıktıDoğru ya valla ben laboquick testte net pozitif gördüm kan verirken yine bir korku vardı
Ben o markaya güveniyorum ya hamileyken net pozitif çıkarmıştı değilken de negatif ovulasyonu da o marka kullandımDoğru ya valla ben laboquick testte net pozitif gördüm kan verirken yine bir korku vardı
Yok canım ben özel tıp merkezlerinde verdim eve gelene kdr çıktı sonuç yolda öğrendimSen devlette mi kan verdin canım kaç saat sonra çıktı
ovulasyon da o markayı kullandım gebelik içinde yanında hediye gelen testleri kullandimBen o markaya güveniyorum ya hamileyken net pozitif çıkarmıştı değilken de negatif ovulasyonu da o marka kullandım
Ben de ben de ilk ay kaldım bu ay galiba yumurta çatlamadı kiste dönüştü ondan tutmadıBende
ovulasyon da o markayı kullandım gebelik içinde yanında hediye gelen testleri kullandim
Çatlamadan 10 yumurtlamadan 12 gün sonra beta 31 ken net çift çizgiyi görmüştümBende
ovulasyon da o markayı kullandım gebelik içinde yanında hediye gelen testleri kullandim
Canım dün yaşadım hatta bu sabah ta aynı oldu ama ben regl oldum inşAllah senin hamileliktir kan vermeden bilemezsinAy benim de 1,5 yıl bitti. Daha yeni düşünmeye başladık beklenen regl tarihim benim de bu tarihler. Bugün prodoctor gebelik testi yaptım dayanamadım. Fotoğrafını ekliyorum.(ilk 5dk) İki kırmızı çizgi var ama ikinci çizgiyi üst kapağı çıkartınca görüyorum taktığımda göremiyorumekranın sağında kalıyor iç tarafta. Fikri olan var mı acaba bu ne çizgisi?? İlk 5 dkda çıktı
İnşallah bidahaki aya yine öyle olur askmÇatlamadan 10 yumurtlamadan 12 gün sonra beta 31 ken net çift çizgiyi görmüştüm
İnşallah canımm bakalım yaa o ay yaptıklarımı yine denicem bal çörek otu tarçın gibiİnşallah bidahaki aya yine öyle olur askm
Çörek otu yağı çatlamaya cok iyi geliyor dene derim bana çok iyi geldiİnşallah canımm bakalım yaa o ay yaptıklarımı yine denicem bal çörek otu tarçın gibi
A onu da denemiştim o ay aldım var hamile kalınca kaldı bu ay deneyim balım yani bitti kocam yarın nöbete gitcek şimdi iki sızlanayım belki gider hahahaÇörek otu yağı çatlamaya cok iyi geliyor dene derim bana çok iyi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?