Yok kız pcos var tatlıyı kesmek zor oluyor paket yemiyorum inan eşim de yemeyi severim ve hep doğal yoğurdu kaymağı tereyağı ekmeği hep kendim yaparım ben dışarıda yenilebilir yemeklerin çoğunu evde yaparım tatlıları saymıyorum hamur işi yapmayı da çok seviyorumPaket ürün yiyiyorsan onu da azaltmqmız gerekiyor canım. Evde tek olmakta zor yedikçe yiyorsun dimi sende
Doktor bana bunlar ne kadar en dusuk sinıra yakinsa o kadar ihtimal artıyor demişti zaten senin fsh degerin görevini yapmış ve hamilesin.Fsh 4 iyi mi kızzz gerçekten de
İnşAllahhhhh canım yaa
Ahahhaha erkekler yine hep aynı. Ya bunu söylerken bile utanıyorum ama ben 11 kilo aldım evlendiğimden beri aburcuburu kestik çekirdek bağımlısıydim evde pembe gibi onu bile bıraktım. Zaten sonraki değerde düzelmesi degerlerimYok kız pcos var tatlıyı kesmek zor oluyor paket yemiyorum inan eşim de yemeyi severim ve hep doğal yoğurdu kaymağı tereyağı ekmeği hep kendim yaparım ben dışarıda yenilebilir yemeklerin çoğunu evde yaparım tatlıları saymıyorum hamur işi yapmayı da çok seviyorumeşim de evlendikten sonra kilo aldı o da diyette o iradeli Allahtan ama o bişe yemeyince benim sinirim bozuluyor yapasım gelmiyor
İnşallah sağlıklı olur geçenkinde adet gibi kanamam vardı ve zaten adet oldum zannettim ve 3 haftalık hamileydim şimdi hiç bir kanama yaşamadım bakalım nasıl olacakDoktor bana bunlar ne kadar en dusuk sinıra yakinsa o kadar ihtimal artıyor demişti zaten senin fsh degerin görevini yapmış ve hamilesin.
Yaaaa o da cok önemli dimi gebelik içinÇıktı çiçeğim kocam bi 0 demirin yerde sürünüyo yani demir düşük ferittin yerlerde depolar bile bitmiş
Yaaa yok o kadar almadım boyum da 1.70 aslında benim evlendikten sonra taş çatlasın 4 kilo aldım onu da 2 verip 2 alıyorum kıramadım bi türlü ama ilk defa 76 gördüm geçenlerde kürtajdan sonra 76 da kaldı kalpten gidiyordum şimdi 73 gördüm şükür ama hedef 69 bence bu ay bitene kadar yaparım yaâaAhahhaha erkekler yine hep aynı. Ya bunu söylerken bile utanıyorum ama ben 11 kilo aldım evlendiğimden beri aburcuburu kestik çekirdek bağımlısıydim evde pembe gibi onu bile bıraktım. Zaten sonraki değerde düzelmesi degerlerim
Gelişimi durmuş canımDüşük sebebin ne canım
Aslında düşuklerin ilkini doktorlar takmiyor hatta hastalarına sağlıksız olduğu için diyor. Sıkma canını bunu sağlıkla kucağına alacağına inanıyorum psikolojikmen rahatlat canımİnşallah sağlıklı olur geçenkinde adet gibi kanamam vardı ve zaten adet oldum zannettim ve 3 haftalık hamileydim şimdi hiç bir kanama yaşamadım bakalım nasıl olacak
Evet az düzelmiş gebe kaldığımda ama kürtajdan sonra baksana bitmiş resmen bi de regl de daha çok düşüyo ondan güzel başladım ilaca ya yeniYaaaa o da cok önemli dimi gebelik için
Amin canım benim inşallah öyle olurrrrAslında düşuklerin ilkini doktorlar takmiyor hatta hastalarına sağlıksız olduğu için diyor. Sıkma canını bunu sağlıkla kucağına alacağına inanıyorum psikolojikmen rahatlat canım
Aynen bana da öyle dedi sağlıksız olacağına bitsin gitsin dediAslında düşuklerin ilkini doktorlar takmiyor hatta hastalarına sağlıksız olduğu için diyor. Sıkma canını bunu sağlıkla kucağına alacağına inanıyorum psikolojikmen rahatlat canım
Yaaa ne güzel maşallah formunu koru benim boy 164 kilo 64 ahahahah spor geçmişim olduğu için sırıtmıyor ama 58 hedefimYaaa yok o kadar almadım boyum da 1.70 aslında benim evlendikten sonra taş çatlasın 4 kilo aldım onu da 2 verip 2 alıyorum kıramadım bi türlü ama ilk defa 76 gördüm geçenlerde kürtajdan sonra 76 da kaldı kalpten gidiyordum şimdi 73 gördüm şükür ama hedef 69 bence bu ay bitene kadar yaparım yaâa
İyi yapmışsın aşkım ben de bi ara baktırcam vitaminlereEvet az düzelmiş gebe kaldığımda ama kürtajdan sonra baksana bitmiş resmen bi de regl de daha çok düşüyo ondan güzel başladım ilaca ya yeni
Baktır kuzu hatta bugün ya da yarın baktım ayın başından düzen kurcam bakalım hayırlısı Rabbimdenİyi yapmışsın aşkım ben de bi ara baktırcam vitaminlere
Amin bizde tadarız inşallah şu kutsal annelik duygusunuAmin canım benim inşallah öyle olurrrrsende çok güzel gebelik geçirirsinnn
Bende de sırıtmıyo ama işte doktor vermen gerek diyo bebek için pcos da engelliyoYaaa ne güzel maşallah formunu koru benim boy 164 kilo 64 ahahahah spor geçmişim olduğu için sırıtmıyor ama 58 hedefim
İnşAllahhhAmin bizde tadarız inşallah şu kutsal annelik duygusunu
İnşAllahhAmin bizde tadarız inşallah şu kutsal annelik duygusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?