- 18 Temmuz 2023
- 478
- 305
- 33
Verirsin inşallah benim gorumcem ve kuzenim pkoslu ilk çocuklarına direk hamile kaldılar doktorlar sorun olmadığını ama Akdeniz türü beslenmeleri gerektigini söylemiş. Seninde diğer ay güzel haberini alırız insallahBende de sırıtmıyo ama işte doktor vermen gerek diyo bebek için pcos da engelliyo
Bana çok iyi geldi takip etmek cidden anlıyo insan ben bu ay tam pik yapmadığını anlamıştım zaten ama kist ihtimali hiç aklıma gelmedi bi de ovulasyon da beni motive ediyo ilk ay tutunca bi de
İnşAllahhh hepimiz güzel haber alalım canımmVerirsin inşallah benim gorumcem ve kuzenim pkoslu ilk çocuklarına direk hamile kaldılar doktorlar sorun olmadığını ama Akdeniz türü beslenmeleri gerektigini söylemiş. Seninde diğer ay güzel haberini alırız insallah
Ya ben takip etmeyecektim aslında ama doktor geç yumurtladigimi soyledi genellikle 18. Gun oluyor bunu bir gebenin gunlugune soyledim spermin kalitesinin yumurtlamaya kadar dusme ihtimalinin yuksek oldugunu o yüzden 3 gün ilişki yumurtlamaya kadar yumurtlamada üst üste yapmalısın cevabını verdi. O yüzden benim takip zorunlu gibi birsey
Grubun adını değiştiririz 2026 Şubat anneleri diyeYaaa hayır bu gruptan ayrılmak yok hamile olasıya kadar
EveeettttGrubun adını değiştiririz 2026 Şubat anneleri diye
Anladım canım ben stres olmasın diye düşündümYa ben takip etmeyecektim aslında ama doktor geç yumurtladigimi soyledi genellikle 18. Gun oluyor bunu bir gebenin gunlugune soyledim spermin kalitesinin yumurtlamaya kadar dusme ihtimalinin yuksek oldugunu o yüzden 3 gün ilişki yumurtlamaya kadar yumurtlamada üst üste yapmalısın cevabını verdi. O yüzden benim takip zorunlu gibi birsey
Evet stres ve sabırsızlık yönü var ciddenAnladım canım ben stres olmasın diye düşündüm
Ahhĥh tam olarak bennn bugün olmam gerekiyor ama olmadimHerkese merhabalar
Sat 3 Nisan 17 Nisan ovülasyon testim pozitif çıktı. Bugün regl olmam gerekiyordu hala olmadım. Bel ve kasık ağrım var. Regl olacakmışım gibi. Dün test yaptım negatif çıktı. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Benim testimde çok hafif Silik çizgi vardı 2 gün sonra kan verdiğimde 18 çıkmıştıHerkese merhabalar
Sat 3 Nisan 17 Nisan ovülasyon testim pozitif çıktı. Bugün regl olmam gerekiyordu hala olmadım. Bel ve kasık ağrım var. Regl olacakmışım gibi. Dün test yaptım negatif çıktı. Böyle bir durum yaşayan var mı?
Canım senin idrar testin negatif miAhhĥh tam olarak bennn bugün olmam gerekiyor ama olmadim
Evet negatif çıktı malesefCanım senin idrar testin negatif mi
Hiç Silik de mi değilEvet
Evet negatif çıktı malesef
Benim testimde çok hafif Silik çizgi vardı 2 gün sonra kan verdiğimde 18 çıkmıştıh
Hayırlı olsunAhhĥh tam olarak bennn bugün olmam gerekiyor ama olmadim
Çok düşününce de gecikiyor sanırımAhhĥh tam olarak bennn bugün olmam gerekiyor ama olmadim
İnşAllahhhh gebe kalalım daaaGrubun adını değiştiririz 2026 Şubat anneleri diye
Yoktu canım baya baktım ışık falan tuttum yine yoktu test awoxtuHiç Silik de mi değil
Olabilir bakalım hayırlısı olsun. Zaten ihtimal vermediğim için düşünmüyorum aslindaÇok düşününce de gecikiyor sanırım
Ben düşünüyorum yaOlabilir bakalım hayırlısı olsun. Zaten ihtimal vermediğim için düşünmüyorum aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?